Vlad Gherman, detalii despre personajul din “Adela”. Actorul și-a surprins fanii pe rețelele sociale

Publicat pe 08.12.2021 la 16:59 Actualizat pe 08.12.2021 la 17:07

Vlad Gherman vorbește despre personajul din “Adela” în cele mai noi postări din mediul online. Actorul face dezvăluiri despre o prezență feminină care îi va fi alături în sezonul 3.

Vlad Gherman poartă ochelari de vedere

Vlad Gherman, detalii despre personajul din "Adela"

Instagram/Vlad Gherman

Vlad Gherman, unul dintre cei mai iubiți și talentați actori din România, a făcut o dezvăluire inedită pe rețelele de socializare. Se pare că personajul său din “Adela”, “Călin”, va avea alături în sezonul 3 o prezență feminină.

Cu toate că dezvăluirea a fost făcută în online, acolo unde fanii îl urmăresc clipă de clipă, iată că actorul nu a oferit foarte multe detalii.

Poza urcată de Vlad Gherman o arată și pe cea care va fi alături de el de acum înainte, iar fanii nu au întârziat să-și dea cu părerea.

Vlad Gherman, detalii despre personajul din “Adela”

Pe contul personal de Instagram, Vlad Gherman a postat o fotografie în care apare precum “Călin”, personajul său din “Adela”. Alături de el se află o prezență feminină a cărei identitate actorul nu a vrut să i-o dezvăluie încă.

Cu toate acestea, vedeta le-a oferit câteva indicii fanilor și astfel aceștia nu au întârziat să-și dea cu părere asupra identității femeii.

“Călin are o soră? Călin are o verișoară? Călin are o iubită? Ceva are, asta e clar!”, a scris Vlad Gherman în dreptul fotografiei postate recent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cel care i-a răspuns imediat actorului, a fost chiar prietenul și colegul său de platou, Alecsandru Dunaev. Cei doi au ajuns să împartă mai mult decât un spațiu într-un platou de filmare, iar în timpul liber se ajută unul pe altul atunci când au nevoie.

Vlad Gherman l-a ajutat pe prietenul său acum ceva timp atunci când a avut nevoie de cineva pentru a se muta din locuința în care trăise. Totul a fost făcut public chiar pe vlog-ul lui Vlad Gherman.

“Eu știu, eu știu!! Călin are...dar lasă, că ajung eu la filmare și negociem atunci ce primesc ca să țin secretul.”, a scris Alecsandru Dunaev ca răspuns la postarea prietenului său.

Vlad Gherman, despre personajul Călin din “Adela”

“Călin are...o cumnată...că fata din poză e Mara”, “Nu știm. Aflăm în sezonul 3. Dar până la sezonul 3, mai sunt două episoade”, “Călin are o cumnată pe nume Adela, asta este sigur”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți în dreptul fotografiei.

Peste 12 mii de fani au apreciat intervenția actorului și au fost curioși să afle despre ce vorbește Vlad Gherman. Cu peste 600 de mii de fani pe contul personal de Instagram, Vlad Gherman postează în fiecare zi momente din viața personală, dar și de pe platourile de filmare.

La începutul filmărilor pentru “Adela”, Vlad Gherman mărturisea că personajul “Călin” este diferit față de orice a interpretat până acum. Dat fiind faptul că Vlad Gherman și Alecsandru Dunaev sunt frați în serial, iată că și în viața reală se înțeleg la fel de bine.

Cei doi se ajută reciproc, dar sunt petrec împreună și clipe frumoase, alături de ceilalți colegi de platou. Vlad Gherman este la fel de bun prieten cu Mara Oprea, actrița cu care fanii l-ar vedea împreună. Internauții sunt de părere că aceasta este prezența feminină despre care Vlad Gherman vorbește în cea mai nouă postare din online.

În articolul

Vlad Gherman, detalii despre personajul din “Adela”. Actorul și-a surprins fanii pe rețelele sociale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Aroganţa fiului românului care e coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai. Apariţie de sute de mii de euro în Bucureşti
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x