Valentino Lanús a avut cancer. Actorul s-a retras o bună perioadă din lumina reflectoarelor și acum s-a aflat motivul real pentru care a luat decizia

Publicat pe 30.04.2024 la 12:30 Actualizat pe 30.04.2024 la 11:39

Valentino Lanús se reîntoarce pe micile ecrane, însă absența sa are acum un motiv real. Se pare că actorul a suferit de cancer timp de 4 ani.

Valentino Lanús poartă un sacou negru și o cămașă roșie

Valentino Lanús în cadrul Premiilor Lo Nuestro. 17 februarie 2011

Getty Images

Valentino Lanús nu doar că și-a anunțat întoarcerea pe micile ecrane în telenovele, dar a vorbit și despre lupta pe care a dus-o în toți anii petrecuți departe de luminile reflectoarelor. Pentru prima oară, actorul a dezvăluit boala pe care a avut-o.

Valentino Lanús se reîntoarce pe micile ecrane, însă absența sa are acum un motiv real

Actorul mexican în vârstă de 48 de ani a oferit un interviu publicației Tvynovelas ce a fost publicat pe data de 9 octombrie. Acesta a vorbit despre boala cu care a fost nevoit să se lupte timp de 4 ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Niciodată nu am spus, dar eu am avut un tip de cancer care s-a instalat între intestinul subțire și cel gros. Am descoperit acest lucru în perioada petrecută în singurătate și mi-am dat seama că obiceiurile alimentare au dus la acest lucru. Forma teribilă de viață pe care o ducem, am identificat-o imediat pentru că atunci când te afli în sălbăticie ești doar tu cu tine și știi precis ce se întâmplă cu organismul tău.”, a spus celebrul actor de telenovele, arată Univision.com.

Citește și: Ana Layevska și Mauricio Islas vorbesc despre tulburările alimentare ale faimoasei Anahí din perioada telenovelei Primer Amor. Ce s-a întâmplat în realitate

Protagonistul din Primer Amor a dezvăluit că a supraviețuit bolii cumplite prin yoga și fasting, o metodă nouă pe care o aplică foarte mulți specialiști în nutriției. Postul intermitent presupune o perioadă mai lungă de timp fără consumarea de alimente, dar și un timp dedicat hranei. Ar trebui realizat doar în atenta observație a unui doctor, arată medicover.ro. Valentino Lanús a precizat că nu și-a dorit să apeleze la tratamentele uzuale pentru tratarea cancerului, de aceea nu a practicat niciodată chimioterapia.

“Am învățat cum să utilizez postul intermitent, nu am vrut să fac chimioterapie, asta ucide. Uite că a omorât-o pe mama. A fost ceva ce a trebuit să respect, dar știam că nu este mecanismul adecvat și am încercat să-l depășesc până acolo unde am putut.”, a continuat actorul cu explicațiile. Acesta este de părere că oricine poate depăși cancerul, însă trebuie să aibă o putere enormă pentru a face acest pas.

“O spun din experiență proprie, dacă vrei să te însănătoșești, trebuie să o faci pentru tine, am făcut studii și acum mă simt perfect, niciodată nu am fost mai sănătos ca acum. Nici când aveam 17 ani.”, a relatat.

Valentino Lanús mărturisește dacă i-a fost teamă de moarte

Cu toate că a trecut printr-o perioadă dificilă a vieții sale, actorul de telenovele a menționat că niciodată nu i-a fost teamă de moarte, fiind o persoană curajoasă. A insistat pe ideea că “știa că se va însănătoși”. Actorul s-a îndepărtat de luminile reflectoarelor, însă a apărut complet schimbat în Mexic.

Citește și: Ana Layevska vorbește despre familia sa în contextul războiului din Ucraina. Ce spune vedeta despre cele mai dragi ființe

În acea zi și-a anunțat întoarcerea pe platourile de filmare în telenovela Tu vida es mi vad, alături de Susana Gonzalez. A locuit în SUA, după ce timp de 6 ani a trăit în sălbăticie, acolo unde a cunoscut-o pe soția sa Maria cu care are o fiică.

“Am trait în Austin Texas cu soția și fiica mea. Cu fiica mea am învățat să fiu tata, ea are 7 ani acum. M-am bucurat de timpul ăsta, m-am reinventat.”, a spus.

În articolul

Valentino Lanús a avut cancer. Actorul s-a retras o bună perioadă din lumina reflectoarelor și acum s-a aflat motivul real pentru care a luat decizia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x