Statusul vieții personale a lui Gabriel Soto după despărțirea de Irina Baeva. Află dacă își dorește o nouă relație

Publicat pe 06.09.2024 la 12:06 Actualizat pe 06.09.2024 la 12:47

Gabriel Soto vorbește într-un interviu recent despre posibilitatea de a începe o nouă relație după despărțirea de Irina Baeva. Ce a declarat actorul.

actori pe platourile de filmare

Gabriel Soto la o conferință de presă în Mexic. 14 mai 2024

Getty Images

Gabriel Soto și Irina Baeva au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea telenovelelor. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale Vino el amor și s-a spus că vedeta din Rusia ar fi fost vinovată pentru divorțul actorului cu Geraldine Bazan.

Statusul vieții personale a lui Gabriel Soto după despărțirea de Irina Baeva

La doar câteva luni de la despărțirea de Irina Baeva, actorul a fost relaționat amoros cu partenera de platou Cecilia Galliano. Într-o recentă întâlnire cu presa, acesta a menționat dacă își dorește o nouă relație. Pe data de 16 iulie, faimosul a anunțat că relația cu actrița de origine rusă nu mai este valabilă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi au format un cuplu timp de cinci ani. Despărțirea a venit la scurtă vreme după ce s-a zvonit că Gabriel Soto și Irina Baeva ar forma un cuplu. Aceștia din urmă joacă împreună în piesa de teatru El precios de la fama.

La momentul acela, s-a spus că actorul ar fi dormit în casa faimoasei Cecilia Galliano, însă se pare că totul a fost doar un truc. Gabriel Soto și colega sa de platou sunt doar prieteni buni, așa cum au menționat de mai multe ori. Cu toate acestea, jurnaliștii continuă să le adreseze întrebări legate de o posibilă relație.

Citește și: Actorul Gabriel Soto e pe punctul de a-și abandona proiectul la care lucrează din cauza despărțirii de Irina Baeva. Ce s-a întâmplat

Chiar recent, Gabriel Soto a răspuns altor întrebări legate de o posibilă relație cu Cecilia Galliano. Astfel, ar fi pregătit să încerce o nouă poveste de iubire după despărțirea de Irina Baeva.

“Nu! În primul rând, trec printr-o durere foarte mare, complicată.”, a spus actorul. De asemenea, a menționat că în prezent își dorește să aibă grijă de fiicele sale și să se preocupe de sănătatea sa.

“Profit să fiu cu fiicele mele, profit să-mi revin, pentru a face exerciții, pentru a fi bine.”, a spus în cel mai recent interviu.

Irina Baeva practică terapie după despărțirea de Gabriel Soto

După separarea de actorul de telenovele, faimoasa din Rusia a subliniat că practică terapie cu un specialist.

“Astăzi merg, totul e bine, trec printr-un proces. În definitiv nu este ușor, sunt mulți ani pe care i-am trăit împreună. Atunci da, fac terapie, nu doar acum, de acum doi ani.”, a spus aceasta. În urma criticilor pe care le-a primit în mediul online, aceasta a declarat că se simte “foarte mică, foarte afectată.”

Citește și: Motivul pentru care fanii au speculat că actorul Gabriel Soto s-ar fi împăcat cu Irina Baeva. Ce s-a schimbat între cei doi

A dezvăluit că trece peste durerea sa într-un mod foarte liniștit, “zboară cu tot ce se întâmplă.” Irina Baeva are 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt de pe platourile de filmare ale operei de teatru Aventurera. Ea este cea care dă viață personajului principal, fiind un eveniment major în Mexic. În prezent, vedeta se află în Los Angeles alături de prieteni. Cei mai mulți dintre fani au lăudat-o pentru efortul pe care l-a făcut pentru a călători la scurt timp după separare. De asemenea, aceasta își continuă viața profesională și personală.

În articolul

Statusul vieții personale a lui Gabriel Soto după despărțirea de Irina Baeva. Află dacă își dorește o nouă relație

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2024. Balanțele se simt iubite. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur în 2019
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
useit.ro
Fenomenul astronomic care va schimba cerul. Ce se va întâmpla pe 17 septembrie
as.ro
„E complex!” Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările
MediCOOL
Nutrienți pentru toamnă. Cum îți pot completa alimentația
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
DeParinti
Epilepsia la copii: cauze, tipuri și tratament
MediCOOL
Cauze ale sensibilității dentare. Ce poate provoca acest disconfort la nivelul dinților
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x