Thalia devine parte din primul grup muzical latino de femei onorate de Billboard. Regina telenovelelor este copleșită de emoții când vorbește despre cariera sa

Publicat pe 29.04.2023 la 13:34 Actualizat pe 29.04.2023 la 15:15

Numită uneori "Regina pop-ului latin" de către mass-media internaţională datorită renumelui său de pe scena muzicii pop latine din ultimele trei decenii, a avut 28 de prezenţe în top 10 single-uri, dintre care 16 au ajuns numărul 1 şi a primit numeroase premii, inclusiv cinci premii Latin Billboard, mai multe distincţii Premios Juventud şi diverse nominalizări la Grammy-ul latin.

Thalia și Tommy Mottola

Gettyimages.com

Thalia a acordat un interviu în care vorbește despre aspirațiile sale în carieră. Jurnlistul de la publicația Billboard scrie despre ea: "Într-o duminică, în Miami, Thalia mă așteaptă la intrarea în studioul de înregistrări 50/20 de la Sony Music, îmbrăcată în pantaloni de trening și un tricou, cu o șapcă de baseball peste fața aproape fără machiaj, pentru a vorbi despre noul ei proiect, Thalia's Mixtape El Soundtrack De Mi Vida. "Nu știți ce înseamnă acest proiect!", îmi spune ea, debordând de emoție. "Este acel mixtape de când eram adolescentă! Acele cântece care au fost coloana sonoră a vieții mele".

Thalia pregătește noi proiecte muzicale și se pregătește să primească premiul Global Powerhouse la Billboard's Latin Women In Music. Artista, emoționată până la lacrimi când vorbește despre munca sa în lumea artei

Cu sau fără machiaj, în fața sau în spatele camerei de filmat, Thalia vorbește întotdeauna cu semne de exclamare - vocea ei urcă și coboară într-un arc narativ care își menține ascultătorul într-o stare de implicare. Este o calitate esențială care a pătruns în munca și în însăși esența Ariadnei Thalia Sodi Miranda, de când era un copil, actriță de televiziune, la perioada în care a făcut parte din grupul pop Timbiriche în anii 1980, la ascensiunea sa la regina telenovelelor și apoi, la regina topurilor Billboard. De la albumul său de debut din 1995, En Éxtasis, Thalia a plasat 13 hituri în top 10 în clasamentul Top Latin Albums, precum și patru Nr. 1.

Acum, Thalia îmbină conținutul vizual și muzical, trecut și prezent, pe albumul Thalia's Mixtape, cu 11 piese (lansat pe 28 aprilie la Sony Music Latin), pentru care a preluat nu numai melodiile sale preferate - printre care "Persiana Americana" de Soda Estéreo, "Florecita Rockera" de Aterciopelados și "Duélveveme a Mi Chica" de Hombres G -, ci a apelat și la autorii acestora, printre care Charly Alberti și David Summers, pentru înregistrarea atât a melodiilor, cât și a noilor videoclipuri. Produsul audiovizual, Thalia's Mixtape El Soundtrack De Mi Vida, este disponibil sub forma unei serii de trei episoade pe Paramount+.

"Marea mea provocare ca artist este să ofer publicului meu cea mai bună calitate. Experiența, distracția, a-i distra, a le cânta, a cânta pentru ei, a mă exprima prin tot felul de genuri muzicale face parte din pachet", spune artista, care va fi onorată cu premiul Global Powerhouse în cadrul evenimentului inaugural Billboard Latin Women In Music, difuzat pe 7 mai la Telemundo.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Fotografie din arhiva Thaliei. O adolescentă sclipitoare care a cucerit inimile oamenilor încă de tânără. Cum arăta când făcea primii pași în carieră

Ce părere ai despre faptul că faci parte din primul grup de femei latino în muzică onorate de Billboard?

"Mă simt mândră, mă simt onorată; simt că fac parte dintr-un grup de femei extrem de talentate, puternice, pline de vigoare, pline de acea forță care este atât de contagioasă. Este acea sororitate, acea prietenie; este acea familie pe care am construit-o de ani de zile și care include cântărețe, producători și directori", spune Thalia.

Cine te-a inspirat când erai copil?

"Mama mea! Yolanda Miranda de Sodi, punct. Lăsând la o parte genul, sufletul ei era atât de puternic încât vorbea față în față cu orice bărbat, cu o siguranță și o forță care la acea vreme, în acel sistem patriarhal, era imposibilă. Și această femeie a mers împotriva curentului. De asemenea, suntem cinci surori. Tatăl meu a murit când aveam 6 ani, așa că am crescut într-un matriarhat. Totul era puterea femeii. Am gustat-o, am trăit-o în casa mea. Femeile pe primul loc, femeile deasupra".

Te remarci, printre altele, pentru că ai ajutat multe femei în cariera ta, înregistrând cu artiști în ascensiune. De ce ai făcut acest lucru?

"Întotdeauna m-am simțit bine să o fac. Din punctul meu de vedere, suntem mai bune împreună. Dacă tu arăți bine, eu voi arăta mai bine. Dacă este bine pentru tine, este bine și pentru mine. Așa gândesc eu, și mai ales când vine vorba de artiste tinere, femei. Ele merg împotriva multor prejudecăți și, într-o industrie dominată de bărbați, este important pentru ele să aibă o altă femeie care să le susțină", a mai spus Thalia.

Thalia, un icon al senzualității și un reper în lumea cinematografiei și a muzicii, a devenit cunoscută publicului încă din fragedă vârstă. Înainte ochilor i se deschidea o lume care o cerea de partea sa: lumea artei.

Citește și: Încheierea unei ere de rivalitate? Paulina Rubio, cererea neașteptată pe care i-a făcut-o Thaliei, vedeta supranumită Regina Telenovelelor

Ca artist solo, a vândut peste 50 de milioane de discuri în întreaga lume, mai notează Agerpres. Artista are o avere netă de 60 de milioane de dolari. Trebuie remarcat faptul că o mare parte din averea ei netă este legată de soțul ei Tommy Mottola, a cărui avere netă este de peste 500 de milioane de dolari. Thalía este considerată de mulți drept cea mai de succes vedetă feminină latino de până acum.

În articolul

Thalia devine parte din primul grup muzical latino de femei onorate de Billboard. Regina telenovelelor este copleșită de emoții când vorbește despre cariera sa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x