Victoria Ruffo va deveni bunică pentru prima oară. Jose Eduardo Derbez a făcut anunțul oficial

Publicat pe 26.01.2024 la 13:10 Actualizat pe 26.01.2024 la 13:43

Victoria Ruffo va deveni bunică pentru prima oară asta după ce fiul său a făcut anunțul în mediul online. Jose Eduardo Derbez și Paola Dalay au postat câteva fotografii.

actrița poartă un poncho închis la culoare și zâmbește

Victoria Ruffo va deveni bunică pentru prima oară

Profimedia Images

Primele semnale că Victoria Ruffo va deveni bunică au apărut pe profilul de instagram al fiului său, Jose Eduardo Derbez. Actorul, alături de iubita sa Paola Dalay au publicat fotografii realizate la ecografie și au ținut să facă marele anunț.

Victoria Ruffo va deveni bunică pentru prima oară

Familia Derbez se mărește. Jose Eduardo Derbez și partenera sa Paola Dalay și-au anunțat fanii de pe rețelele sociale că vor deveni părinți. Aceștia au distribuit mai multe fotografii pe paginile lor personale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Suntem foarte emoționați să împărtășim cu voi această veste uriașă. Suntem foarte fericiți și nervoși, dar fără teamă. Te iubesc, Paola.”, a scris Jose Eduardo Derbez, fiul Victoriei Ruffo și al lui Eugenio Derbez. În același videoclip publicat, se pare că sarcina i-a luat pe amândoi prin surprindere.

Citește și: Victoria Ruffo a fost surprinsă în scaun cu rotile într-un aeroport din Mexic. Care este motivul pentru care actrița nu mai poate merge

“Eu eram la filmări și ea avea câteva simptome. I-am spus că poate este însărcinată și ea a zis că n-are cum. Suntem surprinși, emoționați, fericiți. Avem mintea în multe părți acum. Avem nervi, teamă, dar cred că e normal. Suntem conștienți că viața noastră se va schimba, se va schimba complet.”, a mărturisit artistul în vârstă de 31 de ani, arată univision.com. Pe lângă emoțiile de la ecografie, Jose Eduardo Derbez a punctat faptul că prima care a aflat despre această veste a fost Victoria Ruffo.

“Puțin câte puțin am spus tuturor membrilor din familie. Prima care a aflat a fost mama. I-am dăruit o cutie în care era mesajul cea mai bună bunică din lume și o probă a sarcinii.”, a spus acesta. În ceea ce privește reacția celei care este supranumită regina telenovelelor, Jose Eduardo Derbez a spus: “S-a emoționat foarte mult, ne-a îmbrățișat și am petrecut. Ne-a spus că ne va cumpăra lucruri, dar i-am spus să aștepte. Era foarte emoționată, eram nerăbdători pentru reacția sa, dar a fost fericită.”

Cine este Paola Dalay, iubita lui Jose Eduardo Derbez și mama viitorului său copil

Actorul are o relație cu partenera sa din 2019. Pe 25 ianuarie și-au anunțat fanii și membrii familiei că vor deveni părinți pentru prima oară. Născută pe 22 martie 2002, aceasta urmează să împlinească 22 de ani. Tânăra este model și designer de beauty. De cele mai multe ori realizează campanii publicitare cu diferite mărci și împărtășește diferite tipuri de sfaturi legate de înfrumusețare.

Citește și: Victoria Ruffo vorbește despre posibilitatea de a se muta în Norvegia. Ce a declarat vedeta de telenovele

Deși relația lor a început pe 20 octombrie 2019, Paola a ținut să publice prima fotografie cu Jose Eduardo Derbez în cadrul instastory pe 20 decembrie, în același an. Pe 23 martie 2020 au publicat prima fotografie oficială în calitate de cuplu. Paola Dalay era străină de lumea spectacolului până l-a cunoscut pe Jose Eduardo Derbez cu care a schimbat mai întâi câteva mesaje în mediul online.

“Ne-am cunoscut pe instagram. Într-o duminică mi-a răspuns la o poză pe care-am publicat pe story și așa am început să vorbim și să ne cunoaștem.”, a punctat tânăra. După 4 ani de relație, cei doi vor deveni părinți pentru prima oară. Până acum nu se cunoaște sexul bebelușului, însă vor dezvălui în curând.

În articolul

Victoria Ruffo va deveni bunică pentru prima oară. Jose Eduardo Derbez a făcut anunțul oficial

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x