Ultimele știri despre producția Atatürk cu Aras Bulut Iynemli. Unde va fi difuzată în cele din urmă

Publicat pe 18.09.2023 la 12:48 Actualizat pe 18.09.2023 la 13:42

O nouă situație legată de proiectul Atatürk a ajuns în atenția fanilor din mediul online. Unde va fi difuzată mult așteptata producție turcească.

Aras Bulut Iynemli poartă un tricou negru și privește într-o parte

Ultimele știri despre producția Atatürk cu Aras Bulut Iynemli

Instagram

O nouă situație profesională a apărut în cadrul producției Atatürk cu Aras Bulut İynemli în rol principal. Dacă la început se vorbea despre difuzarea sa pe una dintre platformele de streaming, de data aceasta situația s-a schimbat complet.

Ultimele știri despre producția Atatürk cu Aras Bulut İynemli

Într-o știre recent apărută, jurnalistul Fatih Altaylı a menționat faptul că Atatürk va fi într-adevăr difuzat pentru lumea întreagă și două dintre cele mai cunoscute platforme se luptă pentru a avea drept de difuzare. Cât despre Fox TV, acesta a anunțat faptul că va difuzat producția sub forma unui film.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După o luptă aprigă în mediul online, fanii nu au fost încântați de ideea ca Atatürk să fie prezentat sub forma unui lungmetraj. Filmările au avut loc în Turcia, Macedonia și alte locații originale, fiind o muncă ce a durat mai multe luni de zile. Cu Aras Bulut İynemli, jurnalistul Fatih Altaylı a punctat faptul că serialul a avut un cost total de 17.5 milioane de dolari.

Citește și: Aras Bulut İynemli este un actor renumit, însă puțini îl știu pe fratele acestuia. Cum arată Orcun Iynemli

Fiind oferit unei largi audiențe va avea cu siguranță un altfel de impact. Aras Bulut Iynemli a început să se pregătească pentru proiect încă de când se afla pe platourile de filmare Legea familiei. Acesta a declarat încă de la început că dorește să se implice 100% și a renunțat pentru o bună perioadă de timp la aparițiile din mediul online. Damla Sönmez, colega actorului de pe platourile de filmare Legea familiei a menționat faptul că totul a început cu multă vreme în urmă.

“Aras avea un proiect pentru care se pregătea în timp ce noi filmam pentru drama Legea familiei. Era foarte entuziasmat. Ne spunea constant care au fost melodiile preferate ale lui Atatürk. Cred că va fi foarte bun, Aras este un actor talentat și muncitor.”, a declarat Damla Sönmez. Anul 2023 a adus în atenția tuturor cei 100 de ani de la înființarea Republicii Turcia, astfel că Aras Bulut İynemli i-a adus un omagiu fondatorului.

Mesajul pe care Fatih Altaylı l-a transmis despre producția Atatürk

Producția Atatürk a adus foarte multe controverse încă de la începutul dezvoltării sale. Aras Bulut İynemli apare cu totul schimbat în fața fanilor, având un rol de excepție. Un cunoscut jurnalist turc a vorbit despre ideea difuzării sale.

Citește și: Primele imagini cu Aras Bulut İynemli în rolul lui Atatürk. Actorul a oferit noi declarații despre proiect

“Știrea pe care cu toții o așteptați. Filmul va fi difuzat în Turcia în două părți. Așa cum vedeți, ca și Atatürk, managerii filmului au depășit toate dificultățile și s-au pregătit să apară în fața publicului în cinema și să fie difuzat pe două dintre cele mai importante platforme. Să vorbim despre film. Să fiu sincer, nu am avut așteptări prea mari.

Un astfel de proiect a fost visul mai multor regizor de-a lungul anilor. Fiul lui Sir Laurence Olivier, Tarquin Olivier a încercat să producă ceva decent, dar nu a reușit. Documentarul Monikăi Czernin, "Visionary, Revolutionary, "The "Reformer" nu a avut impactul așteptat.”, a transmis jurnalistul. Cu aceste cuvinte, și-a exprimat încrederea față de mult așteptata producție și a dezvăluit că merită urmărită fără doar și poate. Filmul va avea premiera în Turcia pe 3 noiembrie.

În articolul

Ultimele știri despre producția Atatürk cu Aras Bulut Iynemli. Unde va fi difuzată în cele din urmă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x