William Levy o învață pe fiica Kailey cum să conducă. Cei doi au rememorat o întâmplare amuzantă din trecut

Publicat pe 26.03.2024 la 11:26 Actualizat pe 26.03.2024 la 12:02

William Levy a publicat recent un filmuleț în care apare alături de fiica Kailey. Celebrul actor o învață pe tânără cum să conducă și împreună rememorează clipe petrecute împreună.

actor poartă costum și se află pe scenă

William Levy o învață pe fiica Kailey cum să conducă

Profimedia Images

Actorul de origine cubaneză și-a învățat fiica să conducă. Tânăra a împlinit 14 ani de curând și a ținut să fie alături de tatăl său într-un astfel de moment extrem de important.

William Levy o învață pe fiica Kailey cum să conducă

Protagonistul din Rubi are o carieră puternică în spate și este recunoscut de toată lumea în mediul online. Și-a construit un renume și continuă să practice acest lucru. Nu uită totuși că pe plan personal este tată și acest lucru îi ocupă mare parte din timp. Din relația cu Elizabeth Gutierrez au rezultat doi copii. Este vorba despre Christopher și Kailey. Amândoi sunt iubiți de părinții celebri și urmăriți de fanii de pretutindeni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe lângă clipele de poveste pe care le trăiesc în familie, William Levy ține să-și învețe copiii cum să se descurce în viață. Timpul trece foarte repede și pentru aceștia, astfel că tânăra adolescentă are 14 ani, iar Christopher a ajuns la vârsta majoratului. În prezent, actorul s-a filmat alături de fiica sa în timp ce o învață cum să conducă, arată hola.com. Cei doi petrec clipe emoționante împreună, însă nu este pentru prima oară.

“Pentru asta trăiesc. Copiii mei sunt viața mea.”, a scris actorul în dreptul postării din mediul online. Nu este pentru prima oară când tânăra are parte de învățăminte valoroase alături de tatăl său celebru.

Citește și: William Levy și Elizabeth Gutierrez și-au sărbătorit fiica. Ce mesaje emoționante au lăsat actorii pentru Kailey, tânăra de 14 ani

“Tata, mi-e teamă. Nu mă ține. Oprește, este o mașină.”, spune adolescenta fără să piardă din vedere camionul pe lângă care traversează. Actorul, în ceea ce-l privește, ține să glumească: “Tata, nu pot să opresc mașina asta, nu vreau să am mașina asta. Îți amintești? Acum conduci o mașină adevărată.” Pe lângă ceea ce s-a petrecut în prezent, William Levy și fiica sa și-au adus aminte de un alt moment în care se aflau într-o mașinuță de golf, acolo unde se afla și Christopher Levy. Cei doi se îndreptau către un teren de basebal, acolo unde Christopher se antrena.

Cum a felicitat-o William Levy pe fiica Kailey

Tânăra de 14 ani și-a serbat ziua de naștere înconjurată de familie și prieteni. Kailey este fructul iubirii dintre William Levy și Elizabeth Gutierrez. Pe 6 martie, aceasta a primit urări valoroase din partea celor dragi.

“Copiii mei sunt istoria frumoasă pe care Dumnezeu a scris-o în viața mea.”, a notat William Levy într-una dintre postările sale. Alături de mama sa, Kailey s-a lăsat fotografiată în oglindă, zâmbind.

Citește și: Elizabeth Gutierrez surprinde cu un filmuleț în care apare în lenejerie intimă. Actrița a lăsat un mesaj motivațional după despărțirea de William Levy

“Vă mulțumesc copii, vă iubesc.”, le-a transmis fiica mai mică a lui William Levy celor care i-au urat toate cele bune. Actorul este cunoscut pentru roluri în telenovele precum Cuidado con el angel între 2008 și 2009, acolo unde a jucat alături de Maite Perroni. S-a zvonit că între cei doi ar fi existat o relație de iubire. Cea mai recentă știre legată de infidelitatea actorului a venit în cadrul producției Vuelve a mi, acolo unde a jucat împreună cu Samadhi Zendejas. În 2009, s-a spus de asemenea că ar fi avut o relație amoroasă cu Jaqueline Bracamontes. Actrița a confirmat zvonurile lansate pe atunci.

În articolul

William Levy o învață pe fiica Kailey cum să conducă. Cei doi au rememorat o întâmplare amuzantă din trecut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x