Sora celebrei Anahí și-a dezvăluit secretul. Cum a reușit Marichelo Puente să slăbească 40 de kg

Publicat pe 06.04.2022 la 11:54 Actualizat pe 06.04.2022 la 12:47

Marichelo Puente a dezvăluit cum a reușit să dea jos 40 de kg și cum și-a menținut încrederea de-a lungul timpului. Sora celebrei Anahí a postat două fotografii emoționante în mediul online.

Marichelor Puente poartă o bluză neagră și o geacă animal print

Marichelor Puente și-a dezvăluit secretul în fața fanilor după ce a reușit să piardă 40 de kg în urma mai multor diete susținute

Instagram/Marichelor Puente

Marichelo Puente le-a dezvăluit fanilor cum a reușit să piardă 40 de kg și cum a reușit să-și mențină încrederea de-a lungul timpului. Sora celebrei Anahí a lipsit o bună perioadă din mediul online, dar și de pe micile ecrane, asta după ce viața ei a luat o întorsătură neașteptată.

Dacă lumea a știut întotdeauna ce s-a întâmplat cu Anahí de când a părăsit trupa RBD, iată că puțini cunoașteau povestea surorii sale, Marichelo Puente.

Cum a reușit Marichelo Puente să dea jos 40 de kg

Marichelo Puente a reușit să-și construiască o carieră impresionantă în televiziune, la fel ca sora sa mai mică, Anahí. A fost prezentatoarea emisiunii pentru copii “Chiquilladas”, acolo unde fosta membră a trupei RBD era membră activă.

La 44 de ani, Marichelo Puente și-a surprins fanii cu cea mai recentă apariție în mediul online, acolo unde și-a dezvăluit cel mai mare secret. A reușit să slăbească 40 de kg și să-și recâștige încrederea în sine, astfel că toți cei care au îndrăgit-o în trecut o pot vedea din noua cum într-o nouă ipostază.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Marichelo Puente a putut fi văzută în producții precum ‘Atrapada’, ‘¡Qué chavas!’, ‘Salud, dinero y amor, dar și în show-ul “Lucky Ladies”. Este sora mai mare a celebrei Anahí, dar și soția lui Jorge D’Alessio ( cântăreț și fiul Lupitei D’Alessio). Împreună cu partenerul de viață formează o familie de 5 membri. Deși a fost absentă de pe micile ecrane, Marichelo Puente a putut fi urmărită în mediul online, acolo unde este destul de activă. Are peste 300 de mii de fani, dar și 85 de postări personale alături de oameni dragi.

În cea mai nouă fotografie care o arată în proces de pierdere a celor 40 de kg, Marichelo Puente a fost complimentată atât de sora sa, cât și de Christian Chavez.

Citește și: Aras Bulut İynemli și Bige Önal au oferit noi detalii despre relația lor. Cum se înțeleg cei doi

“Provocarea a fost, este și va fi mereu cu tine. Nu îți distrage atenția”, a scris Marichelo Puente în dreptul postării. “Ești o adevărată inspirație”, a scris fosta membră a trupei RBD, pe când fostul ei colegă de trupă a lăsat mai multe inimioare, semn că o îndrăgește.

Marichelo Puente și povestea de viață a unei celebrități

Marichelo Puente și-a surprins fanii în 2019 atunci când a apărut din nou în mediul online mult mai diferită față de cum o știau aceștia. Cu un chip zâmbitor și mult mai puține kilograme, sora celebrei Anahí a oferit astfel un exemplu de viață.

Conform Univision, în cadrul unui interviu oferit pentru “Las estrellas”, Marichelo Puente a decis să-și schimbe radical viața în 2018, iar într-un singur an a reușit să piardă 40 de kg. Vedeta spune că din cauza comentariilor negative pe care le primea în mediul online a reușit să se mobilizeze și să-și îndeplinească visul de a fi slabă. De atunci, Marichelo Puente a devenit un exemplu pentru fani și familie și a reușit să-și mențină silueta perfectă.

Citește și: Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” ar fi fost implicat într-un accident rutier. Care este adevărul

Cu toate acestea, Marichelor Puente a mărturisit că pe vremea când cântărea mai mult cu 40 de kg mânca compulsiv și suferea de tiroidă. Pentru a ajunge la greutatea ideală a avut nevoie de terapie psihologică, îngrijire medicală și iubire proprie.

În articolul

Sora celebrei Anahí și-a dezvăluit secretul. Cum a reușit Marichelo Puente să slăbească 40 de kg

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x