Victoria Ruffo a optat pentru schimbări în zona feței după ce a devenit bunică. Cum arată în prezent

Publicat pe 18.07.2024 la 11:14 Actualizat pe 18.07.2024 la 11:54

La doar câteva zile după ce a debutat ca bunică odată cu nașterea micuței Tessa, Victoria Ruffo a optat pentru schimbări în zona feței. O modificare estetică o arată acum astfel.

actriță în diferite ipostaze

Victoria Ruffo a optat pentru schimbări în zona feței după ce a devenit bunică

Getty Images

Victoria Ruffo i-a surprins pe toți cu o schimbare fizică pe care a simțit nevoia să o facă. La doar câteva zile de la nașterea micuței Tessa, vedeta de telenovele le arată fanilor un filmuleț interesant.

Victoria Ruffo a optat pentru schimbări în zona feței după ce a devenit bunică

Vedeta a publicat pe pagina personală de instagram mai multe detalii despre stilul abordat în prezent. Modificările au fost realizate pe data de 14 iulie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Acum o să vă spun unde sunt, dar o să-mi fac sprâncenele ca întotdeauna cu Alejandra. O să vedeți ce frumoasă o să fiu.”, a anunțat cu entuziasm într-un filmuleț. Victoria Ruffo este foarte prezentă pe pagina personală de instagram, acolo unde de cele mai multe ori comunică cu fanii săi din toată lumea.

Citește și: Victoria Ruffo publică o fotografie cu prima sa nepoțică, fiica lui Jose Eduardo Derbez. Imaginea care i-a emoționat pe fani

Potrivit unei publicații care a venit prima oară cu vestea despre vedeta de telenovele, aceasta a realizat un microblanding care are ca obiectiv definitivarea sprâncenelor în mod natural, arată univision.com. Actrița în vârstă de 62 de ani s-a arătat extrem de încântată de ceea ce a ieșit într-un final. Victoria Ruffo are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat oeste o mie de fotografii și filmulețe.

“Stăpâna celor mai frumoase sprâncene din lume”, “Doamne, ce ochi frumoși ai”, “Cu ochii ăia și cu sprâncenele alea o să arăți și mai bine”, „Ce ochi ai, regina mea”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Pe 30 iunie, la ora 10.44 dimineața, José Eduardo Derbez și Paola Dalay au devenit părinți, odată cu nașterea micuței Tessa.

Astfel, acest lucru semnifică faptul că Victoria Ruffo a devenit bunică. Într-un interviu alături de Gustavo Adolfo Infante, cea căreia i se spune “regină” a vorbit pentru prima oară despre nepoțica sa.

“Adevărul e că sunt foarte fericită și foarte mulțumită, recunoscătoare că totul a ieșit bine, că e frumoasă și liniștită. Are barba foarte sus și este o viață nouă în familie primită cu multă dragoste și grijă.”, a spus pe 1 iulie.

Victoria Ruffo și Alessandra Rosaldo s-au întâlnit. Cum se înțeleg fosta și actuala soție a lui Eugenio Derbez

Nașterea micuței Tessa a venit cu multe surprize în viața faimoasei Victoria Ruffo. Vedeta s-a reîntâlnit cu Eugenio Derbez, dar și cu soția acestuia, Alessandra Rosaldo. Cea din urmă a vorbit despre situație și cum a fost aceasta gestionată.

Citește și: Victoria Ruffo a devenit bunică. Primele imagini cu fiica lui José Eduardo Derbez

“Eu și Victoria am vorbit și mi-a plăcut. Copiii săi sunt o încântare, Anuar și Vicky au fost de asemenea încântați. Cu toții suntem adulți, maturi și inteligenți.”, au fost doar câteva dintre comentarii. Alessandra a știut că este un moment de sărbătoare în familie, astfel că nu a mai ținut cont că trebuie să vorbească cu Victoria Ruffo. A menționat de asemenea că Omay Fayad a fost cel care a spart gheața.

“Omar este un om foarte amuzant, nu ne-am oprit din râs. E sufletul petrecerii, ne-a ținut pe toți într-o stare bună.”, a povestit vedeta. Victoria Ruffo s-a născut pe 31 mai 1962 în Mexic.

În articolul

Victoria Ruffo a optat pentru schimbări în zona feței după ce a devenit bunică. Cum arată în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x