Vlad Gherman și Mara Oprea, împreună în bucătărie. Cum au apărut cei doi actori din “Adela"

Publicat pe 06.12.2021 la 12:39 Actualizat pe 06.12.2021 la 13:06

Vlad Gherman și Mara Oprea, cei doi actori din serialul “Adela”, au apărut pe rețelele sociale împreună. În bucătărie, vedetele pregătesc surprize inedite pentru fanii de pretutindeni. Cum arată aceștia cu șorț la purtător și zâmbetul pe buze.

Vlad Gherman este îmbrăcat în blugi și o cămașă vișinie și are un șorț la brâu. Mara Oprea poartă de asemenea șorț

Vlad Gherman și Mara Oprea, împreună în bucătărie

Instagram/Vlad Gherman

În cea mai recentă postare de pe rețelele sociale, Vlad Gherman și Mara Oprea apar împreună în bucătărie. Cei doi au surprins audiența când și-au pus șorț la purtător și s-au pregătit să le arată fanilor o altă față a a lor.

Se pare că actorii din serialul “Adela” au avut parte de momente inedite în cadrul proiectului “Hello Chef”.

Fanii nu au întârziat să comenteze în dreptul fotografiei postate de Vlad Gherman și au remarcat faptul că vedeta este fericit că se află în preajma actriței.

Vlad Gherman și Mara Oprea, împreună în bucătărie

“Kill me baby one more time”, a scris Vlad Gherman în dreptul pozei, inspirat de o melodie de-a celebrei Britney Spears.

“How was I supposed to know?”, a fost continuarea firească a celor de la “Hello Chef”, chiar de pe contul oficial de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ai o postare genială”, „Super bucătari, vă pup”, “Sunteți împreună?”, „De a-ți forma un cuplu, a-ți fi un cuplu foarte frumos”, “Minunați ca întotdeauna, abia așteptăm să văd vedem”, „Sunteți minunați”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Peste 16 mii de aprecieri, dar și multe comentarii din partea fanilor a primit Vlad Gherman, unul dintre cei mai iubiți actori din România la momentul actual.

Acesta a avut zilele acestea multe surprize pentru cei care îl îndrăgesc, astfel că Vlad Gherman a scos videoclip nou al unei piese de care este foarte mândru, dar a reușit să filmeze și vlog nou despre mutarea în casă nouă a colegului său de platou, Alecsandru Dunaev.

Vlad Gherman este din ce în ce mai activ pe rețelele sociale, acolo unde postează în fiecare zi momente din viața lui, atât de pe platourile de filmare, cât și din viața de zi cu zi. Deși filmează de dimineață până seara pentru serialul “Adela”, acesta reușește să-și încânte urmăritorii cu vlog-uri inedite, dar și cu interviuri bine documentate în emisiunea CulTour.

Vlad Gherman, vlog nou despre mutarea lui Alecsandru Dunaev în casă nouă

Fanii serialului “Adela” au putut observa din cele postate în online că Vlad Gherman și Alecsandru Dunaev sunt prieteni atât de platourile de filmare, cât și în viața de zi cu zi. Dacă cel din urmă le-a arătat internauților o fotografie din noua locuință, iată că a venit timpul lui Vlad Gherman să prezinte întreaga mutare a prietenului său.

Cu un vlog în care prezintă tot procesul relocării, Vlad Gherman și Alecsandru Dunaev se distrează pe cinste încercând să combine utilul cu plăcutul.

“Singura noastră poză Polaroid. Amintiri din martie. Ce trece timpul, Duni...Cum îl ținem și noi în loc? Mâine îl mutăm pe Alecsandru Dunaev în noua lui casă.”, a scris actorul înainte de a-și arăta noul vlog.

“Hai că sunteți faini”, “Vă ador”, „Vă iubesc mult”, „Ce tare”, „Ador”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani în dreptul postării.

Vlad Gherman se declară acum un bărbat mulțumit. Actorul merge la sală, este întotdeauna pe platourile de filmare și reușește mereu să-și facă prietenii să râdă cu ajutorul micilor glume pe care le spune în pauze.

În articolul

Vlad Gherman și Mara Oprea, împreună în bucătărie. Cum au apărut cei doi actori din “Adela"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x