Sora lui William Levy intervine în scandalul momentului. Ce spune despre Elizabeth Gutiérrez, mama nepoților săi

Publicat pe 09.05.2024 la 17:10 Actualizat pe 09.05.2024 la 17:24

Sora lui William Levy îi ia apărarea fratelui și o pune la zid pe Elizabeth Gutiérrez, pe care o critică pentru că a dezvăluit detalii despre viața lor privată.

Sora lui William Levy îi ia apărarea fratelui și o pune la zid pe Elizabeth Gutiérrez, pe care o critică pentru că a dezvăluit detalii despre viața lor privată.

Profimediaimages.ro

Chiar dacă William Levy a refuzat să facă declarații despre despărțirea de Elizabeth Gutiérrez, sora sa vitregă a rupt tăcerea.

Citește și: Replica Melisei Döngel după ce s-a speculat că are un nou iubit. Actrița a vorbit deschis despre viața sa personală

Sora lui William Levy intervine în scandalul momentului. Ce spune despre Elizabeth Gutiérrez

Darice, sora lui William Levy, îi ia apărarea fratelui și o contrazice pe Elizabeth Gutiérrez. În cadrul emisiunii 'TardeAR', sora vitregă Darice, și-a spus părerea despre scandalul declanșat de despărțirea dintre William Levy și Elizabeth Gutiérrez.

Deși William Levy a refuzat până acum să își spună versiunea despre motivele despărțirii scandaloase de Elizabeth Gutiérrez, sora sa mai mică, Darice, a rupt tăcerea.

Tânăra de 33 de ani a oferit primul ei interviu și a spus că fratele său este foarte afectat de tot scandalul declanșat.

”Trece printr-o perioadă foarte proastă. Suferă foarte mult", a spus tânăra. Sora lui William Levy din partea tatălui a subliniat faptul că acest subiect sensibil ar fi trebuit tratat în privat, nu expus în presă.

Citește și: Alina Boz și Umut Evirgen rup tăcerea după ce s-a spus că divorțează după câteva luni de mariaj. Primele lor reacții

Ea a mai adăugat: ”Nu cred că este corect ceea ce face Elizabeth, pentru că acestea sunt lucruri care ar trebui rezolvate personal, nu ceva care să fie discutat în public”.

Darice și-a exprimat îngrijorarea cu privire la modul în care această situație îi afectează pe nepoții săi și s-a descris surprinsă de acțiunile actriței, întrucât nici ea și nici William nu erau cunoscuți pentru faptul că își fac publică viața privată.

”Sunt rănită de tot ceea ce se întâmplă, pentru că nu a existat niciodată vreo controversă între ei. Fratele meu și Elizabeth și-au păstrat întotdeauna relația privată, departe de publicitate și de probleme. Nepoții mei sunt cei mai afectați. Acestea ar trebui rezolvate în privat și prin discuții, discuții, fără a face tam-tam din nimic. Nu știu de ce face Elizabeth toate astea. Poate că este rănită. William este foarte transparent, este o persoană foarte bună și se lasă iubit”, a mai spus presupusa soră a lui William Levy, conform Univision.

Citește și: Serialul ”Kirli Sepeti” cu Halil Ibrahim Ceyhan s-ar apropia de final din cauza audiențelor slabe. Ce i se reproșează actorului

În mijlocul multiplelor acuzații de presupuse infidelități, William Levy s-a limitat la a trimite un singur mesaj pe rețelele de socializare, în care a spus că nu o va vorbi de rău pe mama copiilor săi, care sunt acum prioritatea sa.

Actorul cubanez a recunoscut că a făcut greșeli în timpul relației de 20 de ani cu Elizabeth Gutiérrez, dar a precizat că nu a fost singurul.

El a reafirmat că, de dragul sănătății mintale a copiilor săi Christopher și Kailey, în vârstă de 18 și 14 ani, va suporta atacurile la adresa sa și, deocamdată, nu va vorbi despre asta.

În articolul

Sora lui William Levy intervine în scandalul momentului. Ce spune despre Elizabeth Gutiérrez, mama nepoților săi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 mai 2024. Leii se pot confrunta cu conflicte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Trei judeţe, sub cod galben de grindină şi descărcări electrice în următoarele ore. Avertizare nowcasting de fenomene periculoase
a1.ro
Cele două zodii care sunt favoritele universului în luna mai 2024. Vor avea parte de surprize cerești
HelloTaste.ro
Galette cu mere și căpșuni. O combinație simplă pentru un desert savuros
Catine
Care este secretul pentru a dezvolta masa musculară. Se pare că cheia stă în alegerea mic dejunului
useit.ro
Cele „câteva momente de glorie” care au dus la „8 ani de durere” pentru Elon Musk. Ce a pățit miliardarul
as.ro
Cunoscutul milionar român ajuns la sapă de lemn, ca Irinel Columbeanu, a primit o altă lovitură!
MediCOOL
Efectele grădinăritului asupra organismului. Ce schimbări benefice pot produce
Spynews
A început procesul bărbatului care a ucis o femeie însărcinată. Patronul nu ar avea remușcări că și-a ucis angajata 
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea plămânilor. Efectele benefice asupra acestor organe vitale
HelloTaste
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
x