William Levy revine în mediul online cu fotografii de la premiera producției Monte Cristo. Declarațiile făcute de actor

Publicat pe 14.04.2023 la 13:07 Actualizat pe 14.04.2023 la 13:52

William Levy revine în mediul online cu fotografii de la premiera producției Monte Cristo. Declarațiile făcute de actor.

William Levy poartă o bluză neagră cu mâneci lungi și blugi și își ține mâinile în buzunare

William Levy în cadrul premierei producției Monte Cristo la Silverspot Cinema în Miami. 13 aprilie 2023

Getty Images

William Levy reușește și de această dată să impresioneze ca actor și coproducător în Montecristo, o mini serie ce spune viața unui bărbat misterios al cărui trecut este învăluit în mister. Ce ascunde Alejandro Montecristo? Cum a reușit să-și creeze o avere atât de mare? Toată lumea se întreabă acest lucru, iar singurul care are răspunsurile este chiar protagonistul.

William Levy revine în mediul online cu fotografii de la premiera producției Monte Cristo

Unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele revine pe micile ecrane cu producția Montecristo, o temă bazată pe cartea celebră a lui Alexandre Dumas. Adaptarea contemporană spune povestea lui Alejandro Montecristo, fondatorul și directorul executiv al unei firme de tehnologie. Datorită succesului său a reușit să genereze invidie și să-și pună în pericol viața. Alejandro este un personaj enigmatic și ascensiunea sa rapidă în ceea ce privește faima și averea, reușește să-i pună pe gânduri pe cei din jur.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unul dintre cei care încearcă să dezgroape trecutul lui Montecristo și să se îmbogățească de pe urma firme sale este Fernando Álvarez Mondego ( Roberto Enríquez) un om de afaceri contectat cu aristocrația spaniolă. Cu toate acestea, Fernando uită că l-a cunoscut pe Montecristo cu multă vreme în urmă, atunci când l-a acuzat pe nedrept de asasinat.

Citește și: Mesajul pe care Elizabeth Gutiérrez l-a primit din partea lui William Levy. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere

Povestea readusă la viață de către Secuoya Studios și William Levy Entertainment va avea premiera exclusivă pe VIX + în Mexic, pe data de 14 aprilie 2023. Vor fi șase episoade ce promit să-i țină pe telespectatori cu sufletul la gură de la început până la final. Printre cei care fac parte distribuție se numără Roberto Enríquez (como Fernando Álvarez Mondego), Esmeralda Pimentel (Haydée Hernández), Juan Fernández (Cristóbal Herrera), Silvia Abascal (Mercedes Herrera), Itziar Atienza (Helena Vilaforte), Guiomar Puerta (Alba Mondego) și Franky Martin (Jackie).

“Cea mai dificilă parte a fost să rămânem fideli istoriei originale, dar într-un fel mult mai modern. Este ceva foarte complex, foarte dificil.”, a declarat William Levy pentru Milenio, arată depor.com.

Diferența dintre William Levy și Alejandro Montecristo

Spre deosebire de personajul său, William Levy nu se consideră o persoană răzbunătoare, Acesta a oferit mai multe declarații referitoare la noul său proiect din care face parte atât ca actor cât și ca producător.

Citește și: William Levy și Elizabeth Gutiérrez și-au sărbătorit fiica. Kailey Alexandra a împlinit 13 ani

“În acele vremuri, să descoperi ceva sau să comunici cu cei din jur era aproape imposibil, dar acum totul este posibil. Totul se poate afla foarte ușor. Cum am reușit să ascundem fiecare lucru care s-a întâmplat? A fost foarte dificil să menținem istoria dar s-o transpunem într-un alt corp.”, a mai spus actorul. William Levy se arată extrem de încrezător în cadrul proiectul, fiind una dintre cele mai dificile proiecte pe care le-a încercat până acum.

“Cred cu tărie că valoarea acestei producții premium, universul, personajele și temele vor avea valențe la nivel mondial.”, a declarat actorul de origine cubaneză. Deși personajul său este răzbunător, spune că acest sentiment reușește să te secătuiască de puteri la un moment dat.

“Nu vreau să ajung ca Montecristo, el este urmărit de răzbunare și distruge tot ce-l înconjoară, nu își dă seama că are averea lui, este ceva ce nu se face în viață.”, a spus actorul.

În articolul

William Levy revine în mediul online cu fotografii de la premiera producției Monte Cristo. Declarațiile făcute de actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x