Ultimul concert din cadrul turneului RBD are loc pe 21 decembrie 2023 în Mexic. Artiștii le promit fanilor surprize inedite

Publicat pe 18.12.2023 la 15:29 Actualizat pe 18.12.2023 la 15:49

Ultimul concert din cadrul turneului RBD va avea loc pe 21 decembrie 2023. Artiștii promit surprize inedite după o lungă perioadă petrecută pe scenă.

cântăreți pe scenă

Ultimul concert din cadrul turneului RBD are loc pe 21 decembrie 2023 în Mexic

Getty Images

După 15 ani de absență formația RBD a revenit pe scenă alături de fani într-un turneu inedit. Soy Rebelde Tour a fost promisiunea artiștilor că în ciuda timpului care a trecut, nimic nu s-a schimbat. Cu toate că singurul membru care nu a revenit în formula originală este Alfonso Herrera, spectatorii prezenți în cadrul concertelor nu au lăsat acest detaliu să le umbrească fericirea.

Ultimul concert din cadrul turneului RBD are loc pe 21 decembrie 2023 în Mexic

Artiștii RBD le promit fanilor surprize inedite în cadrul ultimei reprezentații din acest turneu. Totul se va sfârși pe 21 decembrie 2023 în Mexic, atunci când Anahi, Maite Perroni, Dulce Maria, Christopher Uckerman și Christian Chavez aduc pe scenă cele mai impresionante ținute și momente de până acum. Nu a existat moment în care cei cinci interpreți să nu posteze pe paginile de socializare clipele petrecute alături de fanii prezenți în cadrul concertelor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Au existat și mici probleme pe parcurs, însă acestea au putut fi depășite grație implicării totale în acest vis devenit realitate. Momentele ghinioniste au început chiar de la ultima repetiție înainte de primul concert din luna august, atunci când Anahi a suferit o accidentare la ureche. A continuat cu alte probleme de sănătate ale vedetei. De asemenea, Dulce Maria a fost cea care a acuzat dureri insuportabile. Interpreta Miei Colucci din Rebelde a fost nevoită să fie dusă de urgență la spital cu ambulanța.

Citește și: Turneul RBD: O adevărată afacere dezorganizată. Ce se întâmplă, de fapt, în spatele scenei

Christopher Uckermann a fost cel care o singură dată a menționat că oboseala își spune cuvântul. De altfel, atât Anahi, cât și Dulce Maria și Maite Perroni au călătorit de fiecare dată alături de familii. Ba mai mult, primele două dintre artiste și-au adus și copiii pe scenă.

În prezent, Anahi are peste 13 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, fiind una dintre cele mai îndrăgite artiste din Mexic. De asemenea, Dulce Maria se încadrează în același număr de prieteni virtuali.

Detalii despre grupul RBD

Înființată între 2004 și 2006 în cadrul telenovelei Rebelde, formația RBD a fost compusă inițial din Anahi, Alfonso Herrera, Dulce Maria, Christian Chavez, Maite Perroni și Christopher Uckermann. A fost Poncho cel care a subliniat că nu-și mai dorește să revină pe scenă ca și artist, cariera de actor fiind cea care primează la momentul actual.

Citește și: Christian Chávez a fost judecat de către fani în cel mai recent concert susținut alături de RBD. Care a fost motivul

Cu toate că a fost întrebat în repetate rânduri dacă va asista în cadrul ultimului concert al formației din Mexic, acesta a răspuns într-o manieră sarcastică și a dezvăluit că va ajunge pe stadion, dar în cadrul unui alt eveniment. Christian Chavez, membru RBD, a menționat la rândul său că întrebările despre Alfonso Herrera nu-și mai au rostul în acest punct. Cu toate că Rebelde a fost o telenovelă remake după o producție asemănătoare din Argentina, a avut mai mult succes. Multe dintre concertele pe care artiștii le-au susținut în prezent au fost SOLD OUT încă de la primele ore. Maite Perroni, una dintre cele trei artiste RBD are de asemenea la fel de mult succes pe rețelele sociale și în 2023 a devenit și ea mămică.

În articolul

Ultimul concert din cadrul turneului RBD are loc pe 21 decembrie 2023 în Mexic. Artiștii le promit fanilor surprize inedite

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x