Thalía și-a sărbătorit fiica cu un mesaj emoționant. Sabrina Sakaë a împlinit 15 ani

Publicat pe 10.10.2022 la 11:20 Actualizat pe 10.10.2022 la 12:46

Thalía a ținut să-și sărbătorească fiica într-un mod cu totul emoționant. Vedeta a postat pe internet un videoclip cu fotografiile tinerei, de când aceasta era doar un bebeluș. Sabrina Sakaë a împlinit 15 ani.

Thalía poartă o bluză transparentă , are părul desprins și zâmbește

Thalía în cadrul New York Fashion Week. 11 sept. 2022

Profimedia Images

Thalía se numără printre cele mai îndrăgite vedete din telenovele. De-a lungul timpului a ținut legătura cu fanii din lumea întreagă și a demonstrat că își poate schimba stilul odată cu trecerea anilor. Cu toate acestea, față de copiii săi a avut întotdeauna mențiunea de a-i ține departe de lumina reflectoarelor și de a-i proteja.

Thalía și-a sărbătorit fiica cu un mesaj emoționant

Faimoasa protagonistă din “Marimar” și “Maria la del barrio” este mama a doi copii: Sabrina Sakaë și Matthew Alejandro. Tânăra fată a împlinit de curând 15 ani, o vârstă pe care mulți o consideră crucială în viața unei adolescente. Cu acest prilej, Thalía a ținut să-i transmită tinerei un mesaj emoționant publicat în mediul online, mai precis pe Instagram. Până în prezent, vedeta a strâns acolo peste 20 de milioane de internauți ce îi vizionează fiecare postare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă acum câteva luni Thalía spunea că amână petrecerea fiicei sale din cauza trecerii în neființă a bunicii sale, Eva Mange, până acum vedeta nu a făcut nicio declarație referitoare la o viitoare petrecere. Cu toate acestea, vedeta a ținut să-i transmită fiicei sale câteva cuvinte de-a dreptul emoționante. Pe data de 7 octombrie 2007, artista a devenit mămică pentru prima oară. Sabrina a venit pe lume, fiind fructul iubirii cu Tommy Mottola. 15 ani mai târziu, vedeta a ținut să-și readucă aminte cele mai simple momente petrecute alături de fiica sa.

“Astăzi fiica mea Saki împlinește 15 ani. Să fii binecuvântată fiica mea! Să fii mereu în centrul atenției bunului Dumnezeu. Te iubesc, bebelușa mea! Mereu vei fi bebelușa mea, chiar dacă acum ai împlinit 15 ani.”, au fost cuvintele pe care Thalía le-a scris pentru fiica sa. Imaginile au fost însoțite de piesa “Bendita” pe care vedeta a lansat-o în 2008, fiind compusă specială pentru Sabrina.

Citește și: Neînțelegeri mari în familia Thaliei. Ce declarații a făcut sora acesteia despre celebra cântăreață

“Fie binecuvântat zâmbetul tău, fii binecuvântată tu, raționamentul vieții mele. Ești aerul meu, ești briza cea răcoroasă. Ești viață eternă. Fii binecuvântată, fiică a lui Dumnezeu. Ai venit să mă salvezi, de astăzi viața mea îți este dedicată ție și iubirii mele pentru tine.”, a scris vedeta.

Thalía este mămică a doi copii și fericita soție a lui Tommy Mottola

Pentru cel mai recent videoclip postat pentru fiica sa, Thalía a ținut să adauge un mic detaliu melodiei originale.

“Melodia aceasta am compus-o pentru tine și nu am putut să nu adaug râsetele tale în ea.”, a scris pe marginea felicitării. Până acum, Thalía nu a împărtășit niciun detaliu referitor la petrecerea fiicei sale, dar nici cele legate de evenimentele petrecute alături de fiul său. Deși timpul a trecut, vedeta a reușit să rămână întotdeauna la înălțimea așteptărilor fanilor și acum se poate declara fără doar și poate un influencer. O femeie model, ce a știut întotdeauna să pună o balanță între viața de familie și cea profesională.

Citește și: Cum arată Lorna Cepeda la 23 de ani de la premiera telenovelei “Betty cea urâtă”. Actrița trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții

Thalía și-a început cariera la vârsta de doar 1 an, atunci când a apărut într-o reclamă pentru o băutură răcoritoare. La vârsta de 4 ani a început să studieze balet în cadrul National Conservatory of Music. Prima sa apariție într-o producție televizată a fost în 1979 în filmul “La guerra de los pasteles”, alături de sora sa vitregă, Laura Zapata, arată Aldianews.com.

În articolul

Thalía și-a sărbătorit fiica cu un mesaj emoționant. Sabrina Sakaë a împlinit 15 ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x