Laura Zapata reacționează la veștile apărute în presă legate de Thalía și Tommy Mottola. Vedeta a punctat care este relația cu sora sa în prezent

Publicat pe 09.02.2023 la 12:10 Actualizat pe 09.02.2023 la 12:45

Laura Zapata reacționează la veștile apărute în presă legate de Thalía și Tommy Mottola. Vedeta a punctat care este relația cu sora sa în prezent.

Laura Zapata poartă o bluză cu mânecă lungă și zâmbește

Laura Zapata reacționează la veștile apărute în presă legate de Thalía și Tommy Mottola

Getty Images

După veștile apărute recent în presă legate de relația dintre Thalía și Tommy Mottola, actrița Laura Zapata a făcut primele declarații despre sora sa. Nu este pentru prima oară când marea actriță vorbește despre viața protagonistei din “Marimar”.

Laura Zapata reacționează la veștile apărute în presă legate de Thalía și Tommy Mottola

Antagonista din telenovele și-a transmis public opinia despre presupusa infidelitate a lui Tommy Mottola. S-a zvonit faptul că magnatul ar fi avut o relație cu artista peruană Leslie Shaw. De altfel, a dezvăluit dacă a făcut pace cu sora sa celebră în urma scandalului legat de moartea bunicii sale, Eva Mange. Cele două vedete nu comunică în prezent, legătura dintre cele două fiind în continuare inexistentă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ceea ce privește vestea legată de relația în afară căsniciei a lui Tommy Mottola, aceasta a transmis: “Nu cred, eu nu cred. Nu știu, du-te tu să afli”. De altfel, chiar Leslie Shaw a vorbit despre legătura pe care se pare că ar fi avut-o cu soțul celebrei Thalía.

Citește și: Eric del Castillo și relațiile sale înainte de căsătorie. Ce spune soția sa despre aventura pe care acesta a avut-o cu Lyn May

“Niciodată, niciodată în viața mea nu l-am cunoscut, nu l-am văzut. Am participat în cadrul mai multor evenimente și i-am cunoscut pe Emilio Estefan, Juanes și multe alte persoane, dar pe el niciodată.”, a declarat Leslie Shaw în cadrul “Magaly TV la firme”, arată Univision.com. În luna septembrie a anului 2022, Laura Zapata a dezvăluit că a “blocat-o” pe Thalía în mediul online. Motivul? Se pare că actrița din “Maria la del Barrio” nu a dezmințit faptul că a întreținut-o pe sora sa mai mare.

“Legătura s-a rupt din cauza faptului că nu și-a cerut scuze și nu a clarificat situația. Eu sunt o femeie muncitoare și nu îmi doresc ca cineva să mă întrețină, încă lucrez.”, a explicat Laura Zapata în fața presei.

“Eu cred că surorile trebuie să aibă grijă una de cealaltă, să țină una la cealaltă, să se protejeze și să se ajute. Nu m-am simțit iubită, nici protejată, nici ajutată în urma declarațiilor unei prietene de-ale sale, atunci la revedere.”, a spus aceasta.

Laura Zapata dezvăluie dacă ar ierta-o vreodată pe Thalía

În fața jurnaliștilor, Laura Zapata a dezvăluit dacă ar putea să-i ierte vreodată surorii sale greșelile pe care le-a făcut. Cu toate acestea, actrița s-a arătat mai mult decât sigură să afirme că ar trebui ca situația să fie analizată din mai multe puncte de vedere, asta dacă la un moment dat ar fi sunată de Thalía.

Citește și: Geraldine Bazán și Alejandro Nones, colegi pe platourile de filmare. Fanii își doresc ca cei doi să formeze un cuplu în viața reală

“Viața e prea scurtă pentru a insista asupra temelor care nu sunt bune pentru tine.”, a transmis în fața presei. Astfel s-a petrecut ceea ce Laura Zapata spunea că se va petrece pe vremea când bunica sa încă trăia. Aceasta a rupt orice urmă de comunicare cu Thalía.

În ceea ce privește situația dintre artistă și Tommy Mottola, aceștia nu au oferit nicip declarație legată de subiectul apărut în presă. Leslie Shaw a fost cea care a vorbit despre așa zisa relație.

“Găsesc acest subiect foarte amuzant, nu mă așteptam.”, a transmis Leslie Shaw. Se pare că vedeta nu este deranjată de aceste zvonuri, atâta timp cât muzica sa este ascultată de toți.

“Abia am lansat o piesă...vorbiți despre ce vreți voi atâta timp cât îmi ascultați muzica.”, a spus.

În articolul

Laura Zapata reacționează la veștile apărute în presă legate de Thalía și Tommy Mottola. Vedeta a punctat care este relația cu sora sa în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
5 lucruri pe care să le faci după divorț
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x