Victoria Ruffo a devenit bunică. Primele imagini cu fiica lui José Eduardo Derbez

Publicat pe 03.07.2024 la 14:04 Actualizat pe 03.07.2024 la 16:30

Victoria Ruffo a devenit bunică. Faimoasa actriță a cunoscut-o deja pe Tessa, nepoțica sa.

Victoria Ruffo a devenit bunică după ce partenera fiului său, José Eduardo Derbez, a adus pe lume o fetiță.

Citește și: De ce gemenii Victoriei Ruffo au ales să stea departe de lumina reflectoarelor. Ce relație au cu mama lor

Victoria Ruffo a devenit bunică. Primele imagini cu fiica lui José Eduardo Derbez

José Eduardo Derbez a devenit tată. În noaptea de 30 iunie 2024, actorul și iubita sa Paola Dalay au anunțat nașterea lui Tessa, nepoata Victoriei Ruffo și a lui Eugenio Derbez.

Vestea despre nașterea fetiței a fost însoțită de un videoclip pe care prietena actorului l-a distribuit pe rețelele sale de socializare împreună cu melodia "Te Esperaba" și un mesaj.

"Bine ai venit pe lume Tessa. 30-06-24", a scris nora actriței pe Instagram. "La ora 10:44 s-a născut iubirea vieții noastre. Eu și tati te iubim din toată inima", a adăugat ea alături de primele fotografii ale bebelușului, în care se văd doar un picioruș și o mână.

Deși José Eduardo Derbez nu a făcut încă o declarație publică despre nașterea primei sale fiice, actorul a apreciat postarea prietenei sale.

Cu câteva săptămâni înainte de a-și întâmpina prima fiică, José Eduardo Derbez și Paola Dalay au declarat că bebelușul se va naște într-un spital din Mexico City, prin cezariană.

În luna mai, actorul afirma că Tessa se va naște cu o barbă despicată, o trăsătură fizică specifică familiei Derbez, conform Univision.

Citește și: Care e statusul căsniciei Victoriei Ruffo după ce soțul său, Omar Fayad, s-a mutat în altă țară. Ce a dezvăluit actrița

Nașterea bebelușului poate marca o nouă reîntâlnire între Victoria Ruffo și Eugenio Derbez, care în urmă cu mai bine de două decenii și-au încheiat relația cu scandal și o luptă pentru custodia copilului lor.

José Eduardo Derbez și Paola Dalay au anunțat că vor deveni părinți pe 25 ianuarie 2024. Vestea a fost anunțată pe canalul YouTube al actorului, în timp ce pe contul său de Instagram a împărtășit imagini cu ecografia.

Tessa González González este numele primei fiice a lui José Eduardo Derbez, care la rândul ei va deveni prima nepoată a Victoriei Ruffo și a doua a lui Eugenio Derbez.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

Victoria Ruffo a devenit bunică. Primele imagini cu fiica lui José Eduardo Derbez

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2024. Racii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ger peste România. Unde se vor întregistra aproape -10 grade
a1.ro
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
HelloTaste.ro
Rețeta simplă de plăcintă cu dovleac. Ce să pui în aluat ca să iasă fraged și aromat
Catine
Clătite brașovene. Rețetă tradițională din bucătăria românească
useit.ro
Când va fi „pensionat” Windows 10. După această dată, utilizatorii trebuie să plătească în plus pentru a folosi sistemul de operare Microsoft
as.ro
Soţia unui celebru milionar român, apariţie de senzaţie în Capitală! Viviana s-a afişat cu „bijuteria” de 600.000 de euro
MediCOOL
Grupa de sânge poate indica riscul de AVC până la vârsta de 60 de ani. Ce rol au factorii genetici în dezvoltarea acestei afecțiuni
Spynews
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
DeParinti
Sindromul ochilor uscați în sarcină: cauze și tratament
MediCOOL
Cum recunoști simptomele gripei și complicațiile sale. Când trebuie să mergi la medic
HelloTaste
Cum să faci cidru de mere acasă. Sfaturi utile ca să-ți iasă delicios
x