William Levy publică un filmuleț amuzant alături de fiul Christopher. Cum arată relația dintre cei doi

Publicat pe 13.08.2024 la 14:36 Actualizat pe 13.08.2024 la 15:11

Protagonistul din Rubi a lăsat un filmuleț amuzant în mediul online, acolo unde apare alături de fiul Christopher. William Levy demonstrează astfel ce fel de relație are cu fiul său.

actori pe platourile de filmare

William Levy demonstrează că are o relație extrem de specială alături de fiul său

Profimedia Images

William Levy continuă să se bucure de momentele petrecute în Europa alături de cei dragi. Își continuă proiectele profesionale și nu lasă comentariile negative din mediul online să-i afecteze viața.

William Levy publică un filmuleț amuzant alături de fiul Christopher

După mai multe săptămâni petrecute în Tenerife, Spania, acolo unde filmează pentru noul proiect profesional, acum William Levy se bucură de timp de calitate alături de fiul Christopher, arată tvynovelas.com. Recent, actorul a publicat un filmuleț acolo unde își arată talentul de magician.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În imagini, îl putem vedea pe actor în fața unei mese cu fiul care îl privește în ochi. William Levy îi demonstrează că poate să facă un truc magic pentru care folosește baterii și brațul său.

Cu toate acestea, trucul nu a ieșit așa cum s-ar fi așteptat internauții, iar acest lucru a provocat râsete. Nu a lipsit empatia oamenilor din mediul online. Important de menționat faptul că William Levy s-a despărțit de partenera sa în urmă cu câteva luni. Ca și tatăl său, fiul Christopher este celebru în mediul online. Are peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe.

Citește și: William Levy demonstrează că viața lui este mult mai liniștită de când s-a despărțit de Elizabeth Gutiérrez . Actorul își continuă planurile profesionale

Actorul de origine cubaneză s-a arătat foarte activ pe rețelele sociale după despărțire și în prezent își promovează noua producție în care joacă rolul de protagonist. Are 12 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 800 de fotografii și filmulețe.

“Căpitanul Torres...Abia aștept să îl puteți vedea și să vă bucurați de acest proiect uriaș. Vă iubesc pe toți. Mulțumesc Tenerife pentru tot sprijinul.”, a scris acesta.

Cele mai controversate declarații ale lui William Levy după despărțire

A format un cuplu cu Elizabeth Gutierrez timp de 19 ani. De-a lungul timpului s-a spus de nenumărate ori că i-ar fi infidel partenerei sale, însă niciodată nu au fost oferite dovezi clare. Deși cei doi au mai avut probleme și în trecut, de fiecare dată le-au rezolvat.

A fost actrița cea care a vorbit prima dată în fața presei despre ceea ce se întâmplă în familia sa. De asemenea, a punctat că de-a lungul timpului și-a pus propriile priorități pe locul doi în detrimentul familiei. Multă lume a punctat de-a lungul timpului că este o chestiune de timp până când totul va fi de domeniul trecului.

Citește și: William Levy revine în două proiecte profesionale noi. Actorul își continuă cariera în ciuda situației din viața personală

“Dacă nu lupți în viață pentru ceea ce îți dorești, nu vei avea povești frumoase de spus.”, a scris William Levy într-una dintre postările de pe pagina sa. De-a lungul a cei 19 ani de relație, Elizabeth Gutierrez a punctat că întotdeauna a încercat să lupte pentru relația sa.

“Mereu am pariat pe relația mea. L-am iubit pe William, nu cred că este un secret că a fost iubirea vieții mele. Mereu am pariat pe el și am vrut să-i arăt cum eram. Spun asta pentru că am trăit împreună atâția ani. În prezent nu mai suntem împreună.”, a transmis actrița într-un interviu recent publicat într-o revistă.

În articolul

William Levy publică un filmuleț amuzant alături de fiul Christopher. Cum arată relația dintre cei doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 septembrie 2024. Taurii trebuie să privească cu încredere spre viitor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Pensionarii ar putea fi scutiţi de cheltuieli de mii de lei. Proiect de lege depus în Parlament
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Pandișpan cu mere. Rețeta unui desert simplu și delicios
Catine
Sos de merișoare pentru friptură, aromat și colorat
useit.ro
Ultimele mesaje transmise de submersibilul Titan au fost dezvăluite. Ce s-a întâmplat chiar înainte de implozie
as.ro
Cum a ajuns Irinel Columbeanu falit și uitat într-un azil. Pe ce şi-a cheltuit toată averea: „Nu pe femei și cluburi!”
MediCOOL
Înțepăturile de insecte produc tot mai multe îmbolnăviri. Care sunt motivele
Spynews
Larisa Uță demontează declarațiile lui Alin Oprea, confom cărora ar fi aflat din interceptările DNA că este înșelat: ”Singurul urmărit era el”
DeParinti
Experiențe la fel de intense ca nașterea. Ce alte dureri se aseamănă și sunt echivalente
MediCOOL
Ceaiuri pentru tulburări stomacale. De ce pot combate simptomele
HelloTaste
Dulceață de gogonele. Un mod interesant de a conserva aroma gogonelelor
x