William Levy a publicat o fotografie rară și neretușată alături de fiica Kailey. Ce mesaj i-a dedicat actorul

Publicat pe 24.12.2023 la 15:00 Actualizat pe 22.12.2023 la 21:56

William Levy s-a detașat de scandalul în care este implicat și a publicat o fotografie emoționantă cu fiica Kailey. Actorul i-a dedicat fiicei sale un mesaj.

William Levy poartă un costum negru și cămașă albă

William Levy a publicat o fotografie rară și neretușată alături de fiica Kailey

Getty Images

William Levy se află încă o dată în mijlocul unui nou scandal. Actorul este dedicat unui proiect profesional și a fost deja cuplat cu colega sa de platou. De-a lungul timpului, relația cu Elizabeth Gutierrez a avut de suferit din cauza acestor alăturări ale faimosului cu alte vedete. Acesta a ținut să se detașeze pentru câteva minute și a publicat o fotografie emoționantă.

William Levy a publicat o fotografie rară și neretușată alături de fiica Kailey

Are 11 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele și a demonstrat că nu este doar un chip frumos pe sticlă. William Levy este de asemenea tatăl a doi copii, Christopher și Kailey. Cu toate că este discret în ceea ce privește viața sa personală, puține sunt momentele în care le arată tuturor ipostaze alături de copii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

S-a lăsat fotografiat de fiica Kailey chiar pe platourile de filmare și i-a dedicat acesteia un mesaj emoționant pe care fanii l-au apreciat imediat.

“Și între timp eu am avut o vizită VIP în studio. Prințesa lui tati, fata mea frumoasă, ce frumos este să împărtășim momente împreună. Îți mulțumesc pentru că mi-ai dăruit mereu atâtea zâmbete. Suport tău mi-a fost mereu lumină. În timp ce alții nu mă înțeleg și nu mă apreciază îndeajuns, dragostea ta necondiționată rămâne o conecțiune care contează într-adevăr. Dragostea ta mi-a readus mereu aminte de munca și potențialul meu, chiar dacă alții m-au văzut căzând. Îți mulțumesc pentru admirația ta, fată frumoasă. Te ador. Te iubesc. Următoarea dată, un proiect împreună.”, a scris William Levy pe pagina personală de Instagram.

Citește și: Elizabeth Gutiérrez trimite mesaje indirecte în mediul online după zvonurile relației dintre William Levy și noua sa colegă de platou. “Nu te întoarce”

Nu a durat mult până ce fiica sa a decis să-i răspundă, atât în engleză cât și în spaniolă, fiind la fel de apreciată de către internauți.

“Te iubesc, tati! Iubesc să merg pe set cu tine. Abia aștept.”, a scris tânăra. Printre actrițele care i-au apreciat postarea s-a numărat și Ana Martin.

Noi zvonuri în cazul relației dintre William Levy și Samadhi Zendejas

Jurnalista Mandy Fridmann a citat surse din interiorul anturajului celor doi, spunând că au avut o relație mai mult decât prietenească. Cubanezul are ani de speculații în ceea ce privește relațiile cu colegele de platou, de aceea și despărțirile frecvente de Elizabeth Gutierrez.

Citește și: Fiica faimoșilor William Levy și Elizabeth Gutiérrez uimește cu transformarea sa. Kailey a publicat un filmuleț pe TikTok

După cum arată univision.com, William Levy și Samadhi Zendejas au ieșit să cineze și chiar se spune că actrița ar fi foarte îndrăgostită de partenerul său de platou.

“Se pare că Samadhi ar fi foarte îndrăgostită de William, deși actorul i-a comunicat încă de la început că nu dorește o relație cu niciun fel de titlu.”, a specificat jurnalista Mandy Fridmann. Familia vedetei este îngrijorată pentru relația care a început, mai ales știind istoricul lui William Levy împreună cu actrițele.

De asemenea, acesta s-a întors de fiecare dată în brațele mamei copiilor săi. În 2009, William Levy a avut o relație cu Jaqueline Bracamonte cu care a filmat pentru telenovela Sortilegio. În 2013 a trecut la aceeași etapă și cu Ximena Navarrete din La tempestad.

În articolul

William Levy a publicat o fotografie rară și neretușată alături de fiica Kailey. Ce mesaj i-a dedicat actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x