Thalia vorbește despre credință într-un interviu emoționant. Când și-a descoperit diva latino pacea spirituală

Publicat pe 21.10.2024 la 15:03 Actualizat pe 21.10.2024 la 15:27

Thalía vorbește despre întoarcerea la credință într-un interviu surprinzător. Diva muzicii latino a făcut pace în relația cu Dumnezeu.

actriță zâmbește

Thalia vorbește despre credință într-un interviu emoționant

Getty Images

Thalía este una dintre cele mai îndrăgite dive ale muzicii latino din întreaga lume. De-a lungul carierei sale a demonstrat că își merită statutul și a încercat de fiecare dată să aibă o relație cât mai apropiată de fanii săi. Odată cu trecerea timpului s-a reinventat și a devenit o sursă de inspirație și în mediul online. A ajuns să aibă peste 21 de milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 10 mii de fotografii și filmulețe.

Thalía vorbește despre credință într-un interviu emoționant

Este pentru prima oară când realizează un astfel de interviu, însă protagonista din Marimar a decis să-și impresioneze fanii într-un alt mod de această dată. Invitată în cadrul unei discuții alături de Marcos Witt ( cântăreț american și pastor), aceasta a vorbit despre întoarcerea la credință și principii spirituale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu de puține ori, Thalía le-a arătat fanilor din mediul online care este ritualul său atunci când se roagă sau citește din cărțile sfinte. De această dată însă, a oferit o vedere de ansamblu a ceea ce a însemnat viața sa din acest punct de vedere.

“Am avut onoarea de a conversa cu prietena mea Thalia în privința cunoașterii divinității. Îți mulțumesc, dragă prietenă, pentru că mi-ai spus istoria ta cu credința. M-a impactat faptul că ai întâlnit pacea într-un mediu plin de probe și cum relația ta cu divinitatea ți-a transformat viața. Sunt sigur că așa cum am fost eu inspirat, mulți vor fi după ce vor asculta această discuție.”, a scris artistul pe pagina personală de instagram, acolo unde a lăsat și o bucată din interviul cu vedeta muzicii pop.

Citește și: Thalía este posibil să revină pe scenă într-un musical. Este vorba despre producția Perfume de Gardenia

Thalía își continuă proiectele profesionale la vârsta de 53 de ani și se bucură de admirația fanilor din întreaga lume. A mărturisit faptul că a reușit să scoată un album integral cu melodii de sărbători.

Thalía și viața sa personală de-a lungul timpului

Este căsătorită cu Tommy Mottola încă din anul 2000 și chiar dacă de-a lungul timpului s-a zvonit că cei doi ar avea probleme în căsnicie, iată că nimic nu a fost mai fals. Cei doi au împreună doi copii și se bucură de liniștea familiei lor fără ca nimeni să le afle, de fapt, secretele longevității.

Citește și: Ce ținută a purtat Thalia la un meci de baseball. Artista a atras zeci de fani în tribuna VIP

Sabrina și Matthew sunt cei doi copii care apar foarte rar pe rețelele sociale, atunci când diva muzicii latino își dorește să publice fotografii cu aceștia. Înainte de a fi căsătorit cu vedeta din Maria la del Barrio, Tommy Mottola a fost soțul faimoasei Mariah Carrey.

Nu de puține ori cele două vedete au fost comparate, însă se pare că Thalia a fost cea care l-a cucerit în definitiv pe Tommy Mottola. Artista a povestit de mai multe ori cum s-au cunoscut și care a fost începutul poveștii lor de iubire. Chiar dacă multă lume a menționat că întreaga căsnicie a fost realizată din interes, se cunoaște faptul că la acea vreme Thalia era deja cunoscută pretutindeni și avea propriul său venit din telenovele, dar și din albumele scoase pe piață.

În articolul

Thalia vorbește despre credință într-un interviu emoționant. Când și-a descoperit diva latino pacea spirituală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x