Un debut fantastic pentru Selin Sezgin. Personajul Melek, din ”ELIF”, este primul ei rol într-un serial

Publicat pe 30.03.2018 la 14:17 Actualizat pe 18.06.2018 la 15:20

Într-un interviu acordat în exclusivitate postului Happy Channel, Selin a mărturisit că acesta este primul ei rol într-un serial, pe care l-a primit după ce a apărut în mai multe spoturi publicitare.

Telespectatorii postului Happy Channel, dar și cei din alte 21 de țări în care se difuzează serialul turcesc ”Elif”, o știu drept Melek, mama lui Elif. Cea care interpretează acest peronaj este actrița Selin Sezgin.

Într-un interviu acordat în exclusivitate postului Happy Channel, Selin a mărturisit că acesta este primul ei rol într-un serial, pe care l-a primit după ce a apărut în mai multe spoturi publicitare.

Este primul meu serial. Înainte, am făcut doar reclame. Sigur că, la început, nu mă gândeam așa departe. Pe zi ce trece, învăț chestii noi, relaționez cu personaje noi. Atunci când am început serialul, aveam foarte puțină experineță în actorie, căci, la reclame, nu puteam învăța prea multe, din păcate”, ne-a spus Selin Sezgin, pe care o puteți urmări în serialul turcesc ”Elif”, difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 18.00.


Citește și ”Cum a ajuns micuța Isabella Damla Güvenilir să joace rolul principal din «Elif»” și ”Ce spune actrița Selin Sezgin despre Isabella, copilul minune care o inteprtează pe «ELIF»”.


Modestă din fire, actrița spune că, deși are un rol important în unul dintre cele mai difuzate seriale turcești, consideră că încă nu este o actriță perfectă și că mai are de învățat.

Când am început filmările la Elif, nu aveam multe cunoștințe tehnice. Încă nu pot spune că am multe nici acum. Am învățat foarte multe aici. E ca o școală de actorie pentru mine”, a mai adăugat Selin Sezgin, care o interpretează pe Melek în serialul ”ELIF”, difuzat în România în exclusivitate la postul Happy Channel.

În articolul

Un debut fantastic pentru Selin Sezgin. Personajul Melek, din ”ELIF”, este primul ei rol într-un serial

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x