Thalia, apariție ravisantă la vârsta de 50 de ani. Toată lumea e uimită de felul în care arată

Publicat pe 24.08.2022 la 18:27 Actualizat pe 24.08.2022 la 20:13

Thalia, La Reina de Las Telenovelas, impresionează cu o apariție demnă de laudă la cei 50 de ani ai săi. Actrița și starul internațional surprinde cu noul look.

Thalia

Getty

Thalia este fără doar și poate una dintre cele mai iubite actrițe și cântărețe ale timpurilor noastre. O știm de când era o puștoaică și am putut să-i urmărim evoluția în fața micilor ecrane. Astăzi ea este o femeie în toată firea, familistă convinsă și o artistă desăvârșită care pune cariera pe primul loc.

Peste ea timpul pare că nu a trecut. La fel de jovială, tânără și energică se prezintă în fața publicului care o adoră pentru felul în care este. Dar care este totuși secretul ei? Fericirea ne-a spus ea de multe ori. O viața fericită, gânduri pozitive, sportul, cărți - hrană pentru minte și dragoste nemărginită pentru fiecare zi care ni se deschide falnică în fața ochilor.

Thalia este un exemplu demn de urmat! Ultima sa apariție demonstrează că vârsta este doar un număr!

Actrița este extrem de activă pe rețelele de socializare și ține în permanență legătura cu fanii săi. Împărtășește orice moment important din viața ei și le transmite ce face zi de zi, dar și cume evoluează proiectele ei. De curând, ea și-a impresionat audiența cu ultima apariție.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Thalia are o viață de film și vrea să o transfrome într-un film! Ce documentar pregătește diva latino, "La reina de nouvellas"

Supranumită “Regina telenovelelor”, vedeta internațională a reușit să-și mențină locul și să fie încă adorată pe plan mondial pentru cariera sa impresionantă și nu numai! Ea se află pe lista celor mai frumoase femei, care par să fi descoperit elixirul tinereții.

În spatele unui trup perfect la o vârstă atât de înaintată și pentru o femeie care a adus pe lume și copii reprezintă un efort, dar un efort calculat și adunat pe toate planurile: mental, emoțional, fizic, familial și profesional. Toate acestea au fost invocate atât de Thalia, cât și de Jennifer Lopez, care au vorbit la un moment dat de secretul unui trup perfect. Mai mult, cea din urmă se focuseaza foarte mult pe mindset și pe intenții.

În articolul

Thalia, apariție ravisantă la vârsta de 50 de ani. Toată lumea e uimită de felul în care arată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x