Turneul RBD continuă în America Latină. Străzile au fost închise în Medellín pentru patru zile de concerte

Publicat pe 06.11.2023 la 11:00 Actualizat pe 06.11.2023 la 11:39

Turneul Soy Rebelde continuă cu prezența artiștilor în America Latină. Străzile din Medellín au fost închise pentru patru zile de concerte datorită numărului mare de spectatori.

Christopher Uckermann, Anahi și Christian Chavez stau unul lângă celălalt și zâmbesc

Turneul RBD continuă în America Latină

Profimedia Images

Fenomenul RBD reușește să se extindă. Artiștii au ajuns în America Latină și Medellín a fost prima lor oprire. După ce au strălucit în America de Nord, acum a venit momentul să ia cu asalt locurile familiare.

Turneul RBD continuă în America Latină

Potrivit organizatorilor, au fost închize mai multe artere principale din orașul columbian pentru ca spectatorii să aibă acces mai ușor în cadrul concertelor. Din 2 noiembrie până pe 7 noiembrie circulați a suferit modificări. Pe 3, 4, 5 și 6, artiștii au avut în fața lor peste 160 de milioane de fanatici. Totul a fost trăit în direct. Anahí, Dulce María, Maite Perroni, Christopher Uckermann și Christian Chávez au ajuns cu două zile înainte de primul concert.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Bună, Maite. Să fii parte din RBD înseamnă să depășești recordul de 160 de milioane de persoane care să se afle în fața ta și să cânte la unison cu tine. Bine ai venit în Medellín, casa ta.”, a stat scris pe una dintre felicitările pe care le-a primit Maite Perroni în camera de hotel.

Citește și: Alfonso Herrera "Poncho", cel mai bine îmbrăcat personaj masculin la un eveniment special din Mexic. Cum și-a făcut apariția fostul artist RBD

Vedeta a împărtășit totul cu fanii din mediul online. Turneul în Mexic va începe pe 24 noiembrie cu un prim concert în Guadalajara, urmând Monterrey și finalizând cu Ciudad de Mexico. Cu toate că frenezia i-a adus pe fani mai aproape de artiștii lor preferații, aceștia n uau luat în calcul și alte costuri atunci când și-au achiziționat biletele pentru concertele din Medellín. Vorbim despre transport și cazare. De aceea, mulți și-au vândut biletele în ultimul moment, fiind nevoiți să recurgă la această modalitate.

Pe stadionul Anastasio Girardot au fost susținute concertele artiștilor, fiind seri autentice care i-au dus încă o dată în trecut. Fanii însă, nu au luat în calcul și alte aspecte. Cu doar câteva ore înainte de primul concert, pe rețelele sociale au ajuns virale mai multe mesaje ce au avut ca scop mânzarea biletelor.

Nebunia RBD în Medellín. Fanii își vând biletele din cauza prețului crescut al zborurilor

Unul dintre cele mai mari orașe din Columbia și-a închis pentru o perioadă anumite străzi datorită freneziei concertelor RBD. În mediul online, fanii încearcă să-și recupereze măcar o parte din banii pe care i-au plătit pe bilete. Artiștii au creat furori în Columbia, așa cum s-a văzut în ultimele lunii ale anului. Cu toate acestea, mulți dintre fani au fost nevoiți să piardă această experiență.

Citește și: Ce melodie de la RBD ți se potrivește, în funcție de zodie. S-a anunțat întoarcerea formației pe marile scene

Internauții au încercat să-și vândă biletele la un preț inferior, doar pentru că cele mai multe din costurile zborurilor erau prea mari. De asemenea, mulți au ținut să puncteze faptul că s-au scumpit biletele de avion doar în această perioadă. Transportul este doar o problemă cu care se confruntă fanii. Cazarea este o altă idee care nu i-a lăsat să se bucure de concerte.

Cei cinci artiști au publicat fotografii și filmulețe din fiecare seară petrecută pe scena din Columbia, fiind reprezentații mult așteptate. Anahi este cea care a început să poarte rochii cu mesaje inedite, transmise pentru toți cei care i-au îndrăgit încă de la început și au simțit nevoia să le fie și acum alături.

În articolul

Turneul RBD continuă în America Latină. Străzile au fost închise în Medellín pentru patru zile de concerte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x