Sümeyye Aydoğan din Prințesa fără coroană a fost surprinsă de către jurnaliști în vacanță. Actrița a refuzat să fie fotografiată

Publicat pe 07.08.2024 la 13:17 Actualizat pe 07.08.2024 la 14:26

Sümeyye Aydoğan se află în vacanță departe de ochii celor curioși. Atunci când a fost surprinsă de către jurnaliști a evitat contactul cu aceștia.

actori pe platourile de filmare

Sümeyye Aydoğan din Prințesa fără coroană a fost surprinsă de către jurnaliști în vacanță

Happy Channel

Sümeyye Aydoğan face parte din distribuția seriei Prințesa fără coroană - Taçsiz Prenses. Se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Cu toate că este cunoscută, preferă să-și petreacă timpul departe de ochii celor curioși.

Sümeyye Aydoğan din Prințesa fără coroană a fost surprinsă de către jurnaliști în vacanță

Actrița a reușit să-și surprindă încă o dată fanii cu un rol în serialul Dönence – Roata, acolo unde a interpretat personajul Gece. În ultimele luni, numele său a stat pe primele pagini ale publicațiilor. Este recunoscută pretutindeni, însă atunci când nu se află în luminile reflectoarelor preferă să se bucure de clipele petrecute alături de cei dragi, arată milliyet.com.tr. De asemenea, atunci când a văzut jurnaliștii că o fotografiază în vacanță, s-a arătat extrem de supărată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate în vacanță, acolo unde se bucură de momente simple cu cei dragi.

“O frumusețe a revenit în Bodrum”, “Ești foarte frumoasă, ca o prințesă”, “Dragostea mea”, “Cea mai frumoasă”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Vedeta care se află întotdeauna pe primele pagini ale publicațiilor a reușit și de această dată să fie printre persoanele surprinse de camere.

Citește și: Cine este Sümeyye Aydoğan din Prințesa fără coroană. Află detalii despre îndrăgita vedetă

În trecut s-a spus că ar forma un cuplu cu Çağatay Ulusoy, actorul cu care a jucat în serialul Gaddar. Nu a oferit prea multe informații ci a spus direct că între ei există doar prietenie, iar o relație nu ar putea fi posibilă. Actrița care este comparată cu Serenay Sarikaya pentru aparițiile sale a menționat că o asemănare este posibil în acest sens.

“Culoarea părului este asemănătoare. Sper ca drumurile noastre să fie libere pentru amândouă. Nu mai e altceva de spus.”, a declarat vedeta.

Sümeyye Aydoğan le-a întors spatele jurnaliștilor

A fost surprinsă de către camere în Akyaka. Acolo s-a distrat alături de prieteni, a dansat și s-a bucurat de clipele simple. Cu toate acestea, a fost extrem de deranjată atunci când i-a văzut pe jurnaliști, așa că le-a întors spatele. A fost surprinsă atunci când i-a văzut pe toți făcând-i fotografii.

Citește și: Cine este İsmail Hacıoğlu din serialul turcesc ”Prințesa fară coroană”. Detalii picante despre viața sa personală

“Jurnaliști, oh! Care e legătură, de unde au venit?”, a spus vedeta. Născută pe 2 aprilie 1999 în Istanbul, aceasta a fost interesată de teatru încă din copilărie. Debutul său în televiziune a venit în 2020. A mărturisit într-un interviu faptul că de mică și-a dorit să devină actriță, însă totul s-a concretizat atunci când a ajuns în Istanbul. A jucat în piese de teatru pe timpul școlii, însă mult mai târziu și-a îndeplinit visele.

“Sunt singura fiică din familie. Nu am niciun alt frate, dar mi-ar fi plăcut să am mai mulți frați. Suntem originari din Albania. Părinții mei au lucrat în poliție, dar s-au retras. Am vizitat 6 orașe pentru că erau profesiile lor. Prietenii și casele în care am locuit s-au schimbat mult. Am stat în cel puțin 14 case.”, a spus vedeta.

În articolul

Sümeyye Aydoğan din Prințesa fără coroană a fost surprinsă de către jurnaliști în vacanță. Actrița a refuzat să fie fotografiată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 septembrie 2024. Taurii trebuie să privească cu încredere spre viitor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Pensionarii ar putea fi scutiţi de cheltuieli de mii de lei. Proiect de lege depus în Parlament
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Pandișpan cu mere. Rețeta unui desert simplu și delicios
Catine
Sos de merișoare pentru friptură, aromat și colorat
useit.ro
Ultimele mesaje transmise de submersibilul Titan au fost dezvăluite. Ce s-a întâmplat chiar înainte de implozie
as.ro
Cum a ajuns Irinel Columbeanu falit și uitat într-un azil. Pe ce şi-a cheltuit toată averea: „Nu pe femei și cluburi!”
MediCOOL
Înțepăturile de insecte produc tot mai multe îmbolnăviri. Care sunt motivele
Spynews
Larisa Uță demontează declarațiile lui Alin Oprea, confom cărora ar fi aflat din interceptările DNA că este înșelat: ”Singurul urmărit era el”
DeParinti
Experiențe la fel de intense ca nașterea. Ce alte dureri se aseamănă și sunt echivalente
MediCOOL
Ceaiuri pentru tulburări stomacale. De ce pot combate simptomele
HelloTaste
Dulceață de gogonele. Un mod interesant de a conserva aroma gogonelelor
x