Victoria Ruffo vorbește despre posibilitatea de a se muta în Norvegia. Ce a declarat vedeta de telenovele

Publicat pe 18.01.2024 la 14:51 Actualizat pe 18.01.2024 la 15:36

Într-o întâlnire cu presa, Victoria Ruffo vorbește despre posibilitatea de a se reloca în Norvegia alături de soțul său, Omar Fayad. Ce a declarat actrița.

actrița poartă un poncho

Victoria Ruffo vorbește despre posibilitatea de a se muta în Norvegia

Profimedia Images

Omar Fayad a fost numit ambasador al Norvegiei, motiv pentru care a fost nevoit să își schimba reședința în țara europeană. Acum Victoria Ruffo a oferit toate detaliile despre o posibile relocare a sa alături de soț. Află dacă actrița de telenovele va părăsi Mexicul.

Victoria Ruffo vorbește despre posibilitatea de a se muta în Norvegia

În luna noiembrie a anului 2023 au circulat zvonuri legate de o ruptură între Victoria Ruffo și Omar Fayad după 22 de ani de căsnicie. La acel moment, ambii au negat ceea ce s-ar fi întâmplat. Actrița chiar a văzut cu umor întreaga situație.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Adevărul e că nu-mi pasă, râd când citesc. În ziua în care o să fie asta, în ziua în care o să mă despart, în ziua în care o să fac ceva de genul acesta, o să știți.”, a menționat actrița din Corona de lagrimas. Inclusiv a menționat că sărbătorile le-a petrecut în Mexic alături de frații săi. Cu toate acestea, de Anul Nou a călătorit alături de cei trei copii în Norvegia, însoțită de sora sa, Gaby Ruffo. În luna decembrie, Omar Fayad a fost numit ambasador extraordinar și plenipotențiar al Mexicului în Norvegi, motiv pentru care jurnaliștii au fost curioși să afle dacă vedeta va părăsi Mexicul.

Citește și: Fotografia Victoriei Ruffo stârnește zvonuri de despărțire de Omar Fayad. Ce detaliu a atras atenția fanilor

“Nu știu încă pentru că sunt mai puțin de 20 de grade Celsius și cu o senzație de frig intens.”, a mărturisit vedeta. În plus, a subliniat că nu prefera vremea rece.

“Urăsc frigul, dar unde este soțul meu acolo va trebui să fiu și eu, așa că acolo o să fim.”, a spus actrița. Nu a menționat dacă și copiii săi, Vicky și Anuar vor lua această decizie, dat fiind faptul că în prezent cei doi studiază în SUA.

“Copiii mei studiază în SUA, dar în state diferite. Vicky, fiica mea, sutdiază design și modă și Anuar administrație.”, a explicat vedeta. Pe 24 decembrie, Omar Fayad a împărtășit că deja se află în Norvegia, acolo unde își reprezintă cu mândrie țara.

Care sunt cerințele Victoriei Ruffo pentru a participa în show-ul realizat de Eugenio Derbez

Mama lui Jose Eduardo a vorbit despre posibilitatea de a participa în emisiunea De viaje con los Derbez. Și-a expus totuși câteva condiții pe care ar trebui să le îndeplinească întreaga afacere. În decursul participării premierei filmului El Roomie, acolo unde este protagonist Jose Eduardo, aceasta și-a specificat lista de cereri.

Citește și: Omar Fayad, soțul Victoriei Ruffo, vorbește pentru prima dată despre presupusul divorț. Ce se întâmplă între cei doi

“E clar, există mai multe niveluri. O să fiu și eu menționată și trebuie să plătească bine pentru că au cu ce, să nu fie nimic codat.”, a declarat Victoria Ruffo. De asemenea, își dorește ca totul să se realizeze în prezența soțului său, Omar Fayad și a fiului său.

Declarațiile au generat speculații între fanii emisiunii. Au fost câțiva care s-au arătat emoționați în fața posibilității de a o vedea pe Victoria Ruffo în cadrul emisiunii De viaje con los Derbez. Alții se întreabă dacă petițiile îi vor fi îndeplinite. De viaje con los Derbez este un reality show care urmărește aventurile familiei Derbez în cadrul vacanțelor.

În articolul

Victoria Ruffo vorbește despre posibilitatea de a se muta în Norvegia. Ce a declarat vedeta de telenovele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se „scaldă” în lux la 20 de ani
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x