Ținuta aleasă de Jennifer Lopez pentru o ieșire în oraș, cu iubitul. Rochia și haina sunt superbe, însă pantofii au fost piesa de rezistență. Artista “dă” lecții de stil

Publicat pe 23.08.2021 la 18:11 Actualizat pe 24.08.2021 la 17:15

Artista internațională, Jennifer Lopez, și-a suprins fanii cu o ținută desăvârșită atunci când a ieșit în oraș cu Ben Affleck și fiica sa. Celebra cântăreață a îmbrăcat o rochie lejeră, de vară, care a atras admirația a milioane de fani, însă pantofii roz pudrat, din catifea, au fost piesa de rezistență.

Jennifer Lopez și ben Affleck

Profimedia

Jennifer Lopez a ieșit la plimbare alături de Ben Affleck într-o ținută specială. Strălucirea outfit-ului este dată de o pereche impecabilă de pantofi, asortată perfect al rochia tot roz pudrat.

Vedeta a bifat o apariție impecabilă pentru o ieșire în oraș. Diva latino nu strălucrește doar pe scenă, ci și în timpul liber, când are grijă să arate impecabil din cap până în picioare.

Nu este pentru priam dată când artista inspiră femeile de pe tot mapamondul să se îmbrace cu stil și să își pună feminitatea în evidență. Iată că și de această dată, iubita lui Ben Affleck a reușit să fie un model de urmat și a făcut furori cu o ținută, care deși nu îi pune formele în evidență, îi scoate la suprafață senzualitatea și finețea.

Cum arată pantofii cu toc purtați de Jennifer Lopez la o ținută de vară

Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, arată de-a dreptul impecabil, iar acest lucru poate fi văzut în orice apariție. De curând, cântăreața internațională a ieșit în oraș alături de copiii săi și a ales să îmbrace o ținută din care se poate inspira orice femeie.

Pantofii au fost pisa de rezistență și au atras atenția ca un magnet, mai ales că tocul este uluitor de mare ți se potrivesc perfect.

Timpul pare să fi stat pe loc pentru diva latino, care nu dă semne că anii au trecut, menținându-se la fel de frumaosă și de sexi ca acum 20 de ani.

Jennifer Lopez ajuns cunoscută pe plan mondial datorită talentului său muzical și actoricesc. Visa încă din copilărie să devină artistă, astfel că a început să cânte de la o vârstă fragedă. De-a lungul timpului, a jucat în multe filme, însă succesul a fost de partea ei abia în anul 1997, când a jucat rolul binecunoscutei și regretatei Selena, în filmul cu același nume.

A urmat apoi încă un succes cu filmul "Anaconda", și, în timp, a devenit una dintre cele mai căutate actrițe de la Hollywood.

Jennifer Lopez a avut înclinații spre muzică încă de mică când a început să cânte în școlile catolice

Cariera muzicală a început mai târziu, pe la sfârșitul anilor '90. Un debut cu succes, în care primul album al lui Jennifer s-a intitulat "On the 6" și conținea hituri precum "If you had my love" sau "Waiting for tonight". Pentru acest album, Jennifer a obținut discul de platină, datorită volumului de vânzări.

În articolul

Ținuta aleasă de Jennifer Lopez pentru o ieșire în oraș, cu iubitul. Rochia și haina sunt superbe, însă pantofii au fost piesa de rezistență. Artista “dă” lecții de stil

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x