Succesul pe care îl are Demet Özdemir în mediul online este nemăsurat. Cum reușește vedeta să rămână pe prima poziție în topuri

Publicat pe 12.01.2024 la 14:00 Actualizat pe 12.01.2024 la 09:49

Demet Özdemir depășește toate recordurile în mediul online. Succesul pe care îl are vedeta este nemăsurat.

Demet Özdemir poartă o rochie neagră, părul prins în coc și fotografia este alb-negru

Succesul pe care îl are Demet Özdemir în mediul online este nemăsurat

Getty Images

Unul dintre cele mai importante motive pentru care Numele meu este Farah - Adım Farah are atât de mult succes este prezența actorilor principali în distribuție. Demet Özdemir și Engin Akyürek joacă rolurile de protagoniști și au dezvoltat o adevărată atracție pentru fanii din toată lumea în mediul online.

Succesul pe care îl are Demet Özdemir în mediul online este nemăsurat

Fanii celor doi actori continuă să le acorde credit, iar acest lucru vine în contradicție date fiind cifrele foarte mici în ceea ce privește difuzarea seriei pe micile ecrane. Publicațiile din Turcia sunt de părere că nu toată lumea susține noul sezon din Numele meu este Farah. De aceea se observă o ușoară descreștere atunci când vine vorba despre cifre.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei care au urmărit primul sezon nu-și mai doresc să continue povestea. Cu toate că a pierdut telespectatori, serialul continuă să se afle pe prima poziție într-un top alcătuit între 2 și 8 octombrie. Pe locul 3 avem Golden Boy, iar pe locul 6 Șerbet de afine, conform seriesturkish.com. Cât despre Demet Özdemir, aceasta se află pe primul loc în topul preferințelor fanilor, depășind-o astfel pe Hande Erçel care joacă în prezent alături de Burak Deniz.

Citește și: Serialul Numele meu este Farah are o promovare excelentă și actori de renume, însă există o problemă. Care este aceasta

Fanii actorilor Demet Özdemir și Engin Akyürek le oferă actorilor suport, însă totul vine în contradicție cu ceea ce se întâmplă în cazul cifrelor finale. Serialul Numele meu este Farah a ajuns deja la cel de-al 16-lea episod și chiar dacă primul sezon a fost un real succes, nu putem spune același lucru despre ceea ce se întâmplă în prezent. Cel de-al 17-lea episod va fi difuzat pe 11 octombrie și va avea o importanță majoră.

Demet Özdemir și Engin Akyürek au revenit pe micile ecrane după o pauză de trei luni. Comentariile fanilor din mediul online nu au întârziat să apară.

“Demet și Enging, WOW”, “Ai intrat în rolul Farah pentru a arăta curajul și suferința unei mame care încearcă să-și apere fiul. Foarte bine, Demet”, “Demet, ești foarte talentată”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Care au fost relațiile amoroase ale lui Engin Akyürek în trecut

Ca mai toate celebritățile și actorul din Numele meu este Farah încearcă să-și țină departe de ochii celor curioși viața personală. În prezent nu se află într-o relație, însă în trecut a avut trei partenere pe care toată lumea le cunoaște. Este vorba despre Cansu Taskin în 2011, Tuvana Turkay între 2014 și 2015 și Cansu Dere în 2018.

Citește și: Vești mai puțin bune pentru actrița Demet Ozdemir, după debutul celui de-al doilea sezon al filmului "Adım Farah" (Numele meu este Farah)

S-a zvonit că ar fi format un cuplu cu Tuba Büyüküstün, cea cu care a împărțit platourile de filmare într-unul dintre proiecte. În 2022, actrița spunea că își dorește să joace din nou alături de Engin Akyürek. În prezent, actorul are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 70 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente vin de pe platourile de filmare Numele meu este Farah.

“Tahir este pe val”, “Tu îl joci cel mai bine pe Tahir”, “Engin Akyurek este un actor adevărat care nu renunță la modestie.”, au fost doar câteva dintre cuvintele fanilor.

În articolul

Succesul pe care îl are Demet Özdemir în mediul online este nemăsurat. Cum reușește vedeta să rămână pe prima poziție în topuri

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x