Thalía a participat în cadrul premiilor MTV VMA. Diva a purtat o rochie spectaculoasă

Publicat pe 13.09.2024 la 12:41 Actualizat pe 13.09.2024 la 14:32

Diva muzicii latino s-a alăturat vedetelor care au pășit pe covorul roșu în cadrul MTV VMA. A urcat pe scenă pentru a prezenta un premiu important și s-a bucurat de moment în stilul său caracteristic.

actriță zâmbește

Thalía s-a aflat pe covorul roșu în cadrul MTV VMA

Getty Images

Thalía este fără îndoială una dintre cele mai îndrăgite artiste pop din Mexic. Este cunoscută în lumea întreagă, iar implicarea sa în showbiz este fără doar și poate identificată la nivel mondial. La 53 de ani continuă să scoată piese noi și să fie activă în mediul online, acolo unde este alături de fanii săi.

Thalía a participat în cadrul premiilor MTV VMA

Este căsătorită cu magnatul Tommy Mottola încă din 2000 și cu toate că multă lume a crezut că a făcut acest pas cu interese ascunse, iată că 24 de ani mai târziu au dovedit. Are peste 21 de milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 10 mii de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cele mai recente dintre acestea sun fără îndoială din cadrul MTV VMA 2024, acolo unde vedeta s-a aflat pe scenă. A lăsat de asemenea un mesaj special cu ocazia acestui eveniment. Mama a doi copii, nu uită niciodată să rămână fidelă celor care au ajutat-o să devină celebră.

Citește și: Ce ținută a purtat Thalia la un meci de baseball. Artista a atras zeci de fani în tribuna VIP

“Cred că abia împlinisem 10 ani când alergam cu prietenele mele să vedem tot ce era la MTV. Nu-mi mișcam niciun fir de păr pentru a trăi această nouă experiență, acolo unde mi se permitea să aud muzica mea favorită. În fața ochilor mei se crea această nouă revoluție vizuală numită “videoclipuri muzicale”., a scris vedeta, printre altele. Nu este pentru prima oară când apare în fața fanilor în cadrul unui eveniment de asemenea anvergură.

În trecut s-a aflat și ea pe scenă ca și câștigătoarea unor premii. Astăzi, a fost vedeta care a înmânat statueta unei artiste îndrăgite de publicul spectator. În ciuda faptului că este celebră, nu ține să își lase copiii în luminile reflectoarelor. A apărut alături de cei doi doar la câteva evenimente, însă tinerii nu doresc să fie celebri.

Ce ținute a purtat Thalía în cadrul MTV VMA

Ca de obicei, diva muzicii latino a ținut să fie în centrul atenției grație rochiilor pe care le-a îmbrăcat, dar și atitudinii cu care și-a obișnuit fanii atunci când urcă pe scenă. Cu un aer pozitiv și o voce inconfundabilă, aceasta a invitat-o pe scenă pe faimoasa Anitta pentru a-i înmâna premiul mult așteptat. Rochia sa aurie cu decolteu și trenă a strălucit.

Citește și: Cum arată Thalia în costum de baie la vârsta de 52 ani. Cântăreața i-a uimit pe fanii săi

De asemenea, chiar când a avut întâlnirea pe scenă cu Anitta, interpreta piesei Amor a la mexicana a îmbrăcat o rochie roșie, scurtă. A fost aplaudată de artiști și fani, dar mai ales de soțul său, Tommy Mottola.

Nu este pentru prima oară când acesta o susține și îi este alături, chiar dacă de-a lungul timpului s-a zvonit că cei doi ar avea probleme în cuplu. S-a dovedit că nimic din tot ce s-a scris nu este adevărat. Ba mai mult, aceștia se iubesc ca la început cu toate că au trecut 24 de ani de când au devenit soț și soție. În ultima perioadă, vedeta muzicii latino a avu mai multe prezențe în cadrul evenimentelor importante și s-a lăsat fotografiată în mai multe ipostaze.

În articolul

Thalía a participat în cadrul premiilor MTV VMA. Diva a purtat o rochie spectaculoasă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 septembrie 2024. Taurii trebuie să privească cu încredere spre viitor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Pensionarii ar putea fi scutiţi de cheltuieli de mii de lei. Proiect de lege depus în Parlament
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Pandișpan cu mere. Rețeta unui desert simplu și delicios
Catine
Sos de merișoare pentru friptură, aromat și colorat
useit.ro
Ultimele mesaje transmise de submersibilul Titan au fost dezvăluite. Ce s-a întâmplat chiar înainte de implozie
as.ro
Cum a ajuns Irinel Columbeanu falit și uitat într-un azil. Pe ce şi-a cheltuit toată averea: „Nu pe femei și cluburi!”
MediCOOL
Înțepăturile de insecte produc tot mai multe îmbolnăviri. Care sunt motivele
Spynews
Larisa Uță demontează declarațiile lui Alin Oprea, confom cărora ar fi aflat din interceptările DNA că este înșelat: ”Singurul urmărit era el”
DeParinti
Experiențe la fel de intense ca nașterea. Ce alte dureri se aseamănă și sunt echivalente
MediCOOL
Ceaiuri pentru tulburări stomacale. De ce pot combate simptomele
HelloTaste
Dulceață de gogonele. Un mod interesant de a conserva aroma gogonelelor
x