Thalia are o viață de film și vrea să o transfrome într-un film! Ce documentar pregătește diva latino, "La reina de nouvellas"

Publicat pe 19.08.2022 la 11:16 Actualizat pe 19.08.2022 la 11:23

Thalia are o viață de film și vrea să o transforme în drum film! Celebra divă latino pregătește un documentar despre cele mai bune hituri ale sale. Primele nume vehiculate în presă care vor lua parte la producție.

Thalia

Getty

Thalia, demonstrează încă o dată cât de colorată poate fi lumea divertismentului și a muzicii! Ea pregătește mereu surprize pentru fanii ei, însă vestea că va lansa un documentar le-a întrecut pe toate!

Aceasta ar pregăti un film despre cele mai cunoscute șapte piese ale sale care au cucerit mapamondul și vor participa la el inclusiv mai mulți artiști. Influencerul Pablo Chagra a dezvăluit că Thalia își va pregăti documentarul în care va include 7 piese, între care și unul dintre cele mai cunoscute hit-uri ale sale.

Thalia și pregătește propriul documentar, dar nu au oferit detalii despre lansarea acestuia. Cine ar putea fi personajele

La acea vreme, Kenia Os spunea, într-un interviu acordat Exa, că pregătește o colaborare cu un mexican important.

„Am o colaborare cu o mexicană, nu pot spune nume, dar este o mexicană pe care o admir foarte mult și cred că este singura care poate să-mi dea puținul noroc. Are ani și ani de carieră, așa că sunt foarte fericită”, a spus Kenia Os, potrivit tvnotas.com.

El a mai declarat că León Leiden și Bruses vor fi câțiva dintre artiștii cu care va colabora. Cântăreața Bruses a devenit virală pentru piesa ei „Dueles Tambien”, care a făcut parte din coloana sonoră a serialului spaniol „Elite”. Pe de altă parte, León Leiden este un DJ și producător care a lucrat cu figuri ale muzicii electronice precum Martin Garrix și Dimitri Vegas. Cântecele sale sunt de genuri variate, cum ar fi house, electronic și funk.

Citește și: Thalia face spectacol în costum de baie la 50 de ani. Apariția care a uimit pe toată lumea. Care este secretul trupului perfect

Citește și: Thalía a rememorat primele clipe ale relației cu Tommy Mottola. Ce fotografie a postat vedeta în mediul online

În articolul

Thalia are o viață de film și vrea să o transfrome într-un film! Ce documentar pregătește diva latino, "La reina de nouvellas"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x