Thalía celebrează ziua de naștere a fiului Matthew. A publicat un mesaj emoționant în mediul online

Publicat pe 27.06.2023 la 10:25 Actualizat pe 27.06.2023 la 11:20

Thalía este recunoscută pentru discreția cu care traversează viața personală. Publică fotografii cu copiii doar în cazuri importante. Recent a fost ziua de naștere a fiului Matthew și artista i-a transmis un mesaj emoționant.

Thalia se află lângă copii și soț

Thalía celebrează ziua de naștere a fiului Matthew

Getty Images

Chiar dacă actrița de origine mexicană prețuiește intimitatea copiilor săi, de data aceasta a ținut să le arate fanilor câteva fotografii emoționante cu fiu Matthew. Tânărul și-a sărbătorit ziua de naștere, iar mama sa celebră i-a transmis un mesaj pe contul personal de socializare.

Thalía celebrează ziua de naștere a fiului Matthew

Chiar dacă Thalía este extrem de activă pe pagina sa, împarte cu fanii mult mai puține fotografii cu copiii săi, Matthew și Sabrina Sakaë. Cu toate acestea, odată cu sărbătorirea zilei de naștere a fiului său, lucrurile s-au schimbat. A primit 900 de mesaje și mii de aprecieri, însă nu este de mirare având în vedere că are peste 20 de milioane de fani pe pagina personală de Instagram.

Citește și: Thalia, în dres transparent cu model de leopard. Artista a încercat să se acopere senzual cu o chitară

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Iubirea mea, astăzi împlinești 12 ani! Îți mulțumesc că mi-ai luminat viața cu fericirea ta, cu prezența și compania. M-ai lăsat să descopăr și să văd acest pământ prin ochii tăi. Este un dar de la Dumnezeu să fiu mama ta. În mine vei avea întotdeauna o prietenă pe viață, o comediantă, o aventurieră, o exploratoare, o complice, o constructoare de lego imposibile, o atletă care-ți va urma pașii, nu o bucătăreasă, dar o gurmandă. Pentru tine o să fiu mereu cea mai bună versiune a mea. Te iubesc Matthew Alejandro. La mulți ani, dragostea mea!”, a scris Thalía.

Chiar dacă este foarte discretă în ceea ce privește viața sa personală, atunci când vine vorba despre evenimente importante, nu ezită să o facă. Vedeta și-a celebrat fiul din căsnicia cu Tommy Mottola. Printre celebritățile care i-au urat un mesaj s-au numărat Camila Sodi, Itati Cantoral, Lili Estefan, Gloria Estefan și alții. De-a lungul timpului, Thalía a demonstrat că merită să fie una dintre cele mai apreciate vedete, atât din telenovele cât și de pe scenă în calitate de interpretă.

Fernando Carillo vorbește despre rolul din Rosalinda și cum a fost să lucreze alături de Thalía

A rămas de-a lungul timpului ca protagonistul din Rosalinda. Actorul venezuelean de 57 de ani spune că ține legătură cu Thalía, însă aceasta locuiește în prezent la New York.

“Nu am mai văzut-o pe Thalia de multă vreme pentru că ea trăiește acum la New York cu familia ei frumoasă, cu soțul și copiii. Oricând am nevoie de ea, este o regină. O respect, pentru faptul cum își administrează cariera, familia, este uimitor.”, a declarat Fernando Carillo. Acesta a jucat rolul Fernando Jose în Rosalinda. A avut premiera în 1999.

Citește și: Thalia devine parte din primul grup muzical latino de femei onorate de Billboard. Regina telenovelelor este copleșită de emoții când vorbește despre cariera sa

Cei doi au avut o atracție instantă, astfel că telenovela a fost distribuită și în Philipine. Ulterior, actorii au vizitat de câteva ori capitala Manila pentru a-și vedea fanii, arată gmanetwork.com. Cei mai mulți știu că Thalía nu este împuternicită, ea este puternică. A lansat un album nou la 51 de ani și i-a impresionat pe toți. S-a căsătorit cu Tommy Mottola din 2000, însă a continuat cu proiectele profesionale.

“Nu știi ce înseamnă acest proiect! Este ca și cum m-am întors în adolescență. Acele melodii care au fost sunetul vieții mele erau melodii rock în spaniolă.”, a spus vedeta pentru billboard.com.

În articolul

Thalía celebrează ziua de naștere a fiului Matthew. A publicat un mesaj emoționant în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x