William Levy s-a refugiat în Spania după despărțirea de Elizabeth Gutierrez. Cum arată vila luxoasă în care locuiește

Publicat pe 06.08.2024 la 12:03 Actualizat pe 06.08.2024 la 12:31

William Levy a decis să-și schimbe complet viața după despărțirea de Elizabeth Gutierrez. Actorul s-a mutat în Spania și locuiește într-o vilă de lux.

actori pe platourile de filmare

William Levy s-a refugiat în Spania după despărțirea de Elizabeth Gutierrez

Profimedia Images

După mai multe luni de polemici și zvonuri legate de relația sa sentimentală, William Levy a decis să spună tot adevărul. S-a despărțit de mama copiilor săi, actrița Elizabeth Gutierrez cu care a fost împreună timp de 19 ani. În prezent acesta locuiește în arhipeleagul Canare.

William Levy s-a refugiat în Spania după despărțirea de Elizabeth Gutierrez

Pentru a putea reuși să se descurce mai ușor cu proiectele profesionale pe care le are în desfășurare la momentul actual, actorul a decis să se mute în Spania. Țara l-a primit cu brațele deschise, mai ales că William levy locuiește într-o vilă de lux, casa sigură pe care acesta o îndrăgește în prezent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În prezent, fostul partener al faimoasei Elizabeth Gutierrez filmează pentru producția Bajo un volcan și este mai atașat ca niciodată de proiectele sale profesionale. De asemenea, le-a arătat tuturor fanilor din mediul online vila în care locuiește la momentul actual.

Pe contul personal de instagram are 12 milioane de prieteni virtuali, acolo unde până în prezent a publicat peste 800 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din vacanța pe care o trăiește în prezent alături de fiul Christopher Levy. Cei doi demonstrează că au o relație unită în ciuda problemelor de familie. William Levy trăiește în prezent într-o casă care face parte dintr-un complex de vile dintr-o zonă privilegiată din Tenerife. Are vedere la mare și este aproape și de zona muntoasă, ceea ce face ca priveliștea să fie una de vis.

Citește și: William Levy se află în vacanță alături de fiul său și iubita acestuia. Actorul a ales Grecia ca destinație

Camerele sunt aranjate într-un stil minimalist ce aduc eleganță și cele necesare pentru un trai comod. Bucătăria, sufrageria, terasa, piscina și dormitoarele sunt perfecte, arată tvynovelas.com. Până acum nu se știe dacă William Levy își dorește să rămână pentru totdeauna în Tenerife. Chiar dacă cele mai multe dintre producțiile în care a jucat recent s-au filmat în Europa, în realitate actorul nu a putut părăsi Miami, oraș în care a trăit cea mai mare parte a relației cu Elizabeth Gutierrez.

William Levy revine în Mexic pentru o colaborare alături de Aracely Arambula

După despărțirea de Elizabeth Gutierrez, fanii așteaptă acum o relație între actorul de origine cubaneză și așa numita “La Chule”. Cei doi urmează să joace împreună în același proiect profesional. După mai mult de 10 ani, William Levy revine în Mexic. Din 2013, acesta s-a orientat către alte locații pentru a-și duce mai departe cariera.

Chiar dacă planurile sale nu sunt total diferite în acest moment, se pare că anumite lucruri s-au schimbat totuși. William Levy urmează să joace alături de Aracely Arambula în ediția din 2024 a piesei Perfume de Gardenia.

Printre numele care vor fi alături de actor se află David Zepeda, Pablo Montero și Latin Lover. Premiera va avea pe 10 august 2024. Povestea îi aduce în fața fanilor pe Gardenia Peralta ( Aracely Arambula) și Ricardo Cordero ( Levy), care se îndrăgostesc unul de celălalt.

“După știința mea, cele mai multe dintre scene sunt cu William Levy. Îl cunosc foarte bine. Am lucrat împreună în telenovele. Este un prieten grozav.”, a spus Aracely Arambula.

În articolul

William Levy s-a refugiat în Spania după despărțirea de Elizabeth Gutierrez. Cum arată vila luxoasă în care locuiește

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 10 septembrie 2024. Taurii sunt sfătuiți să aibă grijă de mintea lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciclonul islandez care a făcut prăpăd în Vest ajunge în România. Vijelii şi temperaturi mai mici cu 15 grade
a1.ro
Insula Iubirii, sezon 8. Cum s-a filmat Cristina alături de mama ei, după ce a confirmat despărțirea de Andrei. Ce s-a observat
HelloTaste.ro
Tocană de dovlecei cu ardei și orez pentru iarnă. Rețetă simplă și ușoară
Catine
Horoscopul săptămânii 9 septembrie – 15 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
useit.ro
Experții au descoperit secretul diamantelor roz rare. De ce sunt atât de diferite
as.ro
David Popovici va primi o altă maşină cadou după medaliile olimpice de la Paris! Anunţul sponsorului COSR
MediCOOL
7 obiceiuri de dimineață care îți pot îmbunătăți memoria. Te pot ajuta să reții informațiile mai eficient
Spynews
Elena Udrea, mesaj pentru fiica ei, în prima zi de școală, din spatele gratiilor: „O durere pe care nu o pot descrie”. Adrian Alexandrov a însoțit-o pe Eva
DeParinti
Omletă pentru copii. Cum poți prepara un mic dejun rapid și sănătos
MediCOOL
Metode pentru a trata pungile de sub ochi. Cum le poți estompa aspectul în mod natural
HelloTaste
Chec cu pere și nuci, aromat cu scorțișoară. Desert de toamnă
x