Vera Fischer rememorează clipele din telenovela “Clona”, producție în care a format un cuplu cu Reginaldo Faria. Actrița a postat o fotografie în care îl sărută pe fostul său coleg de platou

Publicat pe 24.01.2024 la 19:00 Actualizat pe 24.01.2024 la 08:26

Vera Fischer și Reginaldo Faria au format un cuplu în telenovela "Clona", producție ce a fost transmisă între 2001 și 2002. Cei doi actori s-au revăzut recent și au împărtășit un sărut ca pe vremea când împărțeau împreună același platou de filmare.

Vera Fischer și Reginaldo Faria poartă haine de nuntă

Actrița a postat o fotografie în care îl sărută pe fostul său coleg de platou

Instagram

Actrița Vera Fischer în vârstă de 71 de ani se numără printre cele mai faimoase vedete din Brazilia. Fostă Miss Brazilia în 1969, acest titlu a reușit să-i ofere o prestanță de-a lungul timpului. A jucat în telenovela “Clona”, producție ce a făcut furori în lumea întreagă.

Vera Fischer rememorează clipele din telenovela “Clona”, producție în care a format un cuplu cu Reginaldo Faria

A format un cuplu pe platourile de filmare cu actorul Reginaldo Faria în vârstă de 85 de ani în prezent. Acesta a ținut să-și onoreze fosta colegă în piesa sa, “Quero Eu For Mãe, Quero Amar Desse Jeito” ce a avut premiera în Rio de Janeiro. Vera Fischer a ținut să împartă cu fanii săi din mediul online două fotografii emoționante alături de cel care i-a fost soț pe micile ecrane. Peste o mie de comentarii a primit vedeta în urma postării, dat fiind faptul că își sărută prietenul și colegul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Prieteni, vă vine să credeți că Ivete și Leãozinho sunt din nou împreună? Dragul meu Reginaldo Faria, a fost o plăcere să te văd din nou ieri în cadrul piesei! Chiar și astăzi reușești! Cine n-ar face-o...Fugiți”, a glumit Vera Vischer, scriind în dreptul postării cu un citat al personajelor din “Clona”. În comentarii, fanii s-au arătat nostalgici față de momentele pe care le-au urmărit acum 22 de ani în celebra telenovelă.

Citește și: Giovanna Antonelli a renunțat la haine și și-a acoperit bustul cu mărgele. A pozat ca o adevărată zeiță. Actrița din Clona pare că întinerește pe zi ce trece

“Cel mai bun cuplu! Leãozinho și Ivete!”, “O fotografie de milioane. Minunat ! Ce bucurie să vă revăd”, “A reușit Ivete să primească bijuterii sau o mașină de lux de la Leãozinho?”, “Un cuplu iconic”, „Ce moment, Brazilia!”, “Cel mai bun cuplu dintr-o telenovelă”, au scris fanii pe contul de socializare al actriței. Aceasta are peste 1 milion de prieteni virtuali care-i urmăresc activitatea constant. A postat până în prezent peste o mie de fotografii și filmulețe. Gabriel Almeida, fiul vedetei din căsnicia cu Felipe Camargo, a ținut să-și felicite recent mama pentru rezultate excelente în carieră.

Vera Fischer a fost infectată cu COVID-19

Chiar la începutul anului 2023, Vera Fischer a fost infectată cu COVID-19, însă a ținut să folosească rețelele sociale pentru a-și asigura fanii că sănătatea sa nu este în pericol. Pe profilul personal de Instagram a postat un filmuleț în care le arăta tuturor că își revine și se simte bine.

Citește și: Giovanna Antonelli, “manifest” pentru libertate. Vedeta și-a descoperit trupul în toată splendoarea: “Liberă”

“Ați fost îngrijorați pentru mine și sunt recunoscătoare. Mă simt mult mai bine și deja am efectuat a patra doză de vaccin. Mă odihnesc și în curând totul o să fie bine.”, a declarat vedeta atunci, potrivit caras.uol.com.br. La vârsta de 71 de ani, Vera Fischer și-a uimit fanii din mediul online cu o fotografie în care apare în costum de baie.

“Iubire. Un 2023 plin de soare, bucurie și speranță”, a scris Vera Fischer în dreptul imaginii. Internauții au rămas fără grai, însă a lăsat mai multe comentarii pentru aceasta. Aceasta are o fiică în vârstă de 43 de ani și un băiat în vârstă de 30. A fost căsătorită cu actorul Felipe Camargo între 1988 și 1995.

În articolul

Vera Fischer rememorează clipele din telenovela “Clona”, producție în care a format un cuplu cu Reginaldo Faria. Actrița a postat o fotografie în care îl sărută pe fostul său coleg de platou

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x