Su Burcu Yazgı Coşkun și Burak Deniz urmează să joace împreună în același proiect profesional. Actrița a devenit îndrăgită pretutindeni

Publicat pe 05.08.2024 la 16:29 Actualizat pe 05.08.2024 la 17:37

Su Burcu Yazgı Coşkun și Burak Deniz sunt protagoniștii unui nou proiect profesional din Turcia. Actrița a reușit să devină extrem de cunoscută în țara natală, fiind în luminile reflectoarelor încă de mică.

actori in diferite ipostaze

Su Burcu Yazgı Coşkun și Burak Deniz urmează să joace împreună în același proiect profesional

Instagram

Despre Burak Deniz nu mai este nevoie de nicio prezentare. Mulți îi cunosc mare parte din trecutul personal, dar și profesional, astfel că puține lucruri mai sunt lăsate la voia întâmplării în ceea ce îl privește. Cât despre Su Burcu Yazgı Coşkun, aceasta a devenit adorată de către fani cu rolul Asiye Eren în proiectul Kardeşlerim – Frații mei.

Su Burcu Yazgı Coşkun și Burak Deniz urmează să joace împreună în același proiect profesional

La cei 19 ani ai săi, actrița a demonstrat că își merită locul pe care l-a căpătat prin muncă proprie. Se află pe platourile de filmare din 2011. Născută în 2005, aceasta are deja experiență acumulată pe platourile de filmare. Serialul Kardeşlerim i-a adus recunoaștere nu doar în Turcia, ci peste tot în lume, arată seriesturkish.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A jucat de asemenea și în Bir Gece Masalı, iar acum se vorbește despre participarea sa pe micile ecrane împreună cu Burak Deniz. Cei doi vor avea rolurile principale pentru prima oară împreună, ceea ce deja i-a încântat pe fani. Pe contul personal de instagram, aceasta are peste 5 milioane de prieteni virtuali, acolo unde până în prezent a publicat peste 80 de fotografii și filmulețe.

Citește și: Totul despre serialul Shahmaran, sezonul 2 cu Burak Deniz și Serenay Sarıkaya în rol principal. Când va fi disponibil și unde poate fi urmărit

Cele mai recente dintre acestea sunt momente simple pe care vedeta le petrece în vacanță alături de cei dragi. Deși este îndrăgită, nu lipsesc totuși întrebările legate de importanța testului pe care vedeta îl are de trecut în prezent. În proiectul Kardeşlerim joacă împreună cu actorul Onur Seyit Yaran.

În cel mai nou serial turcesc nu doar imaginile au fost distribuite în mediul online, ci și tema principală cu care va începe serialul. Această poveste de iubire plină de dramă și intrigi va aduce în fața fanilor aventura lui Mahir și a fetei Yoruk, arată onedio.com.

Burak Deniz urmează să revină într-un nou proiect profesional

La sfârșitul lunii august, a apărut imaginea principală a seriei. Internauții au avut și eu reacții diverse. În ceea ce privește melodia care urmează să fie genericul seriei, aceasta este interpretată de Simge Sağın.

Diferența de vârstă dintre Burak Deniz și partenera sa de platou a reușit să creeze controverse în rândurile fanilor. A reprezentat o problemă pentru unii dintre fani fără doar și poate.

Citește și: Burak Deniz i-a luat apărarea partenerei sale Hande Erçel. A fost susținut în mediul online de către prietenii virtuali

“Ar putea să fie sora lui, o fiică, dar el nu poate fi iubitul ei.”, au scris internauții. În ceea ce privește serialul, acesta a reușit să atragă atenția cu analiza personajelor, dar și vizualurile care nu au fost lăsate în urmă. Producătorii și scenariștii sunt de părere că magia și dinamica dintre personaje se va vedea imediat pe micile ecrane. În noul sezon, discuțiile s-au aprins deja în mediul online. Oare noile episoade vor răspunde întrebărilor care se află pe buzele tuturor?

Nu este pentru prima oară când vedeta joacă alături de actori cu o diferență de vârstă atât de mare față de a sa. Actrița a părăsit proiectul Kardeșlerim în episodul numărul 117. Fanii au fost extrem de dezamăgiți, așa cum am putut vedea în mediul online. Cei mai mulți și-au luat rămas-bun de la personajul Asiye.

În articolul

Su Burcu Yazgı Coşkun și Burak Deniz urmează să joace împreună în același proiect profesional. Actrița a devenit îndrăgită pretutindeni

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 septembrie 2024. Gemenii trebuie să se desprindă de trecut. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alertă la Budapesta după ce Dunărea s-a revărsat. Sâmbătă atinge punctul maxim, iar apoi pericolul se mută în România
a1.ro
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
HelloTaste.ro
Ruladă cu gem de căpșuni. Un desert simplu, delicios și aspectuos
Catine
Culori de unghii pentru toamna 2024. Ce nuanțe sunt în trend anul acesta
useit.ro
Dispozitivul Neuralink care ar putea reda vederea oamenilor, chiar dacă și-au pierdut ambii ochi. Cum funcționează
as.ro
Cu cât i s-a mărit pensia lui Irinel Columbeanu, după recalculare! Suma pe care o primeşte lunar de la statul român
MediCOOL
Vaccinul antigripal în 2024-2025. Preț, compensare și când se face
Spynews
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
DeParinti
13 lucruri pe care trebuie să le știi despre pielea bebelușului tău
MediCOOL
Ce se întâmplă dacă stai mult timp pe scaun. De ce acest obicei poate deveni dăunător
HelloTaste
Șnițele de porc fragede și delicioase. Ce ingrediente ajută la frăgezirea cărnii
x