Top vedete ce și-au împodobit bradul cu mult înainte de Crăciun. Cine a dat startul sărbătorilor

Publicat pe 01.12.2022 la 19:10 Actualizat pe 01.12.2022 la 19:59

Iată un top al vedetelor internaționale ce au ținut să-și împodobească bradul și casele cu mult înainte de venirea sărbătorilor. Cine a dat startul petrecerilor.

Grettell Valdez poartă o bluză neagră și o fustă roșie, Kylie Jenner poartă o rochie neagră și are părul prins, iar Geraldine Bazan poartă părul desprins, coafat pe spate

Top vedete ce și-au împodobit casele de sărbătoare

Profimedia Images/Getty Images

Deși luna decembrie abia a sosit din punct de vedere calendaristic, se pare că unele vedete sunt atât de dornice să-și împodobească locuințele, încât au dat startul celor mai luxoase pregătiri de Crăciun. Ca în fiecare an, artiști, cântăreți, actori și persoane publice au lăsat pe rețelele sociale cei mai frumoși brazi pentru ca fanii să aibă totuși o sursă de inspirație în alegerea lor.

Top vedete ce și-au împodobit bradul cu mult timp înainte de Crăciun

În acest an, Olga Tañón, celebra cântăreață din Puerto Rico, a decis să fie prima vedetă care își împodobește casa cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Vedeta le-a prezentat fanilor felul în care și-a decorat casa încă din luna septembrie. Nu a trecut însă multă vreme și printre celebritățile care i-au urmat exemplul s-a numărat și Georgina Rodriguez, soția lui Cristiano Ronaldo.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vedetele din familia Kardashian sunt cunoscute pentru extravaganța cu care abordează orice situație din viața lor. Nici de această dată nu au făcut excepție. Kylie Jenner se numără printre vedetele care și-au prezentat decorațiunile de sărbătoare în mediul online. Aceasta a optat pentru un brad enorm, de 2 m înălțime. Decorațiunile au lipsit cu desăvârșire, singurul ornament fiind luminițele și câteva globuri primite din partea mamei sale.

Ximena Duque a decis să apelez la un specialist în decorațiuni anul acesta. Vedeta a optat pentru un brad de Crăciun împodobit în tonuri de albastru și alb, iar ca decorațiuni a folosit globuri cu numele tuturor membrilor familiei.

Michelle Galván a optat pentru un brad de Crăciun împodobit cu decorațiuni de culoare roz și a postat mai multe imagini în mediul online pentru a-și crea amintiri ce vor rezista pe viitor și care îi vor aduce aminte de cele mai frumoase clipe petrecute alături de cei dragi.

Grettell Valdez a optat pentru un stil similar. Vedeta a ținut să-și împodobească atât de mult bradul, încât culoarea verde natural nu mai iese deja în evidență. Detaliul care a reușit să atragă atenția a fost chiar vârful pentru care a optat. Un îngeraș ce a reușit să-i emoționeze pe fani.

Vedetele și decorațiunile de sărbătoare

Michelle Renaud și Matías Novoa formează unul dintre cele îndrăgite cupluri din lumea telenovelelor, așa că nu puteau lipsi de pe lista faimoșilor ce și-au împodit casele de sărbătoare înainte devreme. Andrea Legarreta se numără printre vedetele care s-au îndepărtat de tradițional și au optat pentru un brad mai modern. Imaginile au fost postate pe pagina personală de socializare.

Francisca, prezentatoarea emisiunii Despierta America a decis ca anul acesta sărbătorile să fie petrecute în familie. A optat pentru un brad tradițional ce a reușit să-i lumineze casa fără doar și poate. Geraldine Bazan a împodobit bradul alături de fiicele sale, Elissa și Miranda. Ornamentele pentru care au optat cele trei au fost în formă de acadele, stil tradițional. Sherlyn și-a împodobit casa alături de fiul Andre. Primele fotografii au fost postate pe pagina personală de Instagram. Vedeta a optat și pentru o cutie de scrisori îndreptată fără doar și poate către Moș Crăciun.

În articolul

Top vedete ce și-au împodobit bradul cu mult înainte de Crăciun. Cine a dat startul sărbătorilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x