TOP fotografii cu Sıla Türkoğlu în rolul lui “Seher” din “Moștenirea”. Care sunt cele mai impresionante cadre cu frumoasa actriță

Publicat pe 09.06.2023 la 15:09 Actualizat pe 09.06.2023 la 07:39

TOP fotografii cu Sıla Türkoğlu în rolul lui “Seher” din “Moștenirea”. Care sunt cele mai impresionante cadre cu frumoasa actriță.

Sila Turkoglu poartă o bluză cu flori și are părul desprins

Sila Turkoglu s-a retras din cadrul serialului "Moștenirea" la finalul celui de-al doilea sezon

Happy Channel

Sıla Türkoğlu se numără fără doar și poate printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia. S-a născut pe 18 aprilie 1999 și a reușit încă de la început să cucerească prin frumusețe și talent.

Top fotografii cu Sıla Türkoğlu în rolul lui “Seher” din “Moștenirea”

Acum este o actriță renumită, însă în copilărie prezenta alte valori față de cele pe care le afișează în prezent. S-a arătat întotdeauna intrigată de criticile oamenilor din jur, însă a continuat cu dorința sa de a deveni vedetă. Totul a început cu roluri pe scenele teatrelor, însă nu înainte de a fi descoperită pe Instagram. Numele său apare întotdeauna pe buzele fanilor, iar numărul prietenilor virtuali continuă să crească pe zi ce trece. Vedeta a vorbit într-un interviu recent despre viața profesională, personal, dar și despre sentimentele pe care le poartă cu ea în fiecare zi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sunt foarte sinceră și dacă nu îmi place ceva anume, spun de la început. Câteodată sinceritatea este interpretată greșit, de aceea de-a lungul timpului am mai pierdut câțiva prieteni.”, a declarat vedeta din “Moștenirea”. A depășit granițele țării sale cu rolul “Seher” și a ajuns să fie îndrăgită în America de Sud și Europa. Fanii o numesc “ochi de smarald”.

Citește și: Secretul frumuseții faimoasei Sıla Türkoğlu. Cum reușește vedeta să se mențină la înălțimea așteptărilor fanilor

Spune că a primit nenumărate cereri în căsătorie din partea fanilor de pe Instagram, însă nu le-a dat curs niciodată. Foarte naturală, cu o privire cuceritoare, reușește de fiecare dată să fie la înălțimea așteptărilor publicului. Se consideră “răsfățată”, fiind cea mai mică dintre cele trei surori.

“Nu-mi amintesc niciun moment nefericit din copilărie. Am fost mereu un copil liber și fericit.”, a declarat vedeta din “Moștenirea”. Spune că s-a născut într-un cartier plin de oameni familiști și că întotdeauna și-a iubit persoanele dragi pe care a simțit nevoia să le țină aproape. Nu are nicio altă rudă care să fie interesată de arte, ea fiind singura actriță.

Povestea de viață a faimoasei Sıla Türkoğlu

Deși a devenit cunoscută odată cu rolul său din “Jurământul”, iar mai apoi cu cel din “Moștenirea”, actrița spune că a dezvoltat pasiunea pentru actorie încă de la o vârstă foarte fragedă. Sıla Türkoğlu spune că a luat parte la o piesă de teatru, însă nu-și mai aduce aminte episoade din acea perioadă a vieții.

Citește și: Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți, însă topul a fost piesa de rezistență. Ce imagine a postat vedeta “Moștenirea” în mediul online

“Am fost un copil foarte mofturos. Am jucat volei pentru o perioadă, apoi am fost interesată de pictură, am participat la competiții. Profesorii obișnuiau să-mi spună că mă pregătesc pentru arte, că ar trebui să devin pictoriță.”, a declarat vedeta. În școala gimnazială, Sıla Türkoğlu a jucat într-o piesă de teatru alături de colegii săi, fiind împinsă de la spate de către profesori.

“M-am gândit că mi-am găsit profesia. Atunci când le-am spus alor mei au fost foarte sceptici și nu voiau să audă pentru că aveau prejudecăți despre Istanbul.”, a povestit vedeta. Cu toate acestea, a reușit să obținuă ceea ce și-a dorit și într-un final a început să locuiască singură pentru a-și îndeplini visul. Prima sa experiență autentică într-un rol a fost în cadrul seriei “Crying anne”.

În articolul

TOP fotografii cu Sıla Türkoğlu în rolul lui “Seher” din “Moștenirea”. Care sunt cele mai impresionante cadre cu frumoasa actriță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x