Tuğçe Kumral, actrița din “Vis de iubire”, este un model de succes

Publicat pe 15.07.2020 la 11:05 Actualizat pe 05.08.2020 la 14:13

instragram/tugce_kumral

Tuğçe Kumral, care o interepretează pe Deren în serialul turcesc “Vis de iubire”, s-a născut la 19 martie 1983, în Izmir. Încă din copilărie ea a fost atrasă de lumea modelling-ului și de actorie. Frumoasa actriță a studiat la Universitatea Dokuz Eylul. Ea și-a făcut debutul în actorie în 2003, când a primit un rol în filmul “Heartstealer”.

Tuğçe, acum în vârstă de 36 de ani, a preferat mereu ca viața ei persoanală să fie ținută departe de ochii presei. Aceasta a devenit o actriță de succes, primind numeroase roluri în seriale TV și filme. Acest lucru s-a văzut și în câștigurile ei, ajungând să aibă o avere de 17 milioane de dolari.

Între 2009 – 2014, actrița a primit mai multe roluri în seriale TV, iar în 2015 a jucat în “Asla Vazecmem”, în rolul Elmei. Pe lângă apariția ei în producții TV, actrița a apărut în multe reclame pentru branduri renumite. În 2013, ea a jucat în „The longest year”, în 2014 a primit un rol în „Law of love”, iar în 2018 a jucat în „Vis de iubire”.

Despre serialul „Vis de iubire”

Sanem și Can sunt două caractere diferite, cu experiențe de viață total opuse. Ei se întâlnesc în Istanbul. Sanem a părăsit liniștitul oraș natal, aflat la malul mării, pentru că își dorea o altă viață. Voia să trăiască pe pielea ei viața în marele oraș. Așa ajunge să lucreze într-o corporație. Can este tipul aventuros, care călătorește în lumea-ntreagă, căruia îi place viața și este conștient de propria valoare. Fotograf apreciat, Can este un spirit liber și nu îi place să fie legat de un birou. Între cei doi se leagă o poveste de dragoste cu peripeții.

Urmărește “Vis de iubire” miercuri și joi, de la 20.00, la Happy Channel!

CITEȘTE ȘI

Öznur Serçeler, frumoasa Leyla din “Vis de iubire” este și cântăreață

Birand Tunca, frumosul Emre Divit din “Vis de iubire”

În articolul

Tuğçe Kumral, actrița din “Vis de iubire”, este un model de succes

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp