Tuba Büyüküstün se gândește să renunțe la actorie. Ce a declarat vedeta

Publicat pe 17.09.2024 la 18:56 Actualizat pe 18.09.2024 la 09:34

Tuba Büyüküstün ia în calcul posibilitatea de a renunța la actorie. Care este motivul și ce a declarat vedeta.

actriță zâmbește

Tuba Büyüküstün se gândește să renunțe la actorie

Profimedia Images

Tuba Büyüküstün este fără îndoială una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Deși își continuă cariera în țara natală, locuiește împreună cu fiicele sale în Franța. Într-un interviu a menționat că nu ar exclude ideea de a renunța la cariera sa penru a fi dedicată exclusiv familiei și creșterii copiilor.

Tuba Büyüküstün se gândește să renunțe la actorie

Fanii s-au arătat îngrijorați după ce vedeta a declarat că a luat în considerarea ideea de a se retrage din luminile reflectoarelor. Deși a devenit o prezență notabilă în lumea actoriei, iată că decizia sa a venit pe neașteptate. Tuba Büyüküstün a ridicat semne de întrebări atunci când posibilitatea de a nu mai juca în seriale a ajuns la urechile tuturor. Într-un interviu a declarat că nu-și mai dorește să facă parte din acest domeniu, arată albawaba.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Când iubești ce ai, ai tot ce ai nevoie?”, a scris vedeta în mediul online. A punctat faptul că în industria filmelor din Turcia există anumite probleme și că este dificil ca actorii să aibă o viață privată.

Vedeta a strâns până în prezent 6 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe.

Citește și: Cu cine a fost căsătorită actrița Tuba Büyüküstün. Cei doi au avut un mariaj de șase ani împreună

Cele mai recente dintre acestea sunt publicate din vacanță. De asemenea, printre cele mai recente proiecte profesionale ale sale se numără serialul în care a jucat împreună cu Halit Ergenc. Nu este prima oară când cei doi colaborează în cadrul unei astfel de idei. Născută pe 5 iulie 1982 în Istanbul, aceasta a fost căsătorită cu Onur Saylak între 2011 și 2017.

Despărțirea dintre cei doi nu a fost atât de mediatizată, însă la un moment dat vedeta din Asi – Împotriva destinului a ținut să ofere anumite declarații despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat. Tuba Büyüküstün este pe lângă actriță și model, iar prezența sa în mediul online dovedește acest lucru.

Cine este Tuba Büyüküstün, actrița din Asi – Împotriva destinului

O actriță versatilă, a reușit întotdeauna să se pună cu adevărat în pielea personajelor pe care le-a interpretat. A fost într-adevăr acceptată de publicul telespectator în anul 2003, atunci când a fost distribuită în serialul Çemberimde Gül Oya.

Este un model pentru doamnele și domnișoarele care își doresc o carieră de succes, dat fiind faptul că a făcut de fiecare dată diferența între viața personală și cea profesională. Este imaginea din Turcia a mai multor branduri de succes. De asemenea, s-a aflat deseori pe coperțile revistelor cunoscute în lumea.

Citește și: Tuba Büyüküstün și Rıza Kocaoğlu au fost surprinși împreună la o ieșire cu prietenii. Ce se întâmplă între cei doi actori

Printre cele mai recente și inedite producții în care joacă se află Zeytin Agaci sau Another self, așa cum serialul este tradus în limba engleză. Poate fi urmărit pe una dintre platformele de streaming, fiind în distribuție alături de nume importante precum Seda Bakan, Murat Boz, Boncuk Yilmaz sau Serkan Altunorak.

Serialul a avut premiera pe 28 iulie 2022 în Turcia și a fost primit cu succes. De asemenea, poate fi urmărit de fanii din toată lumea, fiind o nouă idee interesantă în lumea cinematografiei de valoare.

În articolul

Tuba Büyüküstün se gândește să renunțe la actorie. Ce a declarat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x