Victoria Ruffo este supranumită regina telenovelelor, dar a jucat doar un rol negativ în toată cariera. Care este motivul din spatele deciziei sale

Publicat pe 27.06.2023 la 14:26 Actualizat pe 27.06.2023 la 15:11

Victoria Ruffo este una dintre cele mai cunoscute vedete de telenovele. De-a lungul timpului a interpretat personaje diferite care i-au adus faima internațională.

Victoria Ruffo poartă părul prins într-un coc

Victoria Ruffo este supranumită regina telenovelelor, dar a jucat doar un rol negativ în toată cariera

Happy Channel

La cei 61 de ani, Victoria Ruffo deține o întreagă carieră în spate. Printre cele mai recunoscute telenovele în care a jucat se numără La Madrastra și printre cele mai recente se află Corona de lagrimas, acolo unde împarte platourile de filmare cu Gabriela Spanic.

Victoria Ruffo este una dintre cele mai cunoscute vedete de telenovele

Chiar ea i-a asigurat pe jurnaliștii locali că va fi întotdeauna protagonista tuturor proiectelor. Astfel, cu toții și-au pus întrebarea care este motivul pentru care actrița nu acceptă niciodată roluri negative. Adevărul e că fosta parteneră a lui Eugenio Derbez chiar a jucat și personaje antagonice, doar că puțini își aduc aminte de acestea. Prima oportunitate a avut-o în 1982, atunci când a interpretat-o pe Grisel în En busca del paraiso.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar dacă nu a fost un rol principal, a demonstrat că este o actriță în adevăratul sens al cuvântului și că poate intra în pielea oricărui personaj. Totul indică faptul că a fost prima și ultima experiență de acest gen a faimoasei Victoria Ruffo. Jurnalistul Miguel Cane a dezvăluit în mai 2021 care au fost dificultățile actriței pe vremea când a interpretat acel personaj.

Citește și: Victoria Ruffo vorbește despre moartea mamei sale la 3 luni de la tragedie. Cum se recuperează vedeta

“Mi-era foarte greu să fac răutăți. Le dădeam palme tuturor și eu nu fac lucrurile astea. Atunci, regizorul Saldana mi-a spus că trebuie să marchez. Maricruz mi-a spus să fiu autentică. Scena a ieșit bine, dar eu nu m-am simțit comod.”, a declarat Victoria Ruffo, arată univision.com. Nici în afara platourile de filmare nu a fost o viață complet lipsită de griji, asta după ce actrița a jucat rolul negativ.

“A fost o agonie. Doamnele veneau și mă certau pe stradă pentru că eram atât de rea. Îmi spuneau că eu cum pot să îndrăznesc. Încercam să le explic că este doar un rol, iar impresia pe care o lasă un personaj negativ este foarte puternică.”, a mai spus vedeta. De asemenea, a subliniat faptul că oamenii sunt întotdeauna obișnuiți cu o anumită imagine a sa.

Victoria Ruffo și-a obișnuit fanii cu personaje principale

Un alt motiv pentru care Victoria Ruffo nu acceptă să joace personaje negative este pentru că oamenii s-au obișnuit deja să o vadă într-o manieră pozitivă pe micile ecrane.

Citește și: Victoria Ruffo a postat o fotografie rară cu fiica sa. Cum arată Vicky Fayad

“Îmi place să fiu eroina și faptul că personajele mele au de fiecare dată un mesaj de transmis pentru femeile de pretutindeni și asta îmi doresc. Atunci să joc un personaj negativ, de obicei pentru ele merge totul mult mai rău. De aceea nu joc niciodată un personaj negativ pentru că dau rău pe ecran, o să vedem.”, a spus actrița.

În iunie 2021 a declarat că Leticia Calderon i-a furat un rol de personaj antagonic în telenovela En nombre del amor. Într-un spirit de glumă a declarat că o “urăște” pe vedetă. ‘Simplemente María’ se află printre producțiile în care a jucat Victoria Ruffo alături de Jaime Garza. Dacă cel din urmă se află printre actorii care s-au schimbat de-a lungul timpului, vedeta a triumfat în tot mai multe proiecte profesionale. A jucat alături de César Évora, René Casados, Jacqueline Andere și Sabine Moussier.

În articolul

Victoria Ruffo este supranumită regina telenovelelor, dar a jucat doar un rol negativ în toată cariera. Care este motivul din spatele deciziei sale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x