William Levy se află în vacanță alături de fiul său și iubita acestuia. Actorul a ales Grecia ca destinație

Publicat pe 05.08.2024 la 11:24 Actualizat pe 05.08.2024 la 12:05

Numele lui William Levy continuă să apară pe primele pagini ale publicațiilor. Actorul se află în vacanță alături de fiul său și se crede că Elizabeth Gutierrez îi însoțește.

familie stă îmbrățișată

William Levy și fiul Christopher se află în vacanță

Instagram

Numele faimoșilor William Levy și Elizabeth Gutierrez continuă să apară pe primele pagini ale celor mai importante publicații. Motivul este unul simplu, asta pentru că actorul a plecat în vacanță alături de fiul său Christopher Levy și iubita acestuia.

William Levy se află în vacanță alături de fiul său și iubita acestuia

Recent, actorul cubanez a publicat mai multe filmulețe în mediul online, acolo unde apare alături de fiul său, iubita acestuia și mai mulți prieteni. Aceștia se află în Grecia. Internauții nu au putut scăpa din vedere femeia care se afla alături de aceștia. Mulți spun că ar fi Elizabeth Gutierrez, arată univision.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile au făcut ca mulți să creadă că perechea a revenit la sentimente mai bune. În filmulețul publicat de William Levy se observă faptul că este în cadrul unei terase cu vedere la mare. De asemenea, Christopher în vârstă de 18 ani este alături de partenera Ivy Puente.

Pentru aceste fotografii, William Levy a ales să poarte o pereche de pantaloni albi și un tricou albastru. De asemenea, apariția femeii misterioase a ridicat semne de întrebare. Nu i se vede chipul în totalitate, iar unii sunt de părere că aceasta este la depărtare de actor tocmai pentru a nu o pune în luminile reflectoarelor.

Citește și: William Levy demonstrează că viața lui este mult mai liniștită de când s-a despărțit de Elizabeth Gutiérrez . Actorul își continuă planurile profesionale

William Levy continuă să se bucure de succes în mediul online. Are 12 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat până în prezent peste 800 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din vacanță, momente pe care le petrece alături de fiul său și oamenii dragi.

“Fiul și tatăl seamănă ca două picături de apă”, „Pe când o telenovelă columbiană”, „Frumuseților”, „Ambii sunteți fericiți”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Pentru o perioadă de timp, William Levy s-a dedicat filmărilor pentru producția Bajo un volcan.

William Levy reacționează la presupunerile din mediul online

La doar câteva ore de la zvonurile care au apărut în mediul online legate de Elizabeth Gutierrez și prezența acesteia alături de William Levy, actorul a lăsat să se înțeleagă clar ce se întâmplă în viața personală la momentul actual.

Citește și: William Levy revine în două proiecte profesionale noi. Actorul își continuă cariera în ciuda situației din viața personală

“Nu, nu este vorba despre ceea ce credeți voi. Nici nu mă gândesc la asta. Sunt foarte fericit și liniștit de câteva luni și mă bucur de fiul meu. Nu mai inventați povești. Vă mulțumesc.”, a scris actorul pe pagina sa de instagram. La scurtă vreme de la postarea făcută de fostul său partener, Elizabeth Gutierrez a lăsat clar să se înțeleagă faptul că în prezent se află în La Jolla Cove, California.

Chiar dacă vedeta nu a apărut în imagini, a lăsat clar să se înțeleagă faptul că nu se află împreună cu William Levy. Până în prezent, cei doi nu au mai oferit nicio declarație oficială legate de parteneriatul lor care s-a încheiat. Printre cei care au reacționat la fotografia publicată de actor a fost și Samadhi Zendejas. O bună perioadă de timp s-a spus că cei doi ar forma un cuplu, însă au dezmințit rapid totul.

În articolul

William Levy se află în vacanță alături de fiul său și iubita acestuia. Actorul a ales Grecia ca destinație

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2024. Balanțele se simt iubite. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur în 2019
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
useit.ro
Fenomenul astronomic care va schimba cerul. Ce se va întâmpla pe 17 septembrie
as.ro
„E complex!” Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările
MediCOOL
Nutrienți pentru toamnă. Cum îți pot completa alimentația
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
DeParinti
Epilepsia la copii: cauze, tipuri și tratament
MediCOOL
Cauze ale sensibilității dentare. Ce poate provoca acest disconfort la nivelul dinților
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x