Yağmur Tanrısevsin din Inimă rănită se bucură de vacanță pe străzile din Londra. Cum s-a lăsat fotografiată vedeta

Publicat pe 17.12.2023 la 13:55 Actualizat pe 17.12.2023 la 08:30

Yağmur Tanrısevsin a publicat mai multe fotografii din vacanță și locația pe care a ales-o nu a fost deloc întâmplătoare. Despre ce este vorba.

Yağmur Tanrısevsin poartă un tricou albastru și zâmbește

Yağmur Tanrısevsin din Inimă rănită se bucură de vacanță pe străzile din Londra

Instagram

Faimoasa actriță Yağmur Tanrısevsin preferă ca de fiecare dată să adauge un plus de valoare postărilor sale din mediul online. Același lucru s-a întâmplat și în cazul celor mai noi fotografii publicate. Vedeta din Inimă rănită se află în vacanță în Londra.

Yağmur Tanrısevsin din Inimă rănită se bucură de vacanță pe străzile din Londra

Îmbrăcată într-o ținută rock, vedeta din Turcia surprinde ca de fiecare dată. Cu o rochie neagră, scurtă și o geacă de piele de aceeași culoare, așa a ținut să-și facă apariția vedeta pe rețelele sociale. Ca si accesorii a optat pentru ochelari și geantă. Are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ok, ești frumoasă, dar când o să revii pe micile ecrane. Ai uitat de cariera ta?”, “Cea mai frumoasă actriță din Turcia”, “Ești ca un copil, este frumusețea ta o glumă?”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani. Printre actori s-a numărat și Burak Deniz cel care i-a lăsat o apreciere, dar și Taro Emir care a ținut să lase un comentariu.

Citește și: Yağmur Tanrısevsin apare în stilul Victoria Beckham în mediul online. Rochia neagră îi arată trupul perfect

A apărut în serialul Inimă rănită și a devenit un adevărat trend și în mediul online. A reușit să atragă atenția pe micile ecrane cu rolul său, dar și cu frumusețea sa pe contul de socializare. Actrița în vârstă de 31 de ani a format în trecut un cuplu cu Oğuzhan Koç. A jucat rolul principal alături de Gökhan Alkan și este una dintre cele mai apreciate vedete din țara sa natală la momentul actual.

Printre proiectele profesionale se numără și Güneşi Beklenen, acolo unde a jucat rolul Melis. A reușit să adauge o energie cu totul diferită pe străzile din Londra, acolo unde s-a lăsat fotografiată recent. Stilul său inconfundabil i-a surprins pe internauți.

Cine este Yağmur Tanrısevsin, actrița din Turcia

Născută în 1990, protagonista din Inimă rănită este cunoscută pentru roluri în Adını Feriha Koydum și Pis Yedili. A reușit să devină cunoscută în lumea întreagă datorită seriei Gunesi Beklenen. A urmat proiectul The tragedy, un film american unde a avut rolul Jennifer.

Citește și: Yağmur Tanrısevsin petrece momente de neuitat la Londra. Vedeta s-a lăsat fotografiată în mai multe ipostaze

Este absolventă a Universității Maramara, acolo unde a studiat arte frumoase. Și-a continuat cariera în actorie și ceramică și a reușit să se dezvolte atât pe plan profesional cât și personal. Cu toate acestea, a rămas întotdeauna discretă atunci când s-a discutat despre presupușii parteneri. A format un cuplu cu Kerem Bürsin și a existat un moment în care a fost nevoită să se întâlnească și cu Hande Erçel, o altă fostă parteneră de-a actorului.

“Nu există așa ceva. Nu a existat o astfel de situație. O cunoscut pe Hande și aș fi salutat-o.”, a declarat vedeta. Prietenia dintre Yağmur Tanrısevsin și Kerem Bürsin în serialul Guneşi Beklenen care a avut premiera între 2013 și 2014 s-a transformat în iubire. La finalul anului 2014 s-a finalizat iubirea lor. În ceea ce o privește pe Hande Erçel, aceasta nu mai este în prezentă prietenă cu fostul său partener în ceea ce privește interacțiunea pe rețelele sociale.

În articolul

Yağmur Tanrısevsin din Inimă rănită se bucură de vacanță pe străzile din Londra. Cum s-a lăsat fotografiată vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x