Tommy Mottola îi dedică un mesaj emoționant soției sale în ciuda zvonurilor legate de infidelitate. Cum i-a răspuns Thalía

Publicat pe 22.08.2023 la 13:20 Actualizat pe 20.08.2023 la 12:40

Tommy Mottola îi dedică un mesaj emoționant soției sale în ciuda zvonurilor legate de infidelitate. Cum i-a răspuns Thalía la scurtă vreme.

Thalia poartă o rochie neagră fără mâneci și stă alături de familie

Tommy Mottola îi dedică un mesaj emoționant soției sale în ciuda zvonurilor legate de infidelitate

Profimedia Images

Tommy Mottola și Thalía au încheiat speculațiile legate de separare și au revenit în mediul online mai îndrăgostiți ca niciodată. Iată ce mesaj i-a dedicat afaceristul soției sale cu ocazia Zilei Îndrăgostiților și ce răspuns i-a oferit aceasta.

Tommy Mottola îi dedică un mesaj emoționant soției sale în ciuda zvonurilor legate de infidelitate

În plin scandal legat de infidelitatea lui Tommy Mottola, magnatul a reapărut pe rețelele sociale cu un mesaj special transmis pentru soția sa. Cei doi nu au dorit să ofere nicio declarație legată de subiectul apariției artistei Leslie Shaw în viața lor și au continuat să-și trăiască viețile ca și până acum.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reamintim că în urmă cu câteva zile, artista de origine peruană a fost mărul discordiei în căsnicia dintre Tommy Mottola și protagonista din “Marimar”. Cei doi s-au căsătorit în anul 2000 și de atunci și-au trăit iubirea la distanță, fără a oferii detalii despre cele mai arzătoare subiecte apărute în presă. Nu este prima oară când aceștia se confruntă cu probleme de acest gen, însă de fiecare dată au ținut să treacă peste ele într-un mod silențios.

Citește și: Care este porecla pe care Tommy Mottola o folosește pentru Thalía. Sunt ani de când o alintă astfel, însă puțini și-au dat seama

Leslie Shaw a fost cea care a dezvăluit faptul că în realitate nu l-a cunoscut niciodată pe Tommy Mottola, în ciuda speculațiilor. De asemenea, a subliniat faptul că nu cunoaște motivul pentru care s-au creat aceste zvonuri. Cuplul celebru a ținut să păstreze distanța, iar afaceristul a fost cel care a rupt tăcerea cu un mesaj romantic transmis pentru soția sa. Pe contul personal de Instagram a împărtășit cu fanii săi un videoclip ce copilează mai multe momente alături de interpreta melodiei “Amor a la mexicana”.

“Zi a îndrăgostiților fericită pentru singura valentină din viața mea. Pentru totdeauna. În fiecare zi aduci lumină în viața mea și a familiei noastre. Ești totul pentru mine. Te iubesc mult, pentru totdeauna.”, a scris Tommy Mottola într-un mesaj însoțit de mai multe emoticoane. Thalía nu a întârziat să-i răspundă soțului său și i-a dedicat la rândul său câteva cuvinte romantice.

“Te iubesc, iubirea mea! O zi a îndrăgostiților fericită, baby! Haide să celebrăm dragostea.”, se arată în postarea vedetei. Tommy Mottola a continuat să distribuie mai multe fotografii cu artista, dar și familia pe care au creat-o împreună acum 23 de ani.

Thalia și Tommy Mottola, o istorie de iubire care a început cu o întâlnire pe nevăzute

Cei doi au rămas de-a lungul timpului un cuplu îndrăgit de toată lumea, încă de când s-au întâlnit pentru prima oară în 1998. În plin scandal legat de infidelitatea lui Tommy Mottola, am realizat o scurtă incursiune în cea mai incredibilă istorie de iubire care a început cu o întâlnire pe nevăzute.

Citește și: Laura Zapata reacționează la veștile apărute în presă legate de Thalía și Tommy Mottola. Vedeta a punctat care este relația cu sora sa în prezent

Thalia a dezvăluit că l-a întâlnit pentru prima oară pe soțul său pe Facebook, iar ulterior cuplul Emilio și Gloria Estefan le-a aranjat întâlnirea care avea să fie stâlpul relației celor doi. A povestit pentru publicația Today că nu a fost dragoste la prima vedere, cel puțin după prima întâlnire. Cei doi știau detalii unul despre celălalt și la început au ezitat să se cunoască. În cele din urmă, Gloria Estefan a fost cea care a insistat ca această întrevedere să aibă loc.

Thalia mărturisește totuși că a fost impresionată de Tommy Mottola: “Când l-am întâlnit m-am gândit că este foarte special, amuzant, sexy și deștept.” Nunta dintre cei doi a avut loc la New York, fiind una dintre cele mai impresionante evenimente de acest gen.

În articolul

Tommy Mottola îi dedică un mesaj emoționant soției sale în ciuda zvonurilor legate de infidelitate. Cum i-a răspuns Thalía

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x