Yagmur Tanrısevsin din “Inimă Rănită” a îmbrăcat un costum negru și s-a lăsat fotografiat în fața unei piscine

Publicat pe 21.12.2022 la 14:07 Actualizat pe 21.12.2022 la 14:32

Yagmur Tanrisevsin din “Inimă Rănită” a îmbrăcat un costum negru și s-a lăsat fotografiat în fața unei piscine.

Yagmur Tanrısevsin poartă o rochie albă fără mâneci și are părul prins în coc

Yagmur Tanrısevsin din “Inimă Rănită” a îmbrăcat un costum negru și s-a lăsat fotografiat în fața unei piscine

Happy Channel

Yagmur Tanrısevsin din “Inimă Rănită” este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. Viața sa personală a reușit să-i țină pe jurnaliști aproape, însă pe plan profesional a dorit întotdeauna să fie pe primele locuri în topurile preferințelor fanilor.

Yagmur Tanrısevsin din “Inimă Rănită” a îmbrăcat un costum negru și s-a lăsat fotografiat în fața unei piscine

Obișnuiți să-și vadă actrița preferată în fiecare ipostază, fanii faimoasei Yagmur Tanrısevsin au ținut și de această dată să fie cei care îi apreciază îndrăzneala. Îmbrăcată într-un costum negru, vedeta s-a lăsat fotografiată în fața unei piscine și a reușit încă o dată să atragă atenția. Internauții au reacționat imediat, iar aprecierile au fost la ordinea zilei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Totul ia foc în jurul ei”, “Fiecare părticică a ei este frumoasă”, “Ești ca o zână”, au fost doar câteva dintre comentarii. Ținuta i-a dezvăluit partea de jos a picioarele și astfel s-a putut observa faptul că protagonista din “Inimă rănită” și-a ales sandalele ca model. De asemenea, în partea de sus umerii i-au fost dezgoliți, iar părul lăsat drept. Rujul roșu a reușit fără doar și poate să completeze totul. Peste o mie de comentarii și mai bine de 40 de mii de aprecieri.

Vedeta a mai adăugat o fotografie în grupul celor peste 300 deja postate până în prezent. Cunoscută ca și actriță, dar și ca artistă, Yagmur Tanrısevsin și-a surprins fanii atunci când a declarat că își dorește să aibă propria afacere.

A format un cuplu cu Oğuzhan Koç actualul soț al actriței Demet Özdemir. La scurt timp după ce s-a despărțit de acesta, artistul a întâlnit-o pe actrița din “Vis de iubire” și în prezent sunt căsătoriți. Cât despre alte relații sentimentale pe Yağmur Tanrısevsin le-a mai avut cu bărbații celebri, se numără și cea alături de Kerem Bürsin. Protagonistul din “Dragostea plutește în aer” s-a despărțit recent de faimoasa Hande Erçel, colega sa de platou. S-a zvonit că acesta ar fi reluat idila cu actrița din “Inimă rănită”, dar amândoi au negat.

Urmărește "Inimă rănită", de luni până miercuri de la 20:00, doar la Happy Channel

Yağmur Tanrısevsin despre Hande Erçel

Vedeta din “Inimă rănită” și protagonista serialului “Dragostea plutește în aer” au format un cuplu cu Kerem Bursin. Cele două s-au aflat în același timp pe un bulevard din Turcia, acolo unde jurnaliștii au simțit nevoia să le adreseze câteva întrebări.

Yağmur Tanrısevsin și-a spus părerea legată de Hande Erçel, actrița care a fost întâmpinată de jurnaliști pe aceeași stradă.

“Ai fi ofensată dacă ai vorbit cu ea, dacă ai vedea-o?”, au întrebat-o jurnaliștii. Frumoasa vedetă a răspuns imediat: “Nu, nu există așa ceva. Nu există așa ceva pentru că o cunosc pe Hande și i-aș spune Bună.” Se pare că Yağmur Tanrısevsin a avut de asemenea o întâlnire de afaceri pentru un workshop în ceea ce privește lucrările sale realizate din lut. Yağmur Tanrısevsin are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde de cele mai multe ori își expune lucrările realizate. Este pasionată de artă în toate formele sale, pe când Hande Erçel este pasionată de pictură.

În articolul

Yagmur Tanrısevsin din “Inimă Rănită” a îmbrăcat un costum negru și s-a lăsat fotografiat în fața unei piscine

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum îl apără avocatul pe turcul care a ucis-o şi tranşat-o pe Mirela: "A lovit-o de stres. De tulburare, nu şi-a mai dat seama ce a făcut"
a1.ro
Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Gabriel Mîțoc a uimit cu experiența sa. Ce a descoperit la asociatul său, când a privit camerele
HelloTaste.ro
Tort Bienenstich. Rețeta de tort Înțepătura albinei
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
Cât de vechi sunt piramidele din Egipt, de fapt. Puțini știu când a fost construită prima piramidă
as.ro
„Va sosi momentul meu!” Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela s-a prăbuşit emoţional
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Somnul bebelușului în timpul erupției dentare: cum îl ajuți să gestioneze durerile gingivale
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Cele mai cunoscute tipuri de pâine din lume. Cum poți face alegerea potrivită pentru tine
x