Trupa RBD revine în turneu, de data aceasta în formulă de cinci. Mesajul pe care l-au postat artiștii pe paginile lor

Publicat pe 20.12.2022 la 10:41 Actualizat pe 20.12.2022 la 11:27

RBD se reunesc oficial după 15 ani de la ultimul concert. Artiștii au făcut anunțul pe paginile de socializare cu un videoclip de-a dreptul emoționant.

membrii formației RBD stau unul lângă celălalt și zâmbesc în fața camerei

RBD se reunesc oficial după 15 ani de la ultimul concert

Profimedia Images

Cinci dintre cei șase membrii originali au anunțat oficial că revin pe scenă în cadrul unul turneu oficial. Christian Chavez, Maite Perroni, Christopher Uckermann, Anahi, Dulce Maria și Alfonso Herrera au făcut parte din formația RBD între 2004 și 2008. La scurtă vreme după ce zvonurile au apărut pe internet, acum totul este oficial.

Trupa RBD revine în turneu, de data aceasta în formulă de cinci

Formația RBD s-a înființat odată cu telenovela “Rebelde”, una dintre cele mai de succes producții din Mexic. A reușit să doboare recorduri mondiale, iar cei cinci integranți au călătorit în jurul lumii pentru a-și prezenta piesele compuse. În 2008 și-au anunțat separarea, iar pe 19 decembrie 2022 au făcut o postare oficială pe Instagram în care vorbeau despre întoarcerea pe scenă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dulce Maria, Christian Chavez, Anahi, Christopher Uckermann și Maite Perroni apar în videoclipul postat pe internet. Cel care lipsește din anunț este Alfonso Herrera. Începe cu Anahi în rolul “Miei Colucci” spunând în spaniolă “Știi la ce visez? Visez să mă pot întoarce în timp pentru ca într-o zi totul să fie ca înainte.” Videoclipul continuă cu Christopher Uckermann în rolul lui “Diego Bustamante” ce spune “Poate nu ne putem întoarce în timp, dar putem să mai tragem de el pentru o vreme”.

Citește și: Cinci dintre foștii componenți ai trupei RBD și-au blocat conturile de socializare. Alfonso Herrera nu se numără printre aceștia

Videoclipul îi trimite pe fani direct pe site-ul oficial al formației, acolo unde este inclusă o numărătoare inversă și o propoziție: „Pregătește-ți cravata, 19 ianuarie 2023.” Cravata este strâns legată de uniforma pe care aceștia au purtat-o în telenovela “Rebelde”. Telenovela și-a avut premiera în 2004 și a dus la creearea formației RBD. Întâmplările s-au succedat la o școală prestigioasă, Elite Way School și au fost strâns legate de viețile a șase studenți și diferite puncte de vedere.

Formația ce și-a făcut debutul pe micile ecrane a continuat să fie o senzație și după finalizarea telenovelei în 2006. RBD a ajuns să fie una dintre cele mai bune vândute formații din America Latină. Cunoscută pentru hiturile “Rebelde”, “Salvame”, “Solo quedate en silencio”, formația a scos pe piață 9 albume și a primit două nominalizări în cadrul premiilor Latin Grammy înainte de a-și anunța destrămarea în 2009.

Pe 26 decembrie 2020, Christian Chavez, Anahi, Christopher Uckermann și Maite Perroni s-au reunit într-un concert virtual pentru a cânta cele mai de succes melodii ale formației RBD. La acel moment, Dulce Maria nu a fost inclusă în planurile colegilor săi, dat fiind faptul că devenise mămică pentru prima oară. De asemenea, Alfonso Herrera și-a exprimat în repetate rânduri dorința de a rămâne actor de profesie și de a nu se mai întoarce niciodată la rolul de cântăreț.

Succesul formației RBD de-a lungul timpului

În 2018, le-a transmis celor de la Entertainment Tonight că nu se va întoarce pentru o reuniune: “Nu, îmi pare rău pentru asta.” Alfonso Herrera a declarant că nu cântă decât în duș sau atunci când se află alături de prieteni și familie. Cu toate acestea, și-a încurajat prietenii atunci când au avut parte de concertul virtual.

Citește și: Anahí a revenit pe scenă cu melodia “Salvame”. Fanii au cântat la unison cu vedeta din “Rebelde”

“Biletele în mână și popcorunul pregătit. Succes azi și mereu”, le-a transmis colegilor săi. De curând, pe Netflix s-a lansat o altă variantă a telenovelei “Rebelde”, iar cel de-al doilea sezon este deja în desfășurare. Drama include istoria și personajele principale, dar arată o nouă generație de elevi din cadrul Elite Way School. Cu toate că s-au despărțit în 2008, melodiile lor au continuat să rămână hituri.

În timpul unui concert al artistei Karol G, faimoasa Anahi a apărut pe scenă și a cântat melodia “Salvame”. Videoclipul a fost distribuit atât de cântăreață, cât și de Bad Bunny. Până ce lucrurile vor fi puse cap la cap, fanii vor trebui să aștepte până anul viitor pentru a vedea ce surprize le-au pregătit cei cinci RBD.

În articolul

Trupa RBD revine în turneu, de data aceasta în formulă de cinci. Mesajul pe care l-au postat artiștii pe paginile lor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x