Yağmur Tanrısevsin din “Inimă rănită” este o artistă desăvârșită. Vedeta a postat în mediul online un filmuleț în care își prezintă cele mai noi creații din ceramică

Publicat pe 30.01.2023 la 12:30 Actualizat pe 30.01.2023 la 13:12

Yagmur Tanrisevsin din “Inimă rănită” este o artistă desăvârșită. Vedeta a postat în mediul online un filmuleț în care își prezintă cele mai noi creații din ceramică.

Yağmur Tanrısevsin poartă o rochie albă de mireasă și are părul prins în coc

Yağmur Tanrısevsin din “Inimă rănită” este o artistă desăvârșită

Happy Channel

Yağmur Tanrısevsin continuă să-și expună fotografiile în mediul online. Este o actriță îndrăgită pretutindeni și de altfel o artistă în adevăratul sens al cuvântului. Pasiunea sa este crearea de obiecte din ceramică.

Yağmur Tanrısevsin este o artistă desăvârșită. Vedeta și-a prezentat noile creații din ceramică

Născută pe 24 august 1990 în Mersin, Yağmur Tanrısevsin a căpătat faimă odată cu rolul său din “Waiting for the sun”. Ulterior, personajul său Ayşe Yılmaz din “Inimă rănită” i-a adus popularitea mult dorită. Cu cea mai recentă postare de pe pagina personală de Instagram, vedeta din Turcia a demonstrat că nu renunță la pasiunea sa pentru crearea obiectelor din ceramică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ne-am luat doza de frumusețe”, “Este aceasta o frumusețe pură?”, “Ai reușit să ne surprinzi încă o dată”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani. Astfel, într-un parteneriat cu Vogue Turcia, aceasta i-a adus pe cei care o îndrăgesc mai aproape de viața sa personală.

“Cei care vă întrebați ce mai face Yağmur Tanrısevsin, artista a ținut să împărtășească mai multe momente din viața sa creatoare. A oferit cele mai multe sfaturi inspiraționale și toate în acest videoclip.”, au scris cei de la celebra revistă. Printre vedetele care s-au grăbit să-i aprecieze postarea s-a aflat și Ozge Gurel. Cu peste 3 milioane de fani pe pagina sa personală de Instagram, Yağmur Tanrısevsin a postat până în prezent peste 300 de fotografii și filmulețe în mediul online, atât de pe platourile de filmare cât și din viața personală. Cu toate că nu a mai fost implicată în proiecte profesionale de mai bine de 1 an, continuă să rămână în atenția tuturor celor care au îndrăgit-o încă de la început.

Ofertele nu au întârziat să apară, iar vedeta din “Inimă rănită” a dezvăluit că-și va surprinde fanii în 2023. Aceasta evaluează în prezent mai multe scenarii posibile și este gata să revină pe micile ecrane.

Yağmur Tanrısevsin vorbește despre proiectele sale profesionale de viitor

Are carismă, este frumoasă și joacă cele mai surprinzătoare roluri în seriale de excepție. A declarat că i-ar fi plăcut să trăiască pe vremea lui Picasso și să-i observe arta.

“Mă simt extrem de prezentă atunci când lucrez în ceramică. A existat un zvon cum că mi-am șters memoria. Nu există așa ceva, dar a fost amuzant să citesc despre asta.”, a declarat actrița din “Inimă rănită”. Cu toate că apare întotdeauna zâmbitoare, Yağmur Tanrısevsin a ținut să povestească un moment inedit de pe platourile de filmare.

“Am fost foarte supărată pentru că am avut o legătură emoțională puternică în ultimul episod din Inimă rănită. Am plâns mult când mi-am luat la revedere.”, a mărturisit protagonista celebrul serial turcesc. Spune că următorul rol pe care îl va interpreta este necesar să-i ofere siguranță și confort.

“Vor veni noi proiecte, dar vreau să iau parte în cadrul unei producții cu care să mă simt confortabilă. De aceea continui să citesc, să caut, să observ. Nu mă grăbesc să aleg. Mă simt foarte fericită cu lucrul meu în ceramică.”, au fost cuvintele faimoasei.

În articolul

Yağmur Tanrısevsin din “Inimă rănită” este o artistă desăvârșită. Vedeta a postat în mediul online un filmuleț în care își prezintă cele mai noi creații din ceramică

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x