Transformarea uimitoare prin care a trecut Vlad Gherman, după ce a fost constant în sala de forță

Publicat pe 18.05.2022 la 18:42 Actualizat pe 18.05.2022 la 18:57

Vlad Gherman s-a fotografiat într-o ipostază incendiară, după ce s-a apucat din nou de lucrat la sală. Acesta a vrut să revină la forma de altă dată și transformarea prin care a trecut este uimitoare.

Vlad Gherman

Instagram/Vlad Gherman

Actorul a depus mult efort pentru a arăta într-o formă de invidiat. Vlad este posesorul unui trup sculptat și lucrează pentru a-l menține și pentru a-și crește masa musculară cât mai mult, asta după ce cu mult timp în urmă a spus public că nu era mulțumit de forma lui fizică.
Vlad Gherman a arătat urmăritorilor că s-a apucat de antrenamente în sala de forță pentru a obține rezultatele dorite. Laudele nu au întârziat să apară, iar fanii săi l-au încurajat să continue pentru a-și definitiva trupul, deși transformarea este una uimitoare.

Cum s-a transformat Vlad Gherman după orele intense în sala de sport

Actorul din Adela care demonstrează că nu stă nicio secundă pe loc, ci lucrează pentru a deveni cea mai bună variantă a sa.

Vlad Gherman este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, care a devenit cunoscut în urma serialelor celebre în care a avut roluri. Acesta și-a demonstrat talentul de-a lungul timpului și a rămas întipărit în memoria colectivă ca un actor foarte bun.

Vlad Nicolae Gherman este un actor și cântăreț de origine română, devenit cunoscut publicului odată cu apariția în serialul muzical Pariu cu viața, unde a jucat în rolul lui Vlad Stănescu. Vlad este de asemenea membru fondator al trupei pop-rock Lala Band, care a fost un fenomen între anii 2011-2014.

Ce studii are Vlad Gherman

Vlad Gherman s-a născut la 16 februarie 1993 în București, unde a copilărit alături de sora sa mai mare, Alexandra. În 2011 a absolvit Școala Centrală, profilul matematică-informatică.
Încă de la o vârstă fragedă, impresionat de boala bunicii sale, diabetul, Gherman și-a dorit sa devină medic. A studiat la Școala Centrală, profilul matematică-informatică și s-a pregătit în particular la biologie.
După ce mama sa l-a înscris la castingul pentru „Pariu cu viața”, acesta și-a descoperit pasiunea pentru actorie, decizând astfel să urmeze carieră în acest domeniu.

În 2016, a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, clasa profesorului Adrian Titieni.

În articolul

Transformarea uimitoare prin care a trecut Vlad Gherman, după ce a fost constant în sala de forță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x