Victoria Ruffo are probleme de sănătate la scurt timp de la aflarea veștii că va deveni bunică. Ce se întâmplă în prezent cu marea actriță de telenovele

Publicat pe 30.01.2024 la 12:20 Actualizat pe 30.01.2024 la 13:22

Victoria Ruffo acuză încă o dată probleme de sănătate, la scurtă vreme de la aflarea veștii că va deveni bunică pentru prima oară. Cum se simte în prezent vedeta de telenovele.

actriță poartă un costum negru

Victoria Ruffo are probleme de sănătate la scurt timp de la aflarea veștii că va deveni bunică

Profimedia Images

Fanii actriței Victoria Ruffo au aflat recent că actrița va deveni bunică pentru prima oară. În centrul atenției a ajuns ful acesteia, Jose Eduardo Derbez care a făcut anunțul emoționant. Pe lângă veștile fericite, actrița de telenovele traversează o perioadă dificil din punct de vedere al sănătății.

Victoria Ruffo are probleme de sănătate la scurt timp de la aflarea veștii că va deveni bunică

Jose Eduardo Derbez va deveni tătic pentru prima oară după ce a anunțat că partenera sa este însărcinată. Paolo Dalay este numele celei care îl face fericit pe artist în prezent. În ceea ce o privește pe actrița de telenovele, a declarat că și-a început anul 2024 cu diverse probleme de sănătate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Încep anul cu bine, cu doctori, vreau să verific ce se întâmplă cu herniile lombare. Mi-a spus doctorul că am altă hernie. Hai, mai lasă-mă!”, a relatat actrița, arată univision.com. În fața acestui scenariu, Victoria Ruffo s-a văzut obligată să meargă în scaun cu rotile, însă în prezent urmează un tratament inedit.

Citește și: Victoria Ruffo va deveni bunică pentru prima oară. Jose Eduardo Derbez a făcut anunțul oficial

“Deja mi-au trimis un tratament, medicație, eu sunt bine mulțumită lui Dumnezeu, nu mă mai doare atât de mult.”, a explicat aceasta. În iulie 2023, protagonista din Corona de lagrimas 2 a fost văzută în scaun cu rotile într-un aeroport din Mexic. La acea vreme a vorbit despre ceea ce se întâmpla.

“Nu am vrut să vă sperii, uite că am 3 hernii lombare și trei cervicale. Când e să mă plimb mult, nu pot. Nu pot să merg pe distanțe lungi.”, a menționat vedeta. Este o afecțiune comună a durerilor lombare. Are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 1 mie de fotografii și filmulețe. În cele mai recente dintre acestea apare alături de copiii săi, în vacanța de iarnă.

Jose Eduardo vorbește despre reacția mamei sale la aflarea veștii că va deveni bunică

Printre primele persoane care au aflat despre sarcina Paolei Dalay a fost Victoria Ruffo. Fiul său a vorbit despre momentul în care le-a povestit părinților săi despre situația din familie.

Citește și: Victoria Ruffo a fost surprinsă în scaun cu rotile într-un aeroport din Mexic. Care este motivul pentru care actrița nu mai poate merge

“S-a emoționat foarte tare, ne-a îmbrățișat, am sărbătorit. Mama mi-a spus că mergem să ne cumpere lucruri. Am fost să luăm haine și i-am spus că nu știm dacă o să fie băiat sau fată, dar mama s-a emoționat foarte tare, a înnebunit. Eram emoționați pentru reacția sa, dar ne-a surprins, a fost fericită.”, a spus. La fel ca și în cazul Victoriei Ruffo, Eugenio Derbez a reacționat pozitiv la vedea că va deveni bunic pentru a doua oară.

“Alessandra a crezut prima oară că era vorba despre o glumă, dar apoi a început să țipe și să strige în restaurant. Tata a rămas ca surd, ca și cum nu credea.”, a spus artistul. Victoria Ruffo continuă să fie una dintre cele mai îndrăgite vedete de telenovele la momentul actual. De-a lungul timpului a demonstrat că rolurile sale au rămas în istorie ca fiind unele iconice. Printre rolurile sale de succes se numără cel din La Madrastra.

În articolul

Victoria Ruffo are probleme de sănătate la scurt timp de la aflarea veștii că va deveni bunică. Ce se întâmplă în prezent cu marea actriță de telenovele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x