Vedete ce vor deveni mame în 2023. Ele sunt celebritățile ce își vor strânge copiii la piept în curând

Publicat pe 21.09.2022 la 15:19 Actualizat pe 21.09.2022 la 20:07

Vedete ce vor deveni mame în 2023. Ele sunt celebritățile ce își vor strânge copiii la piept în curând.

Blake Lively și Ryan Reynolds stau unul lângă celălalt

Blake Lively și Ryan Reynolds pe covorul roșu. 02. mai 2022

Getty Images

În 2022 au existat nenumărate celebrități ce au devenit mămici, iar anul 2023 nu duce lipsă de astfel de evenimente. Iată câteva celebrități ce își vor strânge copiii la piept în curând.

Vedete ce vor deveni mame în 2023. Acestea sunt faimoasele ce vor posta în curând poze cu micuții pe internet

Printre vedetele care vor deveni mame în 2023 se numără și Andrea Escalona. Aceasta își va îndeplini visul de a-și strânge copilul în brațe, însă și alte faimoase se numără pe listă. În luna iunie a anului 2022, faimoasa prezentatoare și-a anunțat fanii că așteaptă pentru prima oară un copil. Cu acea ocazie, vedeta a dezvăluit că regretata sa mamă, Magda Rodriguez, i-a trimis acest cadou din ceruri pentru ca ea să-și îndeplinească dorința de a avea un copil.

Până în prezent știm doar că vedeta se află într-o relație cu un bărbat pe nume Marco, cel care este tatăl copilului. Chiar dacă până acum Andrea Escalona nu a dezvăluit un nume pentru viitorul copil, aceasta se bucură de perioada prin care trece.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gina Rodriguez, actrița din Horizonte Profundo, și-a sărbătorit pe 30 iulie 2022 ziua. Vedeta a împlinit 38 de ani și odată cu această zi specială și-a anunțat fanii de pe Instagram că urmează să devină mămică. Primul său fiu va veni în relația cu Joe LoCicero. Deși momentan nu a dezvăluit câte săptămâni de sarcină are, vedeta se simte tot mai bine pe zi ce trece.

“Simt fiecare zi mult mai diferită. Respect fiecare persoană care a decis să aducă pe lume un copil.”, a declarat vedeta, potrivit Univision.com. O altă actriță cunoscută, cea care îi dă viață “Rominei” în S.O.S, Me estoy enamorando, așteaptă primul său copil alături de Jorge Trejo. Perechea și-a anunțat fanii de vestea fericită printr-o postare pe internet. Deși până acum vorbeau despre o viitoare fetiță pe care ar fi dorit să o numească Mia, acum pare a fi vorba despre un băiețel.

Blake Lively va deveni mămică pentru a patra oară

Una dintre cele mai îndrăgite vedete de la Hollywood și-a anunțat fanii pe data de 15 septembrie 2022 că va deveni mămică pentru a patra oară. Aceasta a pozat pentru prima oară cu burtica de gravidă și anunțul a fost mai mult decât evident. Într-o postare recentă pe Instagram, aceasta a mărturisit că dorește să-și trăiască viața în liniște, așa că i-a rugat pe paparazzi să părăsească locuința în care aceasta trăiește alături de familia sa.

Chiar dacă vedeta nu a dezvăluit care este stadiul sarcinii sale, jurnaliștii sunt de părere că actrița din “Gossip Girl” va aduce copilul pe lume în luna martie a anului 2023.

La doi ani de la avortul provcat pentru a-i salva viața, Chrissy Teigen și-a anunțat fanii că este din nou însărcinată. Vedeta și cântărețul John Legend așteaptă cu nerăbdare un nou membru al familiei pentru a-și întregi viața. Cea care a dezvăluit vestea a fost chiar Chrissy pe pagina personală de Instagram, acolo unde fanii o urmăresc de pretutindeni și i-au fost alături întotdeauna.

În articolul

Vedete ce vor deveni mame în 2023. Ele sunt celebritățile ce își vor strânge copiii la piept în curând

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis „Bunesa”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x