Vlad Gherman dansează alături de o domnișoară pe rețelele sociale. Fanii l-au asaltat imediat cu întrebări

Publicat pe 29.11.2021 la 09:52 Actualizat pe 29.11.2021 la 09:59

În ultima vreme, Vlad Gherman a decis că își dorește să aibă o viață complet diferită. S-a apucat de sport, mănâncă sănătos și are multe planuri profesionale. Fanii așteaptă cu nerăbdare orice postare a bărbatului de pe rețelele de socializare, astfel că cea mai recentă dintre ele nu a scăpat privirilor. Actorul s-a filmat în timp ce dansează alături de o domnișoară chiar la sala de fitness.

Vlad Gherman poartă blugi albaștri, o maletă gri și o cămașă în carouri

Vlad Gherman s-a fotografiat în lift

Instagram/Vlad Gherman

Vlad Gherman, prezentator CulTour și actor în serialul “Adela”, s-a apucat de ceva timp de sport. Tânărul își dorește o viață nouă, așa că a luat câteva decizii importante în această privință. De cele mai multe ori, după filmări, acesta se fotografiază la sala de fitness, acolo unde se antrenează din greu.

Cu toate că antrenamentele sunt serioase, în pauze, Vlad Gherman se distrează cu colegii săi și postează momentele pe rețelele sociale.

Așa s-a întâmplat recent, când actorul a dansat împreună cu o domnișoară și le-a arătat internauților cât de fericit este atunci când face mișcare.

Vlad Gherman dansează alături de o domnișoară pe rețelele sociale

În cel mai recent videoclip postat pe contul personal de Instagram, Vlad Gherman apare alături de o domnișoară foarte bine lucrată și dansează alături de ea pe câteva piese. Cei doi se află în sala de fitness, acolo unde se antrenează zilnic pentru a avea un corp de invidiat.

Din câte se poate observa, actorul este mai mult decât fericit că se află în preajma acesteia și își arată nestingherit mișcările de dans. Tânăra, care din câte se vede lucrează intens la sală, este la fel de bucuroasă că a putut lua o pauză între exerciții și că dansează alături de Vlad Gherman.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Hai, bună dimineața! Hai cu mișcarea! Vezi și tu cum merg antrenamentele mele.”, a scris Vlad Gherman în dreptul postării.

Bineînțeles că internauții nu au ezitat și i-au comentat actorului chiar în cadrul postării: “Cine-i fata ?”, „Ai o postare genială”, “Pare că oamenii de aici sunt la fel de mișto precum cei de la filmări. Poate și asta ajută la motivație.”

Videoclipul postat de Vlad Gherman a primit nu mai puțin de 60 de mii de aprecieri și mai multe comentarii, toate în legătură cu tânăra care l-a însoțit la dans pe cunoscutul actor.

Vlad Gherman, în compania unei domnișoare misterioase

Vlad Gherman nu se sfiește să arată fanilor momente din viața personală, așa că de cele mai multe ori postează atât videoclipuri cât și fotografii care mai de care mai interesante.

Tot într-o postare recentă, bărbatul apare alături de o tânără căreia nu îi arată chipul, iar internauții s-au întrebat imediat cine este tânăra. Se pare că în viața personajului “Călin” va intra o femeie căreia actorul Vlad Gherman nu i-a dezvăluit încă identitatea.

Până la prezentările oficiale, tânărul nu a menționat niciun nume și nu a oferit nici măcar un indiciu. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă într-adevăr este vorba despre poveste de dragoste între misterioasa femeie și personajul lui Vlad Gherman din serialul “Adela”.

Până la aflarea adevărului, internauții se bucură zi de zi de vlog-urile pe care actorul le urcă în online, acolo unde arată momente simple din viața lui.

De la un băiat timid, Vlad Gherman s-a transformat în idolul băieților din toată țara și a da dovadă de maturitate atunci când a aflat că fosta lui parteneră, Cristina Ciobănașu și-a găsit o nouă iubire. Astfel, acesta a mărturisit public că se bucură pentru fericirea ei.

În articolul

Vlad Gherman dansează alături de o domnișoară pe rețelele sociale. Fanii l-au asaltat imediat cu întrebări

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 mai 2024. Berbecii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole
Catine
Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă
useit.ro
O „furtună geomagnetică severă” ar putea afecta rețelele de telefonie mobilă și Internetul. E prima dată în ultimii 20 de ani când se întâmpla așa ceva
as.ro
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
MediCOOL
Surse vegetale de calciu. Beneficiile pe care le pot aduce alimentației
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
8 sfaturi care te ajută să rămâi mai repede gravidă
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea colonului. Cum pot sprijini funcțiile sistemului digestiv
HelloTaste
Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă
x