Victoria Ruffo vrea să concureze împotriva familiei Derbez. Ce plan are diva telenovelelor și de ce lansează un avertisment

Publicat pe 18.09.2024 la 11:20 Actualizat pe 18.09.2024 la 11:57

Diva telenovelelor a punctat că își dorește să lanseze propriul show TV după ce a fost invitată în cadrul emisiunii fostului soț. Despre ce este vorba.

actriță zâmbește

Victoria Ruffo vrea să concureze împotriva familiei Derbez

Getty Images

Chiar dacă actrița a punctat că va avea succesul dorit alături de fostul soț în cadrul show-ului De viaje con los Derbez, iată că în prezent are o nouă idee legată de viitorul său profesional.

Victoria Ruffo vrea să concureze împotriva familiei Derbez

Vedeta a dezvăluit că va participa alături de fostul soț în emisiunea TV lansată de acesta, însă își dorește să aibă propria emisiune. Este căsătorită cu Omar Fayad din 2001 și formează unele dintre cele mai longevive cupluri. Victoria Ruffo a vorbit recent cu jurnaliștii și le-a dezvăluit că și-ar dori să aibă propria emisiune, ba chiar a menționat și numele pentru aceasta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cunoscută pentru roluri în telenovele ca Simplemente Maria din 1990, La Madrastra din 2005 sau Victoria din 2007, aceasta a impresionat de fiecare dată fanii din întreaga lume.

“Eu știu că aș face foarte mult content, dar n-o să vi-l ofer. O să-mi creez propriul show TV...Los Ruffos ( se va numi).”, a transmis vedeta către Berenice Ortiz, arată univision.com. Ulterior, a specificat că va fi în competiție cu fostul său soț în acest sens.

Citește și: Victoria Ruffo a acceptat să participe în cadrul show-ului creat de fostul său partener. Ce condiții impune vedeta de telenovele

“Directă da, dar va fi mult mai bine pentru că suntem mult mai simpatici aici decât acolo.”, i-a asigurat vedeta pe toți. După o lungă perioadă în care a purtat un război continuu cu tatăl fiului său, Victoria Ruffo a decis să îngroape securea războiului după ce a devenit bunică pentru prima oară. Recent s-a zvonit că divorțează după 22 de ani de căsnicie. Totul a rămas doar un zvon și vedeta a revenit la viața sa.

Foarte activă în mediul online, a strâns până în prezent peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram. A publicat peste o mie de fotografii și filmulețe, fiind alături de fanii săi la fiecare pas.

Victoria Ruffo a fost văzută în scaun cu rotile

Nu în ultimul rând, vedeta a declarat că nu va putea petrece sărbătorile de iarnă alături de familia Derbez. Chiar ea a propus acest lucru atunci când a venit pe lume prima sa nepoțică.

“Voiam să vă spun acum, depinde de meniu. Ei gătesc foarte urât. Atunci cred că eu ar trebui să-i invit la cină. Nu știu ce se face acolo, dar nu-mi place.”, a spus Victoria Ruffo.

Citește și: Victoria Ruffo a optat pentru schimbări în zona feței după ce a devenit bunică. Cum arată în prezent

De asemenea, diva a fost văzută pe aeroportul din Mexic în scaun cu rotile. A explicat că doctorii i-au recomandat un repaos din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Are mai multe hernii lombare, iar acest lucru a făcut-o să se îndepărteze de platourile de filmare.

“Am trei hernia lombare și trei hernii cervicale. Când trebuie să merg mult, nu pot. Prefer să merg de acum înainte în curse cu scaunul cu rotile.”, a declarat actrița în fața jurnaliștilor, arată mundonow.com. Născută pe 31 mai 1962, aceasta are trei copii: Jose Eduardo Derbez, Vicky Fayad și Anuar Fayad. Una dintre cele mai recente colaborări profesionale este Corona de lagrimas care a avut premiera în 2012, ultimul episod fiind transmis în Mexic pe data de 27 ianuarie 2023.

În articolul

Victoria Ruffo vrea să concureze împotriva familiei Derbez. Ce plan are diva telenovelelor și de ce lansează un avertisment

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x