Thalía, acuzată de fani că intră tot mai des pe mâna medicilor esteticieni. Cum a fost văzută în mediul online

Publicat pe 25.10.2022 la 14:09 Actualizat pe 24.10.2022 la 21:20

Thalía a fost acuzată de fani că intră tot mai des pe mâna medicilor esteticieni. Cea mai recentă fotografie postată de vedetă i-a luat prin surprindere pe cei care o îndrăgesc.

Thalía poartă o rochie neagră cu decolteu și zâmbește cu părul aranjat pe o parte

Thalía a fost acuzată de fani că intră tot mai des pe mâna medicilor esteticieni după ce artista a lăsat o postare în mediul online care i-a luat prin surprindere

Profimedia Images

După cea mai recentă postare din mediul online, Thalía a fost acuzată de fani că intră tot mai des pe mâna medicilor esteticieni. Aceasta a fost comparată cu Lyn May, una dintre cele mai cunoscute vedete de origine mexicană. Cu toate acestea, artista a declarat de-a lungul timpului că abuzează de utilizarea botoxului.

Thalía s-a numărat întotdeauna printre vedetele cu cel mai apreciat trup, asta pentru că a continuat întotdeauna să aibă grijă forma sa fizică.

Thalía, acuzată de fani că intră tot mai des pe mâna medicilor esteticieni

Thalía a fost întotdeauna recunoscută pentru momentele în care s-a lăsat văzută de fani fără machiaj pe chip, însă cea mai recentă ipostază a surprins-o pe această într-un moment nepotrivit. Se pare că vedeta a primit nenumărate critici în mediul online, asta după ce a postat o fotografie în propria sală de fitness, fără filtre și fără alte artificii de frumusețe.

Deși este iubită de fani din întreaga lume, aceștia au simțit nevoia să-i sublinieze faptul că injecțiile cu botox i-au deformat chipul. Pe contul personal de Instagram, cei mai mulți internauți i-au arătat că pomeții sunt mult prea umflați, iar acest lucru denotă o schimbare evidentă realizată de medici profesioniști.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astfel, cei mai mulți au continuat să creeze imagini amuzante, acolo unde au comparat-o pe Thalía cu Lyn May. Ulterior aceștia i-au recomandat să aibă grijă pentru a nu ajunge ca cea din urmă. Artista a continuat să le arate tuturor cea mai nouă schimbare la care a decis să apeleze în materie de hairstyle.

Citește și: Lorenzo Lazo sărbătorește doi ani de relație. Mesajul transmis de bărbatul rămas văduv după moartea lui Edith González

“Ți-ai pus botox, dar nu exagera, te rog”, “Ce s-a întâmplat cu fața frumoasei mele”, „Semeni cu Lyn May”, “De ce te vedem atât de rar”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți pe contul personal al artistei.

Cum a răspuns Thalía acuzațiilor aduse

Până la momentul actual, Thalía nu a vorbit despre acest subiect și nici nu le-a răspuns celor care au criticat-o cu privire la cea mai recentă intervenție. Înainte de a-și spune părerea, internauții au urmărit un videoclip cu îndrăgită interpretă, acolo unde aceasta se bucura de masaj facial.

Pe atunci, Thalía le-a explicat tuturor că apelează regulat la masaj facial pentru a-și întinde mușchii și pentru a evita îmbătrânirea țesuturilor. De asemenea, artista nu a ezitat niciodată să le arate tuturor exercițiile fizice pe care le practică. Cu un chip de adolescentă și trup ca tras prin inel, așa s-a prezentat de fiecare dată celebra vedetă.

Citește și: Gabriel Soto și-a serbat ziua de naștere. Cine i-a fost alături celebrului actor

Alături de Tommy Mottola a reușit să strălucească și să-și întemeieze o familie pe care niciun fel de zvon nu a reușit să o destrame. Cu toate acestea, ca de fiecare dată, în spatele unui trup perfect stă o muncă enormă, iar Thalía a punctat acest lucru de fiecare dată. Artista a reușit întotdeauna să-și câștige dreptul de a fi una dintre cele mai iubite artiste din Mexic. Căsătorită cu Tommy Mottola încă din 2000, aceasta este mămică a doi copii, Sabrina Sakaë Mottola Sodi și Matthew Alejandro Mottola Sodi.

În articolul

Thalía, acuzată de fani că intră tot mai des pe mâna medicilor esteticieni. Cum a fost văzută în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x