William Levy împarte platourile de filmare cu Samadhi Zendejas. Cine este actrița de origine mexicană și în ce producții a jucat

Publicat pe 27.06.2023 la 12:39 Actualizat pe 27.06.2023 la 13:51

William Levy și Samadhi Zendejas au creat o relație frumoasă de prietenie, atât pe platourile de filmare cât și în afara lor. Cei doi lucrează în cadrul unui proiect profesional ce se așteaptă a fi un succes.

Samadhi Zendejas poartă o rochie albă cu umerii goi și are părul lung, desprins

William Levy împarte platourile de filmare cu Samadhi Zendejas

Getty Images

William Levy a început filmările pentru cel mai recent proiect profesional intitulat Vuelve a mi. Telenovela, produsă de Telemundo, o va avea ca protagonistă pe Samadhi Zendejas.

William Levy împarte platourile de filmare cu Samadhi Zendejas

A trecut o lună de când William Levy a început să lucreze pentru cel mai recent rol al său. Telenovela o va aduce în fața fanilor pe actrița de origine mexicană, Samadhi Zendejas. Printre actori se mai numără Laura Flores, Fernando Ciangherotti, Kimberly Dos Ramos, Ximena Herrera și Ferdinando Valencia.Filmările au loc între Ciudad Juárez și Ciudad de Mexic. Jurnaliștii locali au aflat faptul că protagoniștii preferă mâncarea japoneză și William Levy își admiră colega de platou.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Da, am fost câteva zile acolo pentru a filma scene. William și Samadhi se înțeleg de minune și asta pe noi ca producție ne ajută destul. Chimia pe care o au în viața reală se observă pe micile ecrane și asta funcționează bine pentru relația amoroasă pe care o au în acea ficțiune.”, a declarat o persoană din cadrul producției, arată tvnotas.com.mx.

Citește și: Elizabeth Gutiérrez și William Levy au mai dat o șansă relației lor. Fotografiile postate de cei doi în mediul online au confirmat zvonurile

În cadrul premierei, pe covorul roșu, Samadhi Zendejas a purtat o rochie lungă cu crăpătură pe picior ce i-a lăsat la vedere trupul de invidiat. S-a îmbrățișat cu William Levy și le-a oferit șansa jurnaliștilor de a-i fotografia împreună. Actorul a fost supus mai multor controverse, asta de când și-a început relația de iubire cu Elizabeth Gutierrez. Cu toate că în prezent au doi copii împreună, încă se mai zvonește că ar forma un cuplu, că s-au certat sau că s-au împăcat încă o dată. Niciunul dintre ei nu a vorbit într-o manieră directă în legătură cu ceea ce se întâmplă.

Cine este Samadhi Zendejas, actrița care joacă rolul de protagonistă alături de William Levy

Cunoscută simplu ca Samadhi, aceasta a jucat pentru prima oară rolul Amaya în Atrevete a Soñar. Recunoaște că este iubitoare a oceanului și ori de câte ori are ocazia ține să stea pe plajă pentru a se bronza. De asemenea, practică tenis și reușește fără doar și poate să aibă un trup de invidiat datorită acestui sport.

Citește și: Fiul lui William Levy are iubită. Cum arată tânăra care l-a cucerit pe Christopher Levy

“Acesta este un sport care îți oferă flexibilitate din moment ce trebuie să te poziționezi rapid pentru a prinde diferite mingi. De obicei jucătorii alunecă cu picioarele depărtate pentru a ajunge la minge.”, a declarat antrenorul Jarett Cascino, arată celebwell.com. De asemenea, printre sporturile favorite se află și skiatul. Nu uită de mișcarea pe care o realizează în sala de fitness.

Primele fotografii din noua producție au apărut deja pe pagina de socializare a lui William Levy. Acesta a ținut să arată tuturor câteva cadre surprinse alături de noua colegă de platou. Cei doi zâmbesc în timp ce se sărută, astfel că se poate observa chimia dintre ei foarte ușor.

“Ce proiect frumos și ce companie minunată.”, a scris William Levy în dreptul fotografiilor publicate. Peste 3 mii de comentarii și tot mai multe aprecieri au fost lăsat pe rețelele sociale. Printre filmele care i-au adus faima internațională se numără Addicted din 2014.

În articolul

William Levy împarte platourile de filmare cu Samadhi Zendejas. Cine este actrița de origine mexicană și în ce producții a jucat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x